adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Izvorul Bucuriei din Siriu 4 grade grade grade grade

comuna Siriu , sat Gura Siriului, str. Tarlaua, nr. 34  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile pensiunii Izvorul Bucuriei din Siriu


   Gheorghe S. din Braila
nota: 9.2
schedule sejur: 14.04.2017 - 17.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste frumoasa, deconectanta, plimbarile cu barca pe lac sunt excelente
thumb_down
Aprecieri negative:
Izolarea fonica intre camere nu exista
   Ion din Independența Galați
nota: 7.3
schedule sejur: 05.08.2016 - 12.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ferma, peisajul exterior și mâncarea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curățenia în camere și drumul de acces din DN10.
   Adriana din Bucuresti
nota: 8.3
schedule sejur: 31.07.2016 - 07.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj ca in basme, sublim. Mancare foarte gustoasa, proaspata, mic dejun variat si indestulator. Ciuta si berbecutii din tarcul imens, niste personaje adorabile, Menajeria cu animale domestice ne aminteste de ograda bunicilor de altadata. Lacul, ce sa mai spun, un vis frumos din care nu vrei sa te trezesti. Camerele sunt frumos amenajate in stil rustic. Toata cabana este din lemn, iar vara este foarte placut de dormit in ea. Proprietarul este amabil, receptiv la sugestiile noastre. Personalul placut si saritor. Bucatareasa foarte priceputa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Unii turisti nu respecta linistea celorlalti, Camerele fiind din lenm se transmit zgomotele mult mai usor. Vorbesc tare, tropaie prin camere fara se se gandeasca la ceilalti. Dau televizorul sau muzica f. Tare. La sosire, dupa plecarea proprietarului, am fost preluati de o doamna administratoare, care era prea austera. Atunci cand esti in concediu doresti sa vezi fete zambitoare in jur, sa te destinzi. Revenim de cativa ani la aceasta cabana, dar niciodata nu am intalnit o fata mai severa. Noi am reusit totusi sa corectam acea atitudine neprietenoasa a acelei doamne administrator, chiar sa ne simpatizam intr-un final. Inainte de plecarea noastra acea doamna administrator despre care citisem inainte de concediu ca este prea dura cu turistii, a plecat definitiv de la cabana. Pacat ca profesionalismul dumneai (pentru ca era priceputa in coordonare) nu a reusit sa depasesaca acea atitudine ostila fata de unii turisti. Asadar pentru cei care au avut conflicte cu acea dna adminstrator, sa stie ca a plecat de acolo si noi traim cu speranta ca proprietarul va alege mai bine in viitor personal amabil, cum am intalnit in toti anii trecuti de cand frecventam aceasta cabana. Mai multe hidrobiciclete sau barci cu vasle ne dorim in viitor, pentru plimbari si pescuit pe lac. O singura hidrobicicleta este insuficienta pentru toti turistii. Anul acesta apa fiind foarte mare crescuta cu cativa metrii, nu am avut parte decat de putin mal pentru pescuit. Locuri de odihna amenajate pe malul lacului, Un acoperis la gratarul din poiana, care a fost distrus de o furtuna. Personal insuficient pentru servirea in zilele de sambata si duminica, sau cand sunt grupuri, timpul de asteptare fiind prea mare.
   Vasile B. din Braila
nota: 7
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 06.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1. Peisajul exceptional - munte-apa
2. Micul dejun bogat si variat, produse preponderent din ferma proprie
3. Masa de pranz/seara foarte buna (pastravul excelent pregatit de dna bucatareasa)
4. Preturi acceptabile pentru masa/bauturi
thumb_down
Aprecieri negative:
1. Pret piperat pentru cazare (150 lei pe noapte - o camera cu mic dejun - 2 persoane) avand in vedere disconfortul creat de :
a)- podeaua care scartie ingrozitor ( la etajul 2 este imposibil sa te odihnesti daca la etajul 3 exista turisti)
b)- salteaua ( cu arcuri) - pe unele zone arcurile au ajuns la imbracamintea saltelei si deranjeaza cand te asezi la orizontala)
c)- lipsa personalului administrativ pentru a intretine spatiile de cazare ( usa de la baie nu se inchide , in baie intre scaunul de WC si cabina de dus sunt panze de paianjen , ridicarea gunoiului din camere macar la 3 zile , doar pensiunea este clasificata cu 4 margarete !)
d)- izolatia fonica lipseste ( un rand de scandura intre camere nu poate asigura nici un confort din punct de vedere al izolatiei fonice).
