Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Lacul Tarnița

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Lacul Tarnița

Lacul Tarnița este un lac de acumulare care se gaseste intre comunele Rasca, Marisel si Gilau (judetul Cluj), la vest de municipiul Cluj-Napoca. Cu o suprafata de cca. 215 ha si o lungime de peste 8 km si o adancime maxima de peste 70 de metri, lacul Tarnita este una din cele mai apreciate zone turistice din judetul Cluj. Este alimentat de apele Vaii Somesul Cald (unul din afluentii Somesului Mic).

Principalele activitati desfasurate pe lac sunt pescuitul, schi-ul nautic, inotul, plimbarile cu barca sau jetski-ul. Majoritatea se desfasoara in cadru neorganizat, ca si activitati de petrecere a timpului liber. Totusi exista si asociatii cu profil sportiv care organizeaza periodic concursuri de inot.

Sursa: www.wikipedia.org

Poze imprejurimi Lacul Tarnița

Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița Lacul Tarnița

Vezi toate unitatile de cazare din Lacul Tarnița