Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Izvorul Bucuriei din Siriu grade grade grade grade

Siriu, sat Gura Siriului, str. Tarlaua, nr. 34 -
la aproximativ 11.3 km de centrul localității Nehoiu
   Simona S din Buzau
nota: 8.5
schedule sejur: 21.09.2019 - 22.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana iti ofera tot ce ai nevoie pentru un week end la munte- liniste si voie buna. Peisajul este superb,mancarea este buna, se poate face si gratar la gratarele din jurul cabanei.
   Ioan I din Bucuresti 6
nota: 10
schedule sejur: 21.09.2019 - 22.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazada a fost minunata
   Vladimir V din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 02.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj de poveste si gazde primitoare !
   Viorel Vasile din Galati
nota: 8.67
schedule sejur: 15.03.2019 - 17.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Natura
thumb_down
Aprecieri negative:
Zgomotul se transmite dintr-o camera in alta datorita peretilor subtiri.
   Ion din Calarasi
nota: 9.83
schedule sejur: 01.05.2019 - 05.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie frumoasa,linistita, cu un personal deosebit.
   Iulian din Babadag
nota: 10
schedule sejur: 07.12.2018 - 09.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos
   Daniel Marian din Ploiești
nota: 9.17
schedule sejur: 20.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, o atmosferă plăcută...Ne am încărcat de energie pozitiva
   Pintilie P din Buzau
nota: 10
schedule sejur: 19.05.2018 - 21.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj de vis, lac de vis cu foarte mult peste, prins cu barca proprie la voblere, majoritate clean...adica totul :). Am mai fost, asta nu e prima oara cand ajung la Izvorul Bucuriei, si intr-adevar devin mai bucuros dupa un weekend acolo. Eu ies pentru natura sa ma destind, si iau o casuta, ceea ce mi se potriveste de minune, aer curat si racoros, linista deplina, curatenie exemplara, atat inauntru cat si afara. Pensiunea are doua parti, una cu camere, cu baie si ghiuveta, si unde se serveste masa, si a doua, cea cu casute si cu o cabanuta intre ele. Sunt separate unele de celelalte, cam la 50-100m, deci zona cu casute este oarecum izolata, ceea ce se vede prin linistea pe care o simti cand stai acolo. Totul de jur imprejurul pensiunii este foarte frumos organizat, in mijlocul naturii si a pinilor de acolo. Am mancat de fiecare data la cabana, si niciodata nu am fost dezamagit. Imi plac in special sarmalutele facute de domnul administrator, si gustul incredibil de curat al pastravului, care, din cate mi-a zis proprietarul, nu este hranit cu nimic, de cand este pus in bazine, deci se hraneste singur. Sunt impresionat nu am mai mancat asa pastrav. Cleanul pe care l-am prins, iaras are un gust foarte bun, fara pic de grasime, dulce, carne alba. Este acolo si un domn mai in varsta, nenea Ionel, care face plimbari pe lac, ceea ce as recomanda la toata lumea, peisajul de pe Siriu este increedibil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singura problema, din punctul meu de vedere, este timpul. Nu am indeajuns ca sa stau acolo sa ma bucur de natura. Poate drumul de la cabana la sosea sa va incomodeze putin, pentru ca este pietruit-natural, desi nu am avut nici o problema cu masina mea Ford Ka, sa urc sau sa cobor.
   Ana Maria Verona din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 17.03.2018 - 18.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie extraordinara, cu vedere la lacul Siriu, cei de acolo foarte ospitalieri, camera curata spatioasa luminoasa,cald in camera, prosoape, apa calda, mancarea ff buna si multa ne a pregatit cand am vrut si ce am vrut merita
thumb_down
Aprecieri negative:
Semnalul cam prost, si drumul de la sosea pana la pensiune cam prost.
   Gheorghe G din Braila
nota: 9.17
schedule sejur: 14.04.2017 - 17.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste frumoasa, deconectanta, plimbarile cu barca pe lac sunt excelente
thumb_down
Aprecieri negative:
Izolarea fonica intre camere nu exista
   Ion din Independența Galați
nota: 7.33
schedule sejur: 05.08.2016 - 12.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ferma, peisajul exterior și mâncarea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curățenia în camere și drumul de acces din DN10.