2. Sugestii :
a)- suntem iubitori de animale dar este deranjant cand vrei sa servesti micul dejun/cina pe terasa , afara si un grup de 4 caini (de altfel foarte frumosi si blanzi) stau pe langa tine sau sub masa si asteapta ceva. Sugeram administratorului sa inchida in tarc cainii macar pe perioada programului de masa
b)- punerea in valoare (necesita investitie si paza- electronica) a zonei ponton / debarcader : pontonul metalic trebuie prevazut cu gard / plasa de jur imprejur pentru a asigura protectia copiilor si nu numai , cu portita de acces de pe mal si portita/e de acces catre barca/hidrobiciclete; pontonul din lemn trebuie reparat serios si prevazut cu bare de sustinere care sa ajute turistul sa se sprijine; schela de acces de pe mal pe ponton trebuie sa fie solida (poate fi chiar din lemn cu stilpi rezistenti infipti in pamant ) si cu bara de sustinere pentru turisti . Asa cum se face accesul acum de pe mal , pe ponton si apoi in barca este total impropriu si incalca orice norma de securitate a turistului ( accesul de pe mal pe pontonul de lemn se face pe o scandura-dulap de 30 cm latime , care se onduleaza sub greutatea turistului si nu are nici stabilitate )
c)- la 15-20 m de ponton exista o zona luminis buna pentru campat cortul (eventual loc de pescuit). Ar fi util sa se monteze aici macar o banca cu masa si chiar un leagan din lemn.
d-) Este indicat sa se monteze la usile de acces din camere catre balcon o perdea pentru a impiedica mustele sa intre in camere ( avnd in vedere ca in zona exsta animale , sunt si foarte multe muste)
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
Nu am vazut piscina
- nu am vazut unde se poate pescui contra cost pastrav din pastravaria proprie ( nu exista nici un afis la pensiune)
- nu am gasit disponibil serviciul - meniul zilei cu pret de 20 lei
- are o singura hidrobicicleta (pe site se vorbeste de hidrobiciclete) si aceea a fost inchiriata de un cuplu (au tinut cheia la dsii) cel putin pe toata perioada de 4-5 zile cat am avut noi sejurul si nu am putut beneficia de o plimbare cu hidrobicicleta. Vreau sa fiu bine-inteles : nu am nimic cu turistii care au acaparat hidrobicicleta , dar si alti turisti cazati la pensiune in aceeasi perioada (01-04 august 2016) ar fi dorit sa faca o plimbare cu hidrobicicleta in orele adecvate ( 9.30- 12.00 si 16.30- 19.00) dar nu s-a putut deoarece a fost inchiriata integral (stapani pe cheia de la lacat) inainte de -1 august 2016) . Este vina administratorului ca nu a asigurat si altor turisti accesul la plimbarea cu hidrobicicleta.
   Liana din Craiova
nota: 5.2
schedule sejur: 22.07.2016 - 25.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Lacul siriu , peisajul de la barajul Siriu
thumb_down
Aprecieri negative:
O pensiune total neprofesionista , cu atitudine preferentiala fata de anumiti clienti ,in defavoarea celorlalti , total depasiti din punct de vedere al personalului din punct de vedere al numarului si al instrurii in turism. Pornind de la meniul care indica prea multe feluri de mancare care pot fi servite acolo si ceea ce gasesti la fata locului. Nu am cerut sa ne pregateasca ceva anume ci ni s-a spus ca nu mai au decat cartofi gratinati si gratar , apoi voind sa aduca cartofi prajiti , in locul celor gratinati. Adica turistul serveste ce vrea "ospatarita". Apoi incearca sa-ti inchida gura cu ceva din partea casei , la o masa intr-adevar gratuit , dar la alta iti da impresia ca e gratuit , dar de fapt conform meniului prezentat , ti le platesti singur. Micul dejun bufet , contine mai multe feluri sau mai putine in acelasi mod preferential , ,in zile consecutive ,in functie de clientii cazati ,dar fara cafea ( se platea saparat) , Nu cred ca mai exista in lume mic dejun ,bufet suedez , fara cafea. Concluzie propun sa introduca pensiunea , in circuit inchis si sper ca in curind sa se clasifice unitatile de turism si restaurante de catre turistul incognito si nu in functie de dotari .Pensiune de 4 margarete cu hartie igienica de 0.2 ron sau poate si aia era preferentiala .
   Marius din Bucuresti
nota: 8.2
schedule sejur: 13.02.2016 - 14.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este asezata intr-o zona foarte pitoreasca, iar vila este construita pe specificului locului. Cladirea este impresionanta, arhitectura imbinandu intr-un mod placut lemnul cu piatra.Micul dejun, care intra in pretul camerei, este diversificat si din belsug, cuprinzand si produse pregatite in cadrul pensiunii.
   Elena din Constanta
nota: 7
schedule sejur: 18.09.2015 - 19.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul superb, liniștea, accesul la lac, seria de activități de agrement disponibile.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un ușor miros de mâncare care urcă din bucătărie pe casa scărilor până la etajul 2.
Personalul puțin, depășit de situație, neprofesionist.
