Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Papițu din Vadu Izei grade grade grade

Vadu Izei, str. Șugău, nr. 149 M -
la aproximativ 6.9 km de centrul localității Sighetu Marmației
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Urda Mihaela din Timisoara
nota: 10
schedule 09.09.2023
Cadru natural deosebit, amplasare de vis în mijlocul naturii. Pensiunea este superbă, cu o curte mare și frumos amenajată. Mâncarea foarte bună, cu personal extrem de amabil, în frunte cu doamna Lenuța, care a fost foarte draguță pe toată perioada șederii noastre acolo, atât de mult ne-a plăcut încât ne-am prelungit sejurul. Un loc în care vom mai reveni cu drag!
   Dorin Grecu din București
nota: 10
schedule 04.08.2023
Pensiunea este amplasata la periferia localitatii, intr-o zona foarte liniștita, ce ofera peisaje splendide. Camerele sunt foarte curate, cu baie proprie si balcon. Am avut la dispoziție o curte foarte spațioasa, frumos amenajata, iar la parter se afla o sala de mese ce rivalizează cu ușurință cu un muzeu al satului maramureșean. Se pot vedea costume tradiționale si alte exponate vânătorești. Se pot servi micul dejun si cina, pregătite excelent, in stil tradițional, majoritatea produselor fiind din gospodăria proprie. Doamna chiar ne a ajutat cu o surpriză pentru aniversata ce ne însoțea, mergând in avans sa ne cumpere un tort pentru ea si contribuind din plin la reușita momentului planificat. Per total, o experiență minunată, astfel ca recomand călduros cazarea aici. Atenție! urmați instrucțiunile doamnei pentru a ajunge la locație, întrucât pe google maps ea figurează cu vreo 300 de metri mai aproape de sat decat in realitate.
   Toni din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.04.2022
Așezată în zona de pădure unde pot spune ca am ascultat toate viețuitoarele din zona, la modul plăcut desigur, gazde foarte primitoare unde am fost plăcut impresionat cum la ceas de noapte târzie am fost primit cum nu gândeam, căldură, masa pusă, curățenie, foarte buni povestitori, mai ales in descrierea zonei, camera foarte curată, baie in camera, mâncare cu produse tradiționale din propria gospodărie. Ce pot spune? Va mulțumesc, sunteți și doresc așa să rămâneți, oameni deosebiți! Voi reveni ori de câte ori voi avea ocazia!
   Vlad din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 02.01.2020 - 06.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitatea si disponibilitatea gazdelor este de nota 20, mancarea foarte gustoasa - de apreciat ca produsele sunt din ograda proprie, conditiile de cazare excelente!
thumb_down
Aprecieri negative:
Niciunul
   Marinela din Botosani
nota: 9.5
schedule sejur: 11.08.2019 - 14.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie, liniște, gazde primitoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul de acces pana la pensiune. Aprox 1.5 km drum pietruit.
   Luciana din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2019 - 17.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locuri superbe, oameni minunați! Totul la superlativ, recomand cu drag aceasta locație. Gazdele extraordinare, la dispoziția noastră non stop cu tot ce le a stat în putință, mâncarea....mmmmm, yamiii, mai multa decât e nevoie și...sa nu mai vorbim de horinca!!! Locația foarte tare, departe de tot ce înseamnă zgomot de mașini, poluare sau orice înseamnă stres de oraș.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marian din Galati
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 08.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Asezata departe de zgomotul si inghesuiala din statiuni, Casa Papitu va ofera un cadru natural deosebit, in natura aproape salbatica. Linistea si susurul apei ce trece pe alaturi iti va oferi clipe de neuitat. De o ospitalitate iesita din comun cei doi proprietari, Lenuta si Nelu, fac toate eforturile pentru a va simti cat mai bine. Seri de neuitat am petrecut alaturi de ei. Mancare traditionala oferita cu multa dragoste. Un alt plus excursia organizata pe Strunga Tiganului cu masina de teren, cu grup organizat, de neuitat gratarul cu slana de mangalita si carnati de porc gatit la inaltime, de unde se vede toata valea Izei si catre Sighet .De vis. Vom reveni cu drag, poate de sarbatori.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pt apreciere !Va mai așteptăm cu mult drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bianca din Turburea
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2019 - 08.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul absolut impecabil, curatenie, peisaj, confort, servicii. Ma bucur ca mi-am petrecut concediul aici. Am avut parte de o mancare delicioasa, afinata de nota 10+, iar cel mai important este ca am cunoscut Familia Papițu, oameni minunati. Am fost placut surprinsa si o sa revin curand.
Răspunsul unității:
Mulțumim pt apreciere !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ciprian C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2019 - 02.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Was my first time in this area of the country. Wonderful impression on arrival being greeted warmly by the owners. Very friendly, warm and always available to ensure your needs were met. We were looked after very well, was an all inclusive offer with home grown, homemade tradional food. Fantastic stay and highly recommended.

Pentru prima oara in Tara Barsei, am fost primiti extraordinar de gazde, gospodari foarte primitori si prietenosi. Conditii excelente de cazare, liniste, aer curat, peisaje minunate, doua iazuri cu peste pentru pasionati, bunatati din gradina si ferma proprie, gatite magnific de Lenuța Papițu. Nelu Papițu ne-a omenit cu pălincă și afinată de bună calitate, din propria productie. Recomand cu caldura oricui sa petreaca un sejur cu ei.
Mulțumim Casa Papițu: Lenuța, Nelu și Vasile cel bun la toate! Vă pupăm.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am găsit nimic de criticat. Bravo.
Răspunsul unității:
Mulțumim pt aprecierea dumneavoastră !
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Emanuela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2019 - 31.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experiență de neuitat. Liniste, mâncare excelenta, gazdele -cei mai ospitalieri oameni pe care i-am intalnit. Locația pensiunii este una nemaipomenită, este foarte retrasă. E un loc unde ai parte de multa liniste si intimitate. Recomand cu caldura. Va multumim si ne dorim sa revenim cat de curând.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
CONTACT
Mihai Lenuta
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihai Lenuta
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0763 681 613
WhatsApp