   Vasile V din Braila
nota: 7
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2016.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Peisajul exceptional - munte-apa
2. Micul dejun bogat si variat, produse preponderent din ferma proprie
3. Masa de pranz/seara foarte buna (pastravul excelent pregatit de dna bucatareasa)
4. Preturi acceptabile pentru masa/bauturi
thumb_down
Aprecieri negative:
1. Pret piperat pentru cazare (150 lei pe noapte - o camera cu mic dejun - 2 persoane) avand in vedere disconfortul creat de :
a)- podeaua care scartie ingrozitor ( la etajul 2 este imposibil sa te odihnesti daca la etajul 3 exista turisti)
b)- salteaua ( cu arcuri) - pe unele zone arcurile au ajuns la imbracamintea saltelei si deranjeaza cand te asezi la orizontala)
c)- lipsa personalului administrativ pentru a intretine spatiile de cazare ( usa de la baie nu se inchide , in baie intre scaunul de WC si cabina de dus sunt panze de paianjen , ridicarea gunoiului din camere macar la 3 zile , doar pensiunea este clasificata cu 4 margarete !)
d)- izolatia fonica lipseste ( un rand de scandura intre camere nu poate asigura nici un confort din punct de vedere al izolatiei fonice).
2. Sugestii :
a)- suntem iubitori de animale dar este deranjant cand vrei sa servesti micul dejun/cina pe terasa , afara si un grup de 4 caini (de altfel foarte frumosi si blanzi) stau pe langa tine sau sub masa si asteapta ceva. Sugeram administratorului sa inchida in tarc cainii macar pe perioada programului de masa
b)- punerea in valoare (necesita investitie si paza- electronica) a zonei ponton / debarcader : pontonul metalic trebuie prevazut cu gard / plasa de jur imprejur pentru a asigura protectia copiilor si nu numai , cu portita de acces de pe mal si portita/e de acces catre barca/hidrobiciclete; pontonul din lemn trebuie reparat serios si prevazut cu bare de sustinere care sa ajute turistul sa se sprijine; schela de acces de pe mal pe ponton trebuie sa fie solida (poate fi chiar din lemn cu stilpi rezistenti infipti in pamant ) si cu bara de sustinere pentru turisti . Asa cum se face accesul acum de pe mal , pe ponton si apoi in barca este total impropriu si incalca orice norma de securitate a turistului ( accesul de pe mal pe pontonul de lemn se face pe o scandura-dulap de 30 cm latime , care se onduleaza sub greutatea turistului si nu are nici stabilitate )
c)- la 15-20 m de ponton exista o zona luminis buna pentru campat cortul (eventual loc de pescuit). Ar fi util sa se monteze aici macar o banca cu masa si chiar un leagan din lemn.
d-) Este indicat sa se monteze la usile de acces din camere catre balcon o perdea pentru a impiedica mustele sa intre in camere ( avnd in vedere ca in zona exsta animale , sunt si foarte multe muste)
   Adriana din Bucuresti
nota: 8.33
schedule sejur: 31.07.2016 - 07.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj ca in basme, sublim. Mancare foarte gustoasa, proaspata, mic dejun variat si indestulator. Ciuta si berbecutii din tarcul imens, niste personaje adorabile, Menajeria cu animale domestice ne aminteste de ograda bunicilor de altadata. Lacul, ce sa mai spun, un vis frumos din care nu vrei sa te trezesti. Camerele sunt frumos amenajate in stil rustic. Toata cabana este din lemn, iar vara este foarte placut de dormit in ea. Proprietarul este amabil, receptiv la sugestiile noastre. Personalul placut si saritor. Bucatareasa foarte priceputa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Unii turisti nu respecta linistea celorlalti, Camerele fiind din lenm se transmit zgomotele mult mai usor. Vorbesc tare, tropaie prin camere fara se se gandeasca la ceilalti. Dau televizorul sau muzica f. Tare. La sosire, dupa plecarea proprietarului, am fost preluati de o doamna administratoare, care era prea austera. Atunci cand esti in concediu doresti sa vezi fete zambitoare in jur, sa te destinzi. Revenim de cativa ani la aceasta cabana, dar niciodata nu am intalnit o fata mai severa. Noi am reusit totusi sa corectam acea atitudine neprietenoasa a acelei doamne