În cameră am găsit praf și insecte moarte. Gunoaie pe malul lacului.
Am rezervat camera pe site duminică pentru vinerea următoare, și am fost sunați 2 zile mai târziu de cineva de la pensiune ca să confirmăm sosirea, nearătându-se mulțumiți de faptul că dorim să ne cazăm o singură noapte; a revenit ulterior cu un telefon să ne confirme rezervarea, dar nu înainte de ”a vorbi cu șefu”. În ziua cazării, am fost sunați din nou să reconfirmăm sosirea, ca ”să nu ne încurcați”. Este o atitudine urâtă față de clienți, indiferent dacă doresc să stea o noapte sau zece.
   Relu M. din Bacau
nota: 9.5
schedule sejur: 11.09.2015 - 13.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sugestie de vacanta
Drumul catre “Izvorul bucuriei” porneste desigur din adancul sufletelor noastre, dar…materializarea minunata a acestui izvor nu poate fi decat la cabana cu acelasi nume de la Intorsura Buzaului !
Mai exact pe drumul dintre Brasov si Buzau, undeva spre munte, pe malurile lacului Siriu ! Drumul minunat prin padure ne conduce la destinatia mult dorita, placut amenajata !
Privind de la etajul superior al cabanei spre coama padurii, ai senzatia tineretii vesnice ! In imediata apropiere, cu eleganta si delicatete, o caprioara ne saluta de “bun-venit”!
In timp ce aerul de munte iti invaluie intreaga fiinta, privirile poposesc in trend ascendant de pe luciul albastriu-stralucitor al lacului Siriu pana spre celalalt versant, acolo unde ne place sa credem ca ursul inca mai este la el acasa…
Mirosul de lemn autentic al cabanei te imbie sa cobori, la lasarea serii in living-ul de la parter in care poti lua masa fie langa semineul cu licuriri rosiatice, intr-o atmosfera mai retrasa, fie la masa mare imprejurul careia toti cei prezenti -spre propria lor surprindere-au devenit prieteni instantaneu!
Delicatesa casei o reprezinta pastravul salbatic -prins chiar din iazul propriu-al carui gust este inegalabil ! Aroma cetinii de brad, izul discret de usturoi si gustul mamaligutei aburinde aduc o nota speciala placerii culinare si a celei de a petrece o seara linistita alaturi de cei dragi !
Spre seara, licaririle stelelor pot fi admirate din leaganele situate la primul etaj, in aer liber, iar pentru impatimiti, masa de billiard de la mansarda reprezinta o placuta relaxare !
Odihniti si relaxati, puteti pleca spre casa, dar…nu ezitati a merge pe “drumul Ambrei” la Muzeul de chihlimbar si a admira desenele rupestre de la Alunis, iar o apoi un scurt moment de rugaciune la Manastirea Ciolanu. Veti intelege ca v-ati odihnit sufletul in “adevaratul leagan al civilizatiei universale”!!!
Dar…nu va luati “ la revedere” de la cabana Izvorul Bucuriei, caci …veti reveni !
Fam Venetia si Relu Mardare-Bacau
sugestie DE vacanta
Drumul catre “Izvorul bucuriei” porneste desigur din adancul sufletelor noastre, dar…materializarea minunata a acestui izvor nu poate fi decat la cabana cu acelasi nume de la Intorsura Buzaului !
Mai exact pe drumul dintre Brasov si Buzau, undeva spre munte, pe malurile lacului Siriu ! Drumul minunat prin padure ne conduce la destinatia mult dorita, placut amenajata !
Privind de la etajul superior al cabanei spre coama padurii, ai senzatia tineretii vesnice ! In imediata apropiere, cu eleganta si delicatete, o caprioara ne saluta de “bun-venit”!
In timp ce aerul de munte iti invaluie intreaga fiinta, privirile poposesc in trend ascendant de pe luciul albastriu-stralucitor al lacului Siriu pana spre celalalt versant, acolo unde ne place sa credem ca ursul inca mai este la el acasa…
Mirosul de lemn autentic al cabanei te imbie sa cobori, la lasarea serii in living-ul de la parter in care poti lua masa fie langa semineul cu licuriri rosiatice, intr-o atmosfera mai retrasa, fie la masa mare imprejurul careia toti cei prezenti -spre propria lor surprindere-au devenit prieteni instantaneu!
Delicatesa casei o reprezinta pastravul salbatic -prins chiar din iazul propriu-al carui gust este inegalabil ! Aroma cetinii de brad, izul discret de usturoi si gustul mamaligutei aburinde aduc o nota speciala placerii culinare si a celei de a petrece o seara linistita alaturi de cei dragi !
Spre seara, licaririle stelelor pot fi admirate din leaganele situate la primul etaj, in aer liber, iar pentru impatimiti, masa de billiard de la mansarda reprezinta o placuta relaxare !
