Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Cervus Doftana din Valea Doftanei

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Calea Brașovului, nr. 479 -
Nota 9.9 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.76
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.75


Adaugă recenzie
   Adriana Sava din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.05.2024
Camere mari, curat, curte foarte mare, tot ce trebuie pentru gratar. Foisorul acoperit, cu tot ce ai nevoie. La parter incalzirea in podea a fost perfecta. Bucatarie dotata. Gaza primitoare, totul a fost perfect. Sigur vom reveni, ne-am simtit foarte bine.
   Ionuț Mădălin Bănică din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.01.2024
Cabana oferă o atmosferă relaxantă și primitoare. Situată în mijlocul naturii, cabana oferă liniște și priveliști încântătoare. Camerele cabanei sunt curate, confortabile și bine întreținute. Am apreciat că spațiul a fost generos și facilitățile oferite, care au contribuit la o ședere plăcută. Recomand cu încredere!
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2024
Cabana se afla foarte aproape de Bucuresti, in maxim 2 ore se ajunge din Bucuresti. Totul a fost perfect, un weekend relaxant alaturi de colegi/prieteni. Cabana este utilata cu tot ce ai nevoie iar gratarul este de nota 100, poti sta si iarna in foisor fara nicio problema. Vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumim frumos, va asteptam din nou cu mare drag!
   Vali din București
nota: 10
schedule 15.01.2024
Cabana este exact ce ne-am dorit pentru o ieseala cu prietenii. Este izolata, nu am deranjat pe nimeni. Gazdele extrem de primitoare si grijulii. Curatenia este exemplara, bucataria complet utilata, nu ne-a lipsit nimic, iar foisorul este locul unde am stat pentru a ne bucura, am stat 2 zile in care ne-am bucurat de peisajul minunat dar și de liniște. Recomand cu încredere.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va asteptam din nou cu mare drag!
   Mihai Ciobanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2024
Am avut privilegiul de a petrece un weekend minunat la cabana Cervus în Valea Doftanei și nu pot decât să împărtășesc experiența de neuitat pe care am avut-o, cabana este situată într-un cadru pitoresc, oferind priveliști spectaculoase asupra munților și a naturii înconjurătoare. Atmosfera este liniștită și relaxantă, perfectă pentru cei care doresc o evadare departe de agitația orașului, personalul a fost extraordinar, extrem de prietenos și mereu disponibil pentru a ne asigura că avem tot ce ne trebuie.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, va asteptam din nou cu mare drag!
   Luminita Dane din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 11.09.2023
Minunat amplasata pentru cei ce doresc linistea naturii, foarte mult spatiu exterior pentru copii energici. Foisor generos ca si spatiu cu gratar. Camere curate, generoase ca si spatiu, toate cu baie proprie. Gazde deosebite, ospitaliere. Noi ne-am simtit minunat. Vom reveni cu siguranta.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, va asteptam din nou cu mare drag!
   Rotaru Romica din Biciresti
nota: 10
schedule 06.08.2023
O locatie foarte frumoasa, cu peisaje minunate. Pensiunea se afla intr-o zona retrasa, departe de zgomot si de restul vecinilor. Beneficieaza de o curte imensa ce este dotata cu loc de joaca penteu copii, sezlong-uri si foisor cu gratar. Gazdele sunt foarte amabile si vesele. Vom reveni cu siguranta in aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim frumos!
Va asteptam din nou cu mare drag.
   Diana din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 08.06.2023
Cabana este exact ce ne-am dorit pentru o escapada cu prietenii. Este izolata, nu am deranjat pe nimeni. Gazdele extrem de primitoare si grijulii. Curatenia este exemplara, bucataria complet utilata, nu ne-a lipsit nimic, iar foisorul este piesa de rezistenta. Cu siguranta ne vom mai intoarce. Multumim pentru gazduire!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă așteptăm din nou cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Alex
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alex
Telefon: 0724 636 008
Apel
WhatsApp