administrator, chiar sa ne simpatizam intr-un final. Inainte de plecarea noastra acea doamna administrator despre care citisem inainte de concediu ca este prea dura cu turistii, a plecat definitiv de la cabana. Pacat ca profesionalismul dumneai (pentru ca era priceputa in coordonare) nu a reusit sa depasesaca acea atitudine ostila fata de unii turisti. Asadar pentru cei care au avut conflicte cu acea dna adminstrator, sa stie ca a plecat de acolo si noi traim cu speranta ca proprietarul va alege mai bine in viitor personal amabil, cum am intalnit in toti anii trecuti de cand frecventam aceasta cabana. Mai multe hidrobiciclete sau barci cu vasle ne dorim in viitor, pentru plimbari si pescuit pe lac. O singura hidrobicicleta este insuficienta pentru toti turistii. Anul acesta apa fiind foarte mare crescuta cu cativa metrii, nu am avut parte decat de putin mal pentru pescuit. Locuri de odihna amenajate pe malul lacului, Un acoperis la gratarul din poiana, care a fost distrus de o furtuna. Personal insuficient pentru servirea in zilele de sambata si duminica, sau cand sunt grupuri, timpul de asteptare fiind prea mare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Liana din Craiova
nota: 5.17
schedule sejur: 22.07.2016 - 25.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Lacul siriu , peisajul de la barajul Siriu
thumb_down
Aprecieri negative:
O pensiune total neprofesionista , cu atitudine preferentiala fata de anumiti clienti ,in defavoarea celorlalti , total depasiti din punct de vedere al personalului din punct de vedere al numarului si al instrurii in turism. Pornind de la meniul care indica prea multe feluri de mancare care pot fi servite acolo si ceea ce gasesti la fata locului. Nu am cerut sa ne pregateasca ceva anume ci ni s-a spus ca nu mai au decat cartofi gratinati si gratar , apoi voind sa aduca cartofi prajiti , in locul celor gratinati. Adica turistul serveste ce vrea "ospatarita". Apoi incearca sa-ti inchida gura cu ceva din partea casei , la o masa intr-adevar gratuit , dar la alta iti da impresia ca e gratuit , dar de fapt conform meniului prezentat , ti le platesti singur. Micul dejun bufet , contine mai multe feluri sau mai putine in acelasi mod preferential , ,in zile consecutive ,in functie de clientii cazati ,dar fara cafea ( se platea saparat) , Nu cred ca mai exista in lume mic dejun ,bufet suedez , fara cafea. Concluzie propun sa introduca pensiunea , in circuit inchis si sper ca in curind sa se clasifice unitatile de turism si restaurante de catre turistul incognito si nu in functie de dotari .Pensiune de 4 margarete cu hartie igienica de 0.2 ron sau poate si aia era preferentiala .
   Marius din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 13.02.2016 - 14.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este asezata intr-o zona foarte pitoreasca, iar vila este construita pe specificului locului. Cladirea este impresionanta, arhitectura imbinandu intr-un mod placut lemnul cu piatra.Micul dejun, care intra in pretul camerei, este diversificat si din belsug, cuprinzand si produse pregatite in cadrul pensiunii.
   Elena din Constanta
nota: 7
schedule sejur: 18.09.2015 - 19.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul superb, liniștea, accesul la lac, seria de activități de agrement disponibile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un ușor miros de mâncare care urcă din bucătărie pe casa scărilor până la etajul 2.
Personalul puțin, depășit de situație, neprofesionist.
În cameră am găsit praf și insecte moarte. Gunoaie pe malul lacului.
Am rezervat camera pe site duminică pentru vinerea următoare, și am fost sunați 2 zile mai târziu de cineva de la pensiune ca să confirmăm sosirea, nearătându-se mulțumiți de faptul că dorim să ne cazăm o singură noapte; a revenit ulterior cu un telefon să ne confirme rezervarea, dar nu înainte de ”a vorbi cu șefu”. În ziua cazării, am fost sunați din nou să reconfirmăm sosirea, ca ”să nu ne încurcați”. Este o atitudine urâtă față de clienți, indiferent dacă doresc să stea o noapte sau zece.
