Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Oscar din Focșani grade grade grade grade

Focșani, str. Comisia Centrală , nr. 1A -
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2019 - 16.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumoasa locatie, decorata cu mult bun gust si rafinament. Camere dotate cu tot ce este necesar, gradina si restaurantul super amplasate, mancare variata si gustoasa, personal primitor si atent. Felicitari!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista!
   Rontis R din Tecuci
nota: 9.33
schedule sejur: 07.03.2016 - 08.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut treaba in Focsani si ne-am cazat la Pensiunea Oscar (unde am vrut sa ne cazam initial se inchisese). Camerele sunt la etaj, jos e restaurant (mare, pentru nunti) si parcarea e in curtea proprie. Am vazut ca are si o terasa mare, dar era inchisa (am fost in februarie). Pentru cei care au treaba prin oras, vila e destul de aproape de centru. Camera in care am stat a fost foarte eleganta (mobilier nou nout, din lemn masiv, se vede ca toate sunt noi) si curata (e o femeie care face curat si schimba prosoapele in fiecare zi). De fapt, interiorul etajului unde sunt camerele iti face impresia unui hotel luxos (candelabre, mocheta rosie etc).
Mancarea e foarte buna, cred ca au un bucatar cu scoala ceva, am fost serviti cu preparate foarte bine aranjate si super gustoase.
Patronul se pricepe bine la vinuri (noi am venit in Vrancea sa achizitionam vin pentru niste evenimente), am gasit subiect comun cu el fix pe treaba cu care am venit noi acolo.
Pensiunea nu-i ieftina (210 lei camera pe noapte) dar e foarte eleganta si la restaurant au mancare excelenta. In general, ne-o facut impresia ca e mai mult pentru straini (cand am fost noi, am vazut in parcare o masina de la Tom Tom).
thumb_down
Aprecieri negative:
Putin cam scump pentru un oras ca Focsani.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0237 231 264
WhatsApp
Apel/SMS