Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Nehoiu

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Nehoiu


Activități de agrement în Nehoiu

Curs caiac Whitewater Nehoiu

Whitewater kayaking sau turele cu caiacul pe ape repezi reprezinta un sport de aventura care imbina efortul fizic cu adrenalina si distractia. In Romania, acest sport se poate practica cu succes pe raurile Buzau, Basca (in vecinatatea orasului Nehoiu, jud. Buzau) sau Jiu. Oricine poate invata whitewater kayaking cu ajutorul unui instructor profesionist.
In Romania exista doar cateva firme specializate in kayaking, printre care se numara si Green Adventure. Cursurile de caiac Whitewater organizate de Green Adventure se desfasoara in conditii de maxima siguranta, iar distractia este inclusa in pachet, mica aventura transformandu-se intr-o experienta de neuitat.
De ce sa alegeti cursurile de caiac Whitewater organizate de Green Adventure?
• pentru ca au in dotare cele mai bune caiace de white water produse de Pyranha Kayaks, Fluid Kayaks, Liquidlogic si Titan Kayaks.
• echipamentul de neopren (costum neopren, incaltaminte neopren, casca) este de calitate si ofera o protectie ridicata impotriva apei si frigului. Vestele de salvare sunt speciale pentru Whitewater rafting avand flotabilitate superioara.
• pentru a imortaliza fiecare secunda a aventurii, sedintele de curs sunt filmate cu camere de full Hd Go Pro, iar de pe mal un fotograf cu mare experienta urmareste permanent grupul.
• pentru ca echipa este formata din instructori brevetati si cu experienta.
• pentru ca preturile sunt avantajoase, mai ales pentru grupuri.
Cui se adreseaza cursurile de caiac pe ape repezi?
Aceste cursuri se adreseaza tuturor celor care au mai facut coborari pe rauri pana acum, dar si celor care sunt pentru prima data cu padela in mana. Pentru cei din urma Green Adventure a pregatit ture pe lac pentru acomodare cu echipamentul si cu apa, urmand apoi aventura in ape repezi.
Ce poti invata in cadrul unui curs de whitewater kayaking?
Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, etc.
Indiferent daca esti incepator, nivel intermediar sau avansat, Green Adventure iti ofera servicii de calitate, si garanteaza excursii pe apa de neuitat.
Personalul Green Adventure este prietenos, oferindu-va cea mai sigura si mai plina de actiune aventura posibila.

    Date de contact:
  • Nume: Catalin Campeanu
  • Telefon: 021 4600 026
  • Email: office@greenadventure.ro
  • Web: www.greenadventure.ro/activitati/curs-caiac-white-waterVezi toate unitatile de cazare din Nehoiu