   Relu R din Bacau
nota: 9.5
schedule sejur: 11.09.2015 - 13.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sugestie de vacanta
Drumul catre “Izvorul bucuriei” porneste desigur din adancul sufletelor noastre, dar…materializarea minunata a acestui izvor nu poate fi decat la cabana cu acelasi nume de la Intorsura Buzaului !
Mai exact pe drumul dintre Brasov si Buzau, undeva spre munte, pe malurile lacului Siriu ! Drumul minunat prin padure ne conduce la destinatia mult dorita, placut amenajata !
Privind de la etajul superior al cabanei spre coama padurii, ai senzatia tineretii vesnice ! In imediata apropiere, cu eleganta si delicatete, o caprioara ne saluta de “bun-venit”!
In timp ce aerul de munte iti invaluie intreaga fiinta, privirile poposesc in trend ascendant de pe luciul albastriu-stralucitor al lacului Siriu pana spre celalalt versant, acolo unde ne place sa credem ca ursul inca mai este la el acasa…
Mirosul de lemn autentic al cabanei te imbie sa cobori, la lasarea serii in living-ul de la parter in care poti lua masa fie langa semineul cu licuriri rosiatice, intr-o atmosfera mai retrasa, fie la masa mare imprejurul careia toti cei prezenti -spre propria lor surprindere-au devenit prieteni instantaneu!
Delicatesa casei o reprezinta pastravul salbatic -prins chiar din iazul propriu-al carui gust este inegalabil ! Aroma cetinii de brad, izul discret de usturoi si gustul mamaligutei aburinde aduc o nota speciala placerii culinare si a celei de a petrece o seara linistita alaturi de cei dragi !
Spre seara, licaririle stelelor pot fi admirate din leaganele situate la primul etaj, in aer liber, iar pentru impatimiti, masa de billiard de la mansarda reprezinta o placuta relaxare !
Odihniti si relaxati, puteti pleca spre casa, dar…nu ezitati a merge pe “drumul Ambrei” la Muzeul de chihlimbar si a admira desenele rupestre de la Alunis, iar o apoi un scurt moment de rugaciune la Manastirea Ciolanu. Veti intelege ca v-ati odihnit sufletul in “adevaratul leagan al civilizatiei universale”!!!
Dar…nu va luati “ la revedere” de la cabana Izvorul Bucuriei, caci …veti reveni !
Fam Venetia si Relu Mardare-Bacau
sugestie DE vacanta
Drumul catre “Izvorul bucuriei” porneste desigur din adancul sufletelor noastre, dar…materializarea minunata a acestui izvor nu poate fi decat la cabana cu acelasi nume de la Intorsura Buzaului !
Mai exact pe drumul dintre Brasov si Buzau, undeva spre munte, pe malurile lacului Siriu ! Drumul minunat prin padure ne conduce la destinatia mult dorita, placut amenajata !
Privind de la etajul superior al cabanei spre coama padurii, ai senzatia tineretii vesnice ! In imediata apropiere, cu eleganta si delicatete, o caprioara ne saluta de “bun-venit”!
In timp ce aerul de munte iti invaluie intreaga fiinta, privirile poposesc in trend ascendant de pe luciul albastriu-stralucitor al lacului Siriu pana spre celalalt versant, acolo unde ne place sa credem ca ursul inca mai este la el acasa…
Mirosul de lemn autentic al cabanei te imbie sa cobori, la lasarea serii in living-ul de la parter in care poti lua masa fie langa semineul cu licuriri rosiatice, intr-o atmosfera mai retrasa, fie la masa mare imprejurul careia toti cei prezenti -spre propria lor surprindere-au devenit prieteni instantaneu!
Delicatesa casei o reprezinta pastravul salbatic -prins chiar din iazul propriu-al carui gust este inegalabil ! Aroma cetinii de brad, izul discret de usturoi si gustul mamaligutei aburinde aduc o nota speciala placerii culinare si a celei de a petrece o seara linistita alaturi de cei dragi !
Spre seara, licaririle stelelor pot fi admirate din leaganele situate la primul etaj, in aer liber, iar pentru impatimiti, masa de billiard de la mansarda reprezinta o placuta relaxare !
Odihniti si relaxati, puteti pleca spre casa, dar…nu ezitati a merge pe “drumul Ambrei” la Muzeul de chihlimbar si a admira desenele rupestre de la Alunis, iar o apoi un scurt moment de rugaciune la Manastirea Ciolanu. Veti intelege ca v-ati odihnit sufletul in “adevaratul leagan al civilizatiei universale”!!!