Odihniti si relaxati, puteti pleca spre casa, dar…nu ezitati a merge pe “drumul Ambrei” la Muzeul de chihlimbar si a admira desenele rupestre de la Alunis, iar o apoi un scurt moment de rugaciune la Manastirea Ciolanu. Veti intelege ca v-ati odihnit sufletul in “adevaratul leagan al civilizatiei universale”!!!
Dar…nu va luati “ la revedere” de la cabana Izvorul Bucuriei, caci …veti reveni !
Fam Venetia si Relu Mardare-Bacau
   Roxana din Bucuresti
nota: 9.8
schedule sejur: 12.08.2015 - 16.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul este sublim, iar locatia cabanei extrem de avantajoasa. Chiar daca este in mijlocul naturii, la cativa metri de lacul Siriu, se ajunge foarte usor cu masina.
Pe lacul Siriu te poti plimba cu hidrobiciclete, barcute sau caiace, inchiriate de la cabana, iar experienta este minunata, mai ales la apus! Acolo, chiar te simti in mijlocul naturii!
Este foarte mult spatiu in jurul cabanei, unde poti face gratare sau sa campezi, fara a fi deranjat de alti turisti.
Mancarea de la cabana este extraordinara, preparata de o doamna bucatareasa cu multa experienta in mancarea traditionala romaneasca si trebuie sa recunosc ca n-am mai mancat un bulz atat de bun ca aici de ceva vreme, iar portiile sunt extrem de mari!
Au cel mai delicios lichior de menta!
Personalul, chiar daca nu este numeros, este foarte prezent la aproape orice ora din zi, chiar noapte.
Camerele sunt foarte spatioase, avand doua paturi, dintre care unul dublu si unul de o persoana, amenajate cu mult bun gust.
Amabilitatea si caldura, atat a proprietarului, cat si a personalului, te fac sa te simti ca acasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mirosul de la bucatarie, care se strecura in camera in timpul zilei, avand camera chiar deasupra bucatariei.
Baia nu se aerisea foarte bine
Chiuveta se infunda destul de repede
   Mihai-dragos T. din Galati
nota: 8.2
schedule sejur: 25.07.2015 - 27.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare intr-un cadru natural pitoresc, posibilitati de practicare a sporturilor nautice, ciclism
thumb_down
Aprecieri negative:
O anumita stare de dezordine, cauzata probabil si de efectivul redus al personalului care deserveste turistii. Destul de multe gunoaie in jurul pensiunii.
   Dinu M. din Buzau
nota: 9.7
schedule sejur: 22.07.2015 - 24.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul unicat si mancarea traditionala
   Constantin din Bucuresti
nota: 6.2
schedule sejur: 08.05.2015 - 10.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitie excelenta
thumb_down
Aprecieri negative:
Cabana nu este deloc izolata fonic si fiind doar din lemn se aude absolu orice din camera sau etasjul vecine
- desi meniul este ok nu tot timpul se poate comanda tot ce este acolo
- patul nu prea confortabil, model vechi cu cadru de metal.
- o groaza de musculite prin cabana, daca iti comanzi o tarie trebuie sa iti acoperi paharul cu un servetel pentru a nu intra in bautura
- servirea lasa mult de dorit.
- in sala de mese scaunele sunt vechi, cu spatar metalic si foarte inconfortabile.
Răspunsul unității:
Tot mobilierul pensiunii este nou,din fier forjat,antichizat si personalizat.Nu suntem un restaurant cu foarte multe feluri de mancare,ci o pensiune agroturistica care serveste oaspetilor nostri preparate traditionale in cea mai mare parte cu produse naturale din productie proprie.Despre izolatia fonica a cladiri am raspuns in repetate randuri.
   Carmen din Bucuresti
nota: 4
schedule sejur: 15.08.2014 - 17.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul*****
Aerul
Plimbari cu barca
Ciorba de pasare de curte
Prajitura de casa
thumb_down
Aprecieri negative:
F mult zgomot in pensiune, vorbeam prin pereti cu prietenii din camera alaturata! ..
Ping Pong cu plata separat, ar fi fost dragut ca pentru turistii pensiunii sa fie gratuit.
Legume nespalate si niste felii de paine mucegaita la micul-dejun.
   Mihai din Bucuresti
nota: 8.8
schedule sejur: 18.07.2014 - 20.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cadrul natural in care este amplasata pensiunea este superb. Pe malul lacului,inconjurat de padure, departe de zgomotul produs de circulatia auto de pe sosea, accesul la pensiune facandu-se pe un drum forestier lateral, avand o lungime de aprox.400m de la soseaua principala.
