Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Buzău

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Buzau

Municipiul Buzău,  reşedinţa judeţului cu acelaşi nume, este  situat în zona centrală a judeţului, pe malul drept al râului Buzău, determinat de coordonatele 45°09" latitudine nordică, şi 25°5" longitudine estică, ocupând o suprafaţă totală de 81,3 km2.

Municipiul Buzau se află la confluenţa dintre drumul european E85, ce leagă sudul continentului cu zona de nord şi drumul naţional ce uneşte Transilvania cu porturile dunărene şi litoralul Mării Negre. Cadrul geografic cuprinde teritorii variate sub aspect fizico- şi economico- geografic.

În partea de nord şi nord-vest apare o ramă de dealuri cu înălţimi cuprinse între 500-700 m, iar spre nord-est câmpia piemontană coboară în pantă lină dinspre nord spre sud. În partea de est a oraşului se află Lunca râului Buzău, iar în sud Câmpia Buzăului, cu terenuri roditoare. Clima oraşului Buzău are un caracter continental.

Activități de agrement în Buzău

Rafting

Green Adventure oganizeaza ture de rafting pe Buzau.
Detalii ture de rafting:
Clasificare: clasa de la 2 la 3+.
Lungime traseu: 12 km.
Durata tura: 2-3 ore, in functie de debit.
Pret: 200 Ron/persoana*
*pentru grupuri de peste 20 persoane se ofera reduceri. Va rugam sa ne contactati.
Siguranta: asistare Safety Kayak, ghizi brevetati Irf
Echipament: Barcile folosite de noi sunt din cel mai bun material (hypalon) iar echipamentul de protectie (costum neopren, incaltaminte neopren, casca) ofera confort termic prin calitatea si diversitatea marimilor existente. Vestele de salvare folosite de noi sunt speciale pentru acest sport avand o flotabilitate net superioara fata de cele obisnuite.
Experienta: nu este necesara experienta anterioara.

  Date de contact:
 • Nume: Catalin Campeanu
 • Telefon: 0720 531 220
 • Email: office@greenadventure.ro
 • Web: www.greenadventure.ro/activitati/rafting

Tiroliana

Tiroliana, rapel si swing in zona montana a Buzaului.
Green Adventure asigura instalarea, echipamentul si personalul de operare. Folosim cele mai noi si performante mijloace de asigurare, corzile, sistem de scripeti, bucle de contraasigurare, hamurile si sistemele de coborare si asigurare fiind in conformitate cu normele Uiaa.
Instructorii nostri sunt instruiti pentru aceste activitati si prin profesionalismul lor ofera maximul de siguranta in echiparea traseelor.

  Date de contact:
 • Nume: Green Adventure
 • Telefon: 0720 531 220
 • Email: office@greenadventure.ro
 • Web: www.greenadventure.ro/activitati/rapel-tiroliana-swing

Poze imprejurimi Buzău

Buzău Buzău Buzău Buzău Buzău Buzău Buzău Buzău

Vezi toate unitatile de cazare din Buzău