Dar…nu va luati “ la revedere” de la cabana Izvorul Bucuriei, caci …veti reveni !
Fam Venetia si Relu Mardare-Bacau








   Roxana din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 12.08.2015 - 16.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul este sublim, iar locatia cabanei extrem de avantajoasa. Chiar daca este in mijlocul naturii, la cativa metri de lacul Siriu, se ajunge foarte usor cu masina.
Pe lacul Siriu te poti plimba cu hidrobiciclete, barcute sau caiace, inchiriate de la cabana, iar experienta este minunata, mai ales la apus! Acolo, chiar te simti in mijlocul naturii!
Este foarte mult spatiu in jurul cabanei, unde poti face gratare sau sa campezi, fara a fi deranjat de alti turisti.
Mancarea de la cabana este extraordinara, preparata de o doamna bucatareasa cu multa experienta in mancarea traditionala romaneasca si trebuie sa recunosc ca n-am mai mancat un bulz atat de bun ca aici de ceva vreme, iar portiile sunt extrem de mari!
Au cel mai delicios lichior de menta!
Personalul, chiar daca nu este numeros, este foarte prezent la aproape orice ora din zi, chiar noapte.
Camerele sunt foarte spatioase, avand doua paturi, dintre care unul dublu si unul de o persoana, amenajate cu mult bun gust.
Amabilitatea si caldura, atat a proprietarului, cat si a personalului, te fac sa te simti ca acasa.

thumb_down
Aprecieri negative:
Mirosul de la bucatarie, care se strecura in camera in timpul zilei, avand camera chiar deasupra bucatariei.
Baia nu se aerisea foarte bine
Chiuveta se infunda destul de repede
   Dinu D din Buzau
nota: 9.67
schedule sejur: 22.07.2015 - 24.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul unicat si mancarea traditionala
   Mihai-dragos M din Galati
nota: 8.17
schedule sejur: 25.07.2015 - 27.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare intr-un cadru natural pitoresc, posibilitati de practicare a sporturilor nautice, ciclism
thumb_down
Aprecieri negative:
O anumita stare de dezordine, cauzata probabil si de efectivul redus al personalului care deserveste turistii. Destul de multe gunoaie in jurul pensiunii.
   Constantin din Bucuresti
nota: 6.17
schedule sejur: 08.05.2015 - 10.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitie excelenta
thumb_down
Aprecieri negative:
Cabana nu este deloc izolata fonic si fiind doar din lemn se aude absolu orice din camera sau etasjul vecine
- desi meniul este ok nu tot timpul se poate comanda tot ce este acolo
- patul nu prea confortabil, model vechi cu cadru de metal.
- o groaza de musculite prin cabana, daca iti comanzi o tarie trebuie sa iti acoperi paharul cu un servetel pentru a nu intra in bautura
- servirea lasa mult de dorit.
- in sala de mese scaunele sunt vechi, cu spatar metalic si foarte inconfortabile.
Răspunsul unității:
Tot mobilierul pensiunii este nou,din fier forjat,antichizat si personalizat.Nu suntem un restaurant cu foarte multe feluri de mancare,ci o pensiune agroturistica care serveste oaspetilor nostri preparate traditionale in cea mai mare parte cu produse naturale din productie proprie.Despre izolatia fonica a cladiri am raspuns in repetate randuri.
   Carmen din Bucuresti
nota: 4
schedule sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul*****
Aerul
Plimbari cu barca
Ciorba de pasare de curte
Prajitura de casa
thumb_down
Aprecieri negative:
F mult zgomot in pensiune, vorbeam prin pereti cu prietenii din camera alaturata! ..
Ping Pong cu plata separat, ar fi fost dragut ca pentru turistii pensiunii sa fie gratuit.
Legume nespalate si niste felii de paine mucegaita la micul-dejun.
   Mihai din Bucuresti
nota: 8.83
schedule sejur: 18.07.2014 - 20.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cadrul natural in care este amplasata pensiunea este superb. Pe malul lacului,inconjurat de padure, departe de zgomotul produs de circulatia auto de pe sosea, accesul la pensiune facandu-se pe un drum forestier lateral, avand o lungime de aprox.400m de la soseaua principala.
