adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Oscar din Focsani 4 grade grade grade grade

Focsani , str. Comisia Centrala, nr. 1A  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile pensiunii Oscar din Focsani


   Rontis V. din Tecuci
nota: 9.3
schedule sejur: 07.03.2016 - 08.03.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am avut treaba in Focsani si ne-am cazat la Pensiunea Oscar (unde am vrut sa ne cazam initial se inchisese). Camerele sunt la etaj, jos e restaurant (mare, pentru nunti) si parcarea e in curtea proprie. Am vazut ca are si o terasa mare, dar era inchisa (am fost in februarie). Pentru cei care au treaba prin oras, vila e destul de aproape de centru. Camera in care am stat a fost foarte eleganta (mobilier nou nout, din lemn masiv, se vede ca toate sunt noi) si curata (e o femeie care face curat si schimba prosoapele in fiecare