Localitatea Venus

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Venus

Venus, statiune balneoclimaterica estivala,de interes general este atat un loc de petrecere a vacantei cat si un loc de tratament pentru cei bolnavi.

Venus este o statiune noua, eleganta, care se remarca prin varietatea arhitecturii hotelurilor si vilelor, precum si prin confortul oferit de acestea.

In statiune exista posibilitatea de a face bai de namol pe malul Lacului Venus in cadru organizat
 
Plaja cu nisipul fin si apele minerale sulfuroase hipotermale captate si utilizate pentru dusuri amenajate intr-un spatiu anume, asteapta turistii sa petreaca un concediu relaxant.
 
Statiunea dispune de un camping, mai multe restaurante, magazine de dulciuri, cafenele, baruri si cluburi de noapte, un cinematograf in aer liber, terenuri de volei, handbal si minigolf, discoteci si un parc de distractii.

Obiective turistice în Venus

Herghelia

Situata la 3 km de municipiul Mangalia, este un centru hipic specializat in rasa pur sange arab.
Centrul de agrement dispune de hipodrom, turistii care trec pragul hergheliei pot participa la: lectii de echitatie cu ponei sau caii pur sange arab, demonstratii hipice, plimbari cu trasura sau in galop pe malul marii.

Padocul hergheliei, cuprinde 354 de cai si opt ponei.

Este unicul hipodrom de galop din tara noastra, iar in perioada iunie - august se tin curse pentru Pur Sange Englez, Pur Sange Arab precum si alte rase de pe teritoriul.

Poze imprejurimi Venus

Venus Venus Venus Venus

Vezi toate unitatile de cazare din Venus