Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Centrul Istoric din Sibiu

Sibiu, str. Zidului, nr. 2 -
Nota 9.92 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.5
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mari din Ploiesti
nota: 9.83
schedule 26.07.2022
Gazda prietenoasa, a raspuns rapid la mesaje. Locatia a fost curata, prosoape curate. Spațiul este mare și confortabil. Revenim cu drag. Este foarte aproape de centrul istoric, zonă liniștită. Parcarea gratuita chiar în fața proprietății ❤️❤️❤️❤️, toată strada este cu parcare gratuita.
Răspunsul unității:
Va multumim!
   Corina Biro din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.12.2021
Totul este la superlativ. Am fost in noiembrie, cazati 3 nopti (2 adulti si 2 copii). Extraordinar de curat, caldura non-stop, toate conditiile, proprietarul un adevarat domn. Foarte aproape de Piata Mica si Piata Mare, 5 min de mers pe jos. Parcare in fata casei. Chiar nu exista ceva de reproșat, câtuși de mic.
Răspunsul unității:
Va multumim!
   Mocanu Anca din Brașov
nota: 9.33
schedule 24.05.2021
In primul rând, ne-a plăcut faptul ca este foarte intim, studioul având intrare separata. Cu doi copii mici, nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit foarte bine, am avut posibilitatea sa pregătesc mancarica celui mic, plita electrica, frigiderul, totul a fost funcțional. Este spațios și aproape de centrul Sibiului. Pretul este decent.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag!
   Cristache Valentin Andrei din Busteni
nota: 10
schedule 31.03.2021
Am avut o experienta extrem de placuta de la inceput si pana la sfarsitul șederii noastre în Studio Centrul Istoric din Sibiu.

Calitate, personal profesionist, amabilitate și implicare.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag!
poze recenzie
   Alexandru Popa din Timisoara
nota: 9.33
schedule 15.02.2021
Noi am fost cazati in apartamentul de sus.
Plusuri: locatia este foarte buna. La 10 minute de mers pe jos de centru conform descrierii, strada Zidului fiind cea mai apropiata strada De Centru cu parcare gratuita. Gazda a fost foarte de treaba. Am prins temperaturi foarte scazute, in schimb in imobil a fost foarte cald (conform mie) respectiv perfect (conform prietenei mele). Intrarea este independenta fata de apartamentul de jos. Camera este spatioasa. Patul este confortabil si mare.

Minusuri: baia este mica. Casa scarilor este ingusta. Confortul camerei poate fi imbunatatit din perspectiva mobilierului.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri și feedback. Va asiguram ca facem toate eforturile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare si al confortului clienților noștri.
CONTACT
Constantin Radu
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Constantin Radu
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0763 108 822
WhatsApp
Apel/SMS