Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Centrul Istoric din Sibiu

Sibiu, str. Zidului, nr. 2 -
   Mari din Ploiesti
nota: 9.83
schedule 26.07.2022
Gazda prietenoasa, a raspuns rapid la mesaje. Locatia a fost curata, prosoape curate. Spațiul este mare și confortabil. Revenim cu drag. Este foarte aproape de centrul istoric, zonă liniștită. Parcarea gratuita chiar în fața proprietății ❤️❤️❤️❤️, toată strada este cu parcare gratuita.
Răspunsul unității:
Va multumim!
   Corina Biro din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.12.2021
Totul este la superlativ. Am fost in noiembrie, cazati 3 nopti (2 adulti si 2 copii). Extraordinar de curat, caldura non-stop, toate conditiile, proprietarul un adevarat domn. Foarte aproape de Piata Mica si Piata Mare, 5 min de mers pe jos. Parcare in fata casei. Chiar nu exista ceva de reproșat, câtuși de mic.
Răspunsul unității:
Va multumim!
   Mocanu Anca din Brașov
nota: 9.33
schedule 24.05.2021
In primul rând, ne-a plăcut faptul ca este foarte intim, studioul având intrare separata. Cu doi copii mici, nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit foarte bine, am avut posibilitatea sa pregătesc mancarica celui mic, plita electrica, frigiderul, totul a fost funcțional. Este spațios și aproape de centrul Sibiului. Pretul este decent.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag!
   Cristache Valentin Andrei din Busteni
nota: 10
schedule 31.03.2021
Am avut o experienta extrem de placuta de la inceput si pana la sfarsitul șederii noastre în Studio Centrul Istoric din Sibiu.

Calitate, personal profesionist, amabilitate și implicare.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam cu drag!
poze recenzie
   Alexandru Popa din Timisoara
nota: 9.33
schedule 15.02.2021
Noi am fost cazati in apartamentul de sus.
Plusuri: locatia este foarte buna. La 10 minute de mers pe jos de centru conform descrierii, strada Zidului fiind cea mai apropiata strada De Centru cu parcare gratuita. Gazda a fost foarte de treaba. Am prins temperaturi foarte scazute, in schimb in imobil a fost foarte cald (conform mie) respectiv perfect (conform prietenei mele). Intrarea este independenta fata de apartamentul de jos. Camera este spatioasa. Patul este confortabil si mare.

Minusuri: baia este mica. Casa scarilor este ingusta. Confortul camerei poate fi imbunatatit din perspectiva mobilierului.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri și feedback. Va asiguram ca facem toate eforturile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare si al confortului clienților noștri.













Constantin RaduTrimite e-mail
Telefon: 0763 108 822
Apel
WhatsApp