As mentiona ca am fost placut surprins, anuntand initial ca sosesc in jurul orei 20, apoi revenind telefonic,ca voi intarzia si voi ajunge la pensiune undeva in jurul orei 23 am rugat sa-mi lasa cina pentru 2 persoane pe care deja o comandasem, acoperita in sala de mese,programul de servire mancare incheindu-se la ora 22,totusi am fost asteptat pana la ora 23, cand am sosit, atunci servindu-ne si mancarea.
Intreg personalul pensiunii a fost foarte amabil.
Lipsa semnalului telefonic Orange eu il iau ca un plus, nemaifiind deranjat tot timpul de telefon(Cel putin pt un weekend cred ca se poate renunta la telefon, fara sa afecteze activitatile personale.
Posibilitatea servirii mesei in cadrul pensiunii este de ajutor, mai ales pentru cei care fac plimbari pe munte sau prin imprejurimi si la intoarcere gasesc mancarea calda, gata preparata.
Zgomutul care se aude din `vecini`, pensiunea fiind din lemn, consider ca e normal, in general in cabanele din lemn izolatia fonica este slaba.
thumb_down
Aprecieri negative:
Necesita atentie sporita din partea personalului spatiul baii.
-desemenea necesita aceeasi atentie sporita lenjeria din camere.
   Robert M. din Bucuresti
nota: 9.2
schedule sejur: 11.04.2014 - 13.04.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita, amplasarea foarte buna, personal serviabil, mancare foarte buna cu produse locale
thumb_down
Aprecieri negative:
Izolarea fonica, cabana e din lemn
   Radu C. din Buzau
nota: 8
schedule sejur: 25.08.2013 - 30.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj superb,liniste deplina,loc bun pentru incarcat bateriile,tarc cu animale(caprioare,iepuri,oi,gaini,porci mistreti,curci,bibilici,rate),debarcader pt plimbare pe lac.
thumb_down
Aprecieri negative:
Crearea unui loc de joaca pentru copii,refacerea instalatiei de canalizare,repararea acoperisului la
foisor.
   Lidia Nicol din Braila
nota: 8.8
schedule sejur: 27.07.2013 - 28.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona e mirifica, peisajul de vis si servirea foarte buna.
   Dan C. din Constanta
nota: 9.7
schedule sejur: 04.05.2013 - 07.05.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Merita sa vizitati; peisajele sunt superbe, pensiunea este situata intr-un loc divin si personalul a fost foarte amabil cu noi. Ne-am simtit ca acasa.
   Gheorghita din Buzau
nota: 8.2
schedule sejur: 27.04.2013 - 28.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune de cazare, curatenie;
- meniu diversificat, mic dejun deosebit si din abundenta;
- peisaj superb.
thumb_down
Aprecieri negative:
In exteriorul cabanei este santier in lucru;
- se poate mai bine aranja locul de langa cabana (parerea mea)
Răspunsul unității:
Singurul loc unde este santier este langa una din cabane, pentru o terasa de 200mp unde se lucreaza intens fara a afecta musafirii nostri si se va termina totul luna aceasta.In rest domeniul de cca 12ha este asa cum ni l-a daruit Dumnezeu.Poate ca n-ar trebui sa fie mai importanti cei 200mp decat restul.
   Leonard din Bucuresti
nota: 8.2
schedule sejur: 07.10.2012 - 09.10.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisaj, amabilitate personal, cerbul Norocel, izolarea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curatenia.
   Radu din Constanta
nota: 6.8
schedule sejur: 27.08.2012 - 31.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie superba , personal prietenos.
thumb_down
Aprecieri negative:
Izolare fonica minima, nu s-a schimbat lenjeria de pat la un sejur de 5 nopti nici o data, preturi mari la mancare gatita in unitate tinand cont ca nu au restaurant.
Răspunsul unității:
Izolatia fonica lasa de dorit, este adevarat.As intreba insa pe cei nemultumiti urmatoarele:
-Cate cabane in totalitate din lemn masiv au vizitat si cate aveau izolatie fonica buna?
-Daca am placa cu rigips si betoane constructia, in locatia in care este, cu arhitectura pe care o are, ar mai fi interesanta pentru ei?
-Intre izolatie fonica slaba si bogatia naturii, aerul curat, apa, linistea, mancarea naturala, animalele s.a.oare ce este mai important?
Pentru cei care apreciaza ca o ciorba facuta asa cum spuneam, cu paine de casa, smantana, ardei sau ceapa, oferita de cate ori e posibil la discretie, este scumpa la pretul de 10 lei as avea un sfat: sa creasca animale si pasari in curte, hranite 12 luni pe an cu furaje naturale, sa faca ciorba si sa o serveasca cum o servim noi si apoi sa traga concluziile.Oricum nu ne dorim nicicum sa oferim mancare ieftina si proasta.
Probleme tehnice, scapari in ceea ce priveste curatenia sau utilarea camerelor eu am observant si in hoteluri cu nume si multe stele .
