Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Saturn

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Saturn

Saturn este o statiune balneoclimaterica cu functionare in perioada estivala. Climatul maritim, apa marii si plaja cu nisip fin sunt factorii de cura care recomanda statiunea pentru tratament.

Pentru turistii cazati in Mangalia , Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja. Posibiltatile de agreement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare ,sky-jet-ul) petrecerea timpului in numeroasele gradini de vara, terase, restaurante,  discoteci, vizitarea obiectivelor turistice din Orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a Statiunii Saturn .

Obiective turistice în Saturn

Aqua parc

„Aqua Parc Balada” se afla in incinta hotelului „Balada” si reprezinta o atractie turistica a statiunii Saturn. Este dotat cu piscine, tobogane, jacuzzi, baruri, jocuri pentru copii. Cat despre „Satul de Vacanta Dunarea” si „Satul de Vacanta Delta”, acestea mai ofera cateva posibilitati de distractie in special pentru copii. Foarte aproape de Saturn se afla si „Herghelia Mangalia”, unde conditiile de clima deosebite au permis formarea unei rase de cai “arab de Mangalia” cu calitati deosebite. Herghelia constituie un excelent centru de agrement si atractie turistica. Complexul dispune de un hipodrom de trap si galop bine amenajat, iar in incinta unitatii se practica echitatia. De asemenea, se pot efectua plimbari de agrement, calare sau cu trasura, de-a lungul Marii Negre.

Pestera Movile

Pestera Movile situata la 2.20 km se Saturn.
Considerata de cercetatorii stiintifici un ``colt de Marte``, pestera Movile a fost descoperita accidental in anul 1986 in zona numita ``La Movile``, in partea de nord-vest a orasului Mangalia.

Pestera Limanu

Pestera Limanu situata la 5.80 km de Saturn.
Peștera Limanu este localizata în partea sudică a României, în arealul comunei Limanu, nu departe de satul Limanu.

Activități de agrement în Saturn

Ski Jet, hidrobiciclete, sport nautic

Inchirieri ambarcatiuni, hidrobiciclete, banane, volei de plaja, aerobic, dans, plimbari cu barca, ski jet, sezlonguri cu umbrele, locuri de joaca pt copii, dusuri, petreceri nocturne cu foc de tabara.

    Date de contact:
  • Nume: Selma & Mahyar
  • Telefon: 0733 351478, 0721 588 361
  • Email: office@teentravel.ro

Poze imprejurimi Saturn

Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn Saturn

Vezi toate unitatile de cazare din Saturn