As mentiona ca am fost placut surprins, anuntand initial ca sosesc in jurul orei 20, apoi revenind telefonic,ca voi intarzia si voi ajunge la pensiune undeva in jurul orei 23 am rugat sa-mi lasa cina pentru 2 persoane pe care deja o comandasem, acoperita in sala de mese,programul de servire mancare incheindu-se la ora 22,totusi am fost asteptat pana la ora 23, cand am sosit, atunci servindu-ne si mancarea.
Intreg personalul pensiunii a fost foarte amabil.
Lipsa semnalului telefonic Orange eu il iau ca un plus, nemaifiind deranjat tot timpul de telefon(Cel putin pt un weekend cred ca se poate renunta la telefon, fara sa afecteze activitatile personale.
Posibilitatea servirii mesei in cadrul pensiunii este de ajutor, mai ales pentru cei care fac plimbari pe munte sau prin imprejurimi si la intoarcere gasesc mancarea calda, gata preparata.
Zgomutul care se aude din `vecini`, pensiunea fiind din lemn, consider ca e normal, in general in cabanele din lemn izolatia fonica este slaba.
thumb_down
Aprecieri negative:
Necesita atentie sporita din partea personalului spatiul baii.
-desemenea necesita aceeasi atentie sporita lenjeria din camere.
   Robert R din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 11.04.2014 - 13.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita, amplasarea foarte buna, personal serviabil, mancare foarte buna cu produse locale
thumb_down
Aprecieri negative:
Izolarea fonica, cabana e din lemn
   Radu R din Buzau
nota: 8
schedule sejur: 25.08.2013 - 30.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj superb,liniste deplina,loc bun pentru incarcat bateriile,tarc cu animale(caprioare,iepuri,oi,gaini,porci mistreti,curci,bibilici,rate),debarcader pt plimbare pe lac.
thumb_down
Aprecieri negative:
Crearea unui loc de joaca pentru copii,refacerea instalatiei de canalizare,repararea acoperisului la
foisor.
   Lidia Nicol din Braila
nota: 8.83
schedule sejur: 27.07.2013 - 28.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona e mirifica, peisajul de vis si servirea foarte buna.
   Gheorghita din Buzau
nota: 8.17
schedule sejur: 27.04.2013 - 28.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune de cazare, curatenie;
- meniu diversificat, mic dejun deosebit si din abundenta;
- peisaj superb.
thumb_down
Aprecieri negative:
In exteriorul cabanei este santier in lucru;
- se poate mai bine aranja locul de langa cabana (parerea mea)
Răspunsul unității:
Singurul loc unde este santier este langa una din cabane, pentru o terasa de 200mp unde se lucreaza intens fara a afecta musafirii nostri si se va termina totul luna aceasta.In rest domeniul de cca 12ha este asa cum ni l-a daruit Dumnezeu.Poate ca n-ar trebui sa fie mai importanti cei 200mp decat restul.
   Dan D din Constanta
nota: 9.67
schedule sejur: 04.05.2013 - 07.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Merita sa vizitati; peisajele sunt superbe, pensiunea este situata intr-un loc divin si personalul a fost foarte amabil cu noi. Ne-am simtit ca acasa.
   Leonard din Bucuresti
nota: 8.17
schedule sejur: 07.10.2012 - 09.10.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj, amabilitate personal, cerbul Norocel, izolarea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenia.
   Vlad din Onesti , Jud. Bacau
nota: 9.67
schedule sejur: 02.09.2012 - 04.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie ideala pentru cei ce vor sa scape de zgomotul si agitatia cotidiana. Un peisaj mirific, lacul foarte aproape.
Aer curat fara trafic si manele :D
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este semnal pentru telefonul mobil pe reteaua Orange ceea ce nu e neaparat un lucru rau.Fetele de perna ar trebui spalate mai des.
Răspunsul unității:
Dupa multi ani de insistente am gasit la Vodafone intelegere.Foarte recent au montat un amplificator de semnal care rezolva problema comunicatiei 2G in pensiune in reteaua Vodafone atat pentru voce cat si pentru internet de mica viteza.
CONTACT
Tutulan
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Tutulan
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0736 615 488
WhatsApp
Apel/SMS