Daca ma deranja ceva anuntam la receptie si totul se rezolva, nu asteptam nerebdator sa plec si sa postez comentarii negative pe net.
   Florentina din Bucuresti
nota: 7
schedule sejur: 02.09.2012 - 07.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia superba, personalul foarte serviabil, cazare acceptabila, interzicerea fumatului in incinta, posibilitati diverse de petrecere a timpului, pastravaria. Administratorul pensiunii este foarte sociabil, serviabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Miros neplacut pe scari in zona parterului, probabil provenit de la subsol; micul dejun inclus in pret contine putine produse din gospodaria proprie, este aproape acelasi in fiecare zi, izolatie fonica precara; scurgerea de la cabina de dus este defectuoasa; spatiu insuficient pentru depozitare la rece (1 frigider la 7-8 camere) care pe deasupra este deconectat pe perioada noptii.
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
Pensiune ****?? totusi la 4 margarete sa fie prezente inconvenientele prezentate mai sus si de ceilalti turisti? in privinta alimentarii cu curent electric si posibilitatea de a utiliza (rational) consumatori electrici (tv, frigider), s-ar putea mari suprafata panourilor solare?

Răspunsul unității:
Nu suntem un hotel cu restaurant de patru stele ci o pensiune fara restaurant ce-si doreste sa fie apreciata la patru margarete daca e privita in ansamblul ei de aproape 12 ha .
Celor care se plang de lipsa de varietate a meniului le-as raspunde ca varietatea o pot avea la un restaurant de la marginea drumului unde primesc cinci ciorbe diferite care au acceasi zeama bogata in adaosuri chimice si cu carne diferita, luata direct de la mall.La noi ciorba de pasare inseamna taiatul gainii, taitei de casa, bors de putina, zarzavat taiat pe loc sau facut in casa s.a.m.d..Cu parere de rau, noi nu putem oferi si varietate si calitate cu produse ecologice si nici nu stiu cine poate.Putem oferi insa meniuri foarte variate, asa cum au apreciat multe grupuri organizate care au discutat acest lucru in prealabil si au fost foarte multumite.
Din pacate sau din fericire cei multi care sunt multumiti doar revin cu drag si nu scriu comentarii.
Energia electrica,in cea mai mare parte ecologica,este limitata.Cu parere de rau pentru cei care nu pot accepta ideea de a face putina economie,fara a fi afectat comfortul sau buna dispozitie nu cred ca avem solutii iar pentru cei care posteaza comentarii ca nu avem curent pentru boxe in care sa urle manele cand si cum vor ei avem o solutie,sa nu mai vina pe la noi.
   Vlad din Onesti , Jud. Bacau
nota: 9.7
schedule sejur: 02.09.2012 - 04.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie ideala pentru cei ce vor sa scape de zgomotul si agitatia cotidiana. Un peisaj mirific, lacul foarte aproape.
Aer curat fara trafic si manele :D
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este semnal pentru telefonul mobil pe reteaua Orange ceea ce nu e neaparat un lucru rau.Fetele de perna ar trebui spalate mai des.
Răspunsul unității:
Dupa multi ani de insistente am gasit la Vodafone intelegere.Foarte recent au montat un amplificator de semnal care rezolva problema comunicatiei 2G in pensiune in reteaua Vodafone atat pentru voce cat si pentru internet de mica viteza.
   Mihaela din Bucuresti
nota: 4
schedule sejur: 24.08.2012 - 31.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este foarte bine amplasata si au multe spatii unde te poti plimba cu copilul daca merge deja. Este minunat pt un copil de peste un an sa poata vedea caprioare, cerbi, iepuri, paorci, oi s tot felul de pasari domestice si nu numai.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pacat insa ca minusurile depasesc cu mult plusurile. Am fost si acum m bine de un an si jumatate si nu era asa. Pe atunci inca se ingrijea proprietarul personal de tot ce inseamna servicii oferite.

1. Sa incepem cu ceea ce m-a deranjat cel mai tare:administratorul. In urma unei discutii avute pe tema gasirii intelegerii sa gatim niste galusti pt copii(si asta pt ca personalul nu stia sa le faca...) a fost extraordinar de nepoliticos ca sa nu spun altfel.
2. Curatenia- lasa mult de dorit.
3. Izolarea fonica este absolut necesara. Se aude absolut tot din camerele vecine sau de deasupra. Ai impresia ca cei de sus sunt chiar la tine in camera, fara ca acestia sa topaie sau sa vorbeasca tare.
Răspunsul unității:
Rabdarea si amabilitatea personalului si a mea ar trebui, poate, sa fie fara limite, dar suntem si noi oameni si punem enorm de mult suflet in ceea ce facem, asa cum au observat si apreciat multi.
