Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ardealul din Sighetu Marmației

Sighetu Marmației, str. Dragoș Voda, nr. 36A -
Nota 9.9 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Andrei din Zalău
nota: 10
schedule 23.02.2024
Am tot citit recenziile anterioare și unele sunt bune altele putin bune. Eu am ajuns in data de 19 februarie și plec azi, in 23. Sunt foarte mulțumit de cazare, de gazde, care sunt de nota 20. Servirea rapida, pot sa spun că la restaurante de fițe nu ești așa de repede servit. Mancarea e ca la mama acasă. Piscinele cu apa calda și foarte curate ca la hoteluri de lux, nu găsești ca aici. Sauna excelenta. Recomand cu tărie acest loc. Eu sigur voi mai reveni și chiar voi spune și altora că merită să vina.
   Reut Andrei din Giurgiu
nota: 9.83
schedule 05.05.2023
Am avut o experiență minunată la această cazare și cu siguranță o recomandăm tuturor celor care caută un loc deosebit de petrecut câteva zile relaxante. Proprietara acestei cazări a fost extrem de primitoare și amabilă, făcând tot posibilul pentru a ne simți confortabil și pentru a ne satisface toate nevoile.

Mâncarea servită a fost delicioasă și suficientă, iar preparatele proaspete și bine pregătite au fost cu adevărat un punct forte al sejurului nostru. Nu am avut niciodată senzația de foame sau de nesatisfacție.

De asemenea, serviciul oferit de personalul cazării a fost excelent. Am fost tratați cu o atenție deosebită și nevoile noastre au fost întotdeauna luate în considerare. Am apreciat foarte mult faptul că gazda a fost mereu disponibilă să ne ajute și să ne ofere recomandări pentru activități și atracții turistice din zonă.

În concluzie, această cazare este un loc minunat pentru a vă petrece o vacanță relaxantă și plăcută, cu o gazdă extrem de primitoare și o mâncare delicioasă. O recomand cu căldură tuturor celor care caută o experiență autentică și de calitate superioară.
   Roxana Si Nik Dorobantu din Mioveni
nota: 10
schedule 04.12.2022
Recomand tuturor cazarea si masa la vila Ardealul din Sighetu Marmației. Sunt condiții excelente, pe care nu le-am întâlnit nicăieri la o vilă în România! Proprietara (o moroșancă adevărată), este o doamnă amabilă (puțin peste 50 de ani!), gata oricând să mulțumească pe toată lumea! Curat, cald, piscină încălzită, deschisă non-stop; primirea cu palincă, vișinată, ciolan afumat, cârnați, șuncă, tobă, brânză, ceapă etc. Masa de seară și masa de dimineață în regim all-inlusive! Bunătăți mai ceva ca la mama acasă: tobă, piftie, drob, omletă, salată boeuf, salată vinete, salată crudități, brânză, cașcaval, bulz cu mămăligă, unt cu mămăligă, carne la tuci, cârnați de casă prăjiți, roșii, castraveți, ardei roșu, murături țărănești, unt de casă, miere, cereale cu lapte, griș cu lapte, prăjituri de casă, gem, dulceață, pâine coaptă pe vatră, lapte fiert, cafea, palincă, vișinată, apă minerală și plată - toate la discreție! Proprietara dorea ca toată lumea să se simtă bine. Nu am văzut nicăieri în România, să vină ospătărița (îmbrăcată în costum popular) cu tăvile-platourile, să înlocuiască permanent pe acelea care s-au golit! Un adevărat festin! Apa la piscină foarte curată, caldă (01.12.2022). Vila este situată lângă inspectoratul poliției de frontieră MM. Sunt flori frumoase la intrare, ornamente rustice din lemn, amenajări frumoase! Multă sănătate proprietarilor, vă mulțumim din suflet pentru tot. Sănătate și gânduri frumoase pentru Mărcuța! Recomand tuturor vila Ardealul din Sighetu Marmației. Noi, cu siguranță, vom reveni!
   Bontă Aprilia din Bacău
nota: 10
schedule 20.08.2022
Camerele sunt foarte frumoase și curate. Mâncarea a fost gustoasă, din belșug (abia ne-am ridicat de la masă:)) și a fost servită foarte repede. Proprietarii sunt niște oameni deosebiți și s-au asigurat că avem tot ce ne trebuie. Recomand cu încredere această cazare.❤️
   Gheorghe Monica din București
nota: 10
schedule 06.04.2021
O gazda minunata, cu suflet mare, o caldura primitoare. Curățenie, totul impecabil. Mancarea excelenta, cu un gust bun.
   Ramona din Cluj Napoca
nota: 8.67
schedule sejur: 29.12.2019 - 02.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare , mâncare foarte buna și foarte multă , program folcloric specific zonei , intru-un cuvânt excelent . Recomand pentru cine dorește un sejur plăcut in Maramureș .
   Bălan Filon din Cumpăna
nota: 10
schedule sejur: 19.08.2019 - 20.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde de nota 10, curățenie, atmosfera pozitiva
   Crina din Câmpulung Muscel
nota: 10
schedule sejur: 26.04.2019 - 01.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut minivacanta de Paște la Vila Ardealu unde a fost minunat. Gazdele au fost primitoare, mâncare excelenta din gospodărie proprie...totul deosebit. Mulțumim și cu siguranță vom reveni!
   Dumitru din Com. Branistea,judetul Dambovita
nota: 10
schedule sejur: 22.06.2019 - 23.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare buna,gazde primitoare !
CONTACT
Anuța Mich
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Anuța Mich
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0752 318 486
WhatsApp
Apel/SMS