Nu putem accepta insa gravele incalcari ale regulamentului nostru, afisat peste tot, sau ale bunului simt.Nu putem accepta, de exemplu, pretentiile persoanelor care intra in bucatarie, ca la ele acasa, in ciuda atentionarilor repetate, sa-si faca galusti, sau sarmale, sau cafea adusa de acasa, sau cere infund frigiderul cu produse aduse pe care le consuma pretinzand de la noi servicii gratuite, si multe altele pe care le-am indurat in repetate randuri.Cu tot respectul pentru toti oaspetii nostri ii anuntam pe cei care uita de bunul simt sau nu respecta regulamentul nostru ca nu sunt bine veniti la noi.
Probleme tehnice, scapari in ceea ce priveste curatenia sau utilarea camerelor eu am observant si in hoteluri cu nume si multe stele .
Daca ma deranja ceva anuntam la receptie si totul se rezolva, nu asteptam nerebdator sa plec si sa postez comentarii negative pe net.
   Dorel din Iasi
nota: 6
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste minunata
thumb_down
Aprecieri negative:
Foarte putine feluri de mancare la alegere. Se alege din ce a dorit sa gateasca bucatareasa pensiunii in ziua respectiva. Foarte multe muste, atat afara cat si inauntru. Igiena lasa de dorit in sala de mese. Toaletele sub orice critica.
Răspunsul unității:
Probleme tehnice, scapari in ceea ce priveste curatenia sau utilarea camerelor eu am observant si in hoteluri cu nume si multe stele.
Daca ma deranja ceva anuntam la receptie si totul se rezolva, nu asteptam nerebdator sa plec si sa postez comentarii negative pe net.
Pentru informare celor care se plang de lipsa de varietate a meniului transcriem aici oferta pentru revelionul 2013:
Oferta de Revelion
Ziua 1:
Cina:
-bulz ca la "Izvorul Bucuriei"(branza de vaca, branza de oi,oua,smantana,mamaliga malai intrgral,carnaciori de plescoi, cartofi prajiti ) cu ceapa rosie de Buzau;
-Pulpe la cuptor cu cartofi si salata de varza rosie acra;
-Prajitura de casa cu ciocolata si visine;
Ziua 2:
Mic Dejun:
-oua fierte ,omleta,dulceturi de casa ,zacusca productie proprie la ceaun cu foc de lemne,sunculita la sare sau fiarta in zeama de varza,mezeluri, masline,crenvursti,ceaiuri si siropuri productie proprie, cafea etc);
Pranz:
-ciorba de purcel proaspat in zeama de varza ,ciorba de legume cu ceapa rosie de Buzau;
-Pomana porcului servita la ceaun pe foc de lemne si varza murata;
-Ostropel cu curcan ,mamaliguta si muraturi de casa in otet;
-Mere coapte la cuptor glazurate cu nuca si scortisoara.
Cina:
-Varza calita cu purcel proaspat ;
-Mamaliguta cu branza si smantana;
-Placinta cu branza dulce si stafide.
Ziua 3:
Mic Dejun:
-(oua fierte ,omleta,dulceturi de casa ,zacusca productie proprie la ceaun cu foc de lemne,sunculita la sare sau fiarta in zeama de varza,mezeluri, masline,crenvursti,ceaiuri si siropuri productie proprie, cafea etc).
Pranz:
-Ciorba de burta ,ciorba de pasare taraneasca cu taitei de casa;
-Fasole scazuta cu afumatura si muraturi de casa;
-Iepure de casa la tava cu legume la cuptor;
-Placinta traditionala cu dovleac ,stafide si nuci;
Cina de revelion:
-gustare cu produse traditionale din porc,branzeturi productie proprie,salata boeuf etc.
-Mistret in sos vanatoresc cu cartofi taranesti la cuptor;
-Pastrav afumat cu garnitura de orez si legume;
-Gratar mixt ( pulpe , carnati de Plescoi si vitel ) cu garnitura si bureti de padure;
-Tort cu fructe de padure si crema de ciocolata.
Ziua 4:
Mic Dejun:
-(oua fierte ,omleta,dulceturi de casa ,zacusca productie proprie la ceaun cu foc de lemne,sunculita la sare sau fiarta in zeama de varza,mezeluri, masline,crenvursti,ceaiuri si siropuri productie proprie, cafea etc);
Pranz:
-ciorba de vitel cu bors de putina,cioba de fasole acrita cu prune si ceapa de Buzau;
-Pastrav reteta proprie cu cetina de brad ,mamaliguta si mujdei;
-Curcan la ceaun cu legume si salata;
-Prajitura de casa cu mere si crema de vanilie.
Cina:
-vitel la tava in sos de vin alb cu piure si salata de muraturi in saramura;
-Sarmalute in foi de vita si varza cu mamaliguta din malai taranesc;
-Prajitura de casa cu zarzare si crema caramel;
   Gheorghe din Tg.mures
nota: 2.5
schedule sejur: 05.08.2012 - 06.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona este deosebit de retrasa si linistita
thumb_down
Aprecieri negative:
Pacat de zona si de cabana deja construita. In jurul cabanei cresc buruieni caci asa este natural, nu se pot tunde. Curatenia lasa de dorit si in cabana si in restaurant. Miros "greu", de cabana. Plafonul camerelor ar trebui izolate fonic, casa nu te simti totusi ca la cort.
Răspunsul unității:
Amenajarile exterioare lasa de dorit, poate.Avem multe in plan, dar a fost si este extrem de greu intr-o locatie lipsita total de utilitati, pana si curent.In plus ne dorim sa lasam cat mai mult din frumusetea naturala asa cum a creat-o Dumnezeu.
   Matei din Bucuresti
nota: 7.3
schedule sejur: 15.08.2012 - 18.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-au placut f mult cum e amenajata cabana, camerele sunt personalizate si iti dau un sentiment de bine. Privelistea e superba, locul linistit, perfect pentru relaxare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Se aude orice soapta din camerele alaturate, domnisoara care se ocupa de cabana in timpul saptamanii la bucatarie ar trebui sa zambeasca un pic si sa fie mai prietenoasa. Mancarea nu a fost f reusita, felurile de mancare din care puteai alege erau prea putine.
Răspunsul unității:
Rabdarea si amabilitatea personalului si a mea ar trebui, poate, sa fie fara limite, dar suntem si noi oameni si punem enorm de mult suflet in ceea ce facem, asa cum au observat si apreciat multi.
Izolatia fonica lasa de dorit , este adevarat.As intreba insa pe cei nemultumiti urmatoarele:
- Cate cabane in totalitate din lemn masiv au vizitat si cate aveau izolatie fonica buna?
- Daca am placa cu rigips si betoane constructia, in locatia in care este, cu arhitectura pe care o are, ar mai fi interesanta pentru ei?
- Intre izolatie fonica slaba si bogatia naturii, aerul curat, apa, linistea, mancarea naturala, animalele s.a. Oare ce este mai important?
Celor care se plang de lipsa de varietate a meniului le-as raspunde ca varietatea o pot avea la un restaurant de la marginea drumului unde primesc cinci ciorbe diferite care au acceasi zeama bogata in adaosuri chimice si cu carne diferita, luata direct de la mall.La noi ciorba de pasare inseamna taiatul gainii, taitei de casa, bors de putina, zarzavat taiat pe loc sau facut in casa s.a.m.d..Cu parere de rau, noi nu putem oferi si varietate si calitate cu produse ecologice si nici nu stiu cine poate.Putem oferi insa meniuri foarte variate, asa cum au apreciat multe grupuri organizate care au discutat acest lucru in prealabil si au fost foarte multumite.
Din pacate sau din fericire cei multi care sunt multumiti doar revin cu drag si nu scriu comentarii.
   Cezar din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 05.08.2012 - 08.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarte frumoasa, personalul deosebit de dragut si profesionist.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem sa reprosam nimic. Ca sugestie ar fi o mai buna semnalizare a drumului de acces din directia Buzau.
Răspunsul unității:
Multumim tuturor oaspetilor care fac observatii obiective si le promitem ca vom tine cont de ele.
Multumim din suflet tuturor celor care ,fara sa posteze comentarii, revin la noi in numar de la an la an mai mare,aducand cu ei si prieteni care stiu de asemenea sa aprecieze bunul gust si bunul simt,natura ce ne copleseste cu frumusetea ei salbatica si bucatele naturale gatite taraneste si oferite cu drag ca intr-o casa mai mare in care gazda imparte si oaspetilor din ceea ce gateste pentru ea.
   Sorin P. din Buzau
nota: 4.2
schedule sejur: 02.08.2012 - 04.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Doar zona/amplasarea locatiei
thumb_down
Aprecieri negative:
O schimbare de atitudine orientata spre client si nu numai spre banii acestuia.
Vanzarea unui sejur in aceasta pensiune se datoreaza(punctul meu de vedere) exclusiv zonei si nu a serviciilor.
   Constantin P. din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 27.07.2012 - 29.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancare super buna, ca la bunica acasa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Se aude totul prin pereti din camerele vecine.
Răspunsul unității:
Izolatia fonica lasa de dorit , este adevarat.As intreba insa pe cei nemultumiti urmatoarele:
- Cate cabane in totalitate din lemn masiv au vizitat si cate aveau izolatie fonica buna?
- Daca am placa cu rigips si betoane constructia, in locatia in care este, cu arhitectura pe care o are, ar mai fi interesanta pentru ei?
- Intre izolatie fonica slaba si bogatia naturii, aerul curat, apa, linistea, mancarea naturala, animalele s.a. Oare ce este mai important?
CONTACT UNITATE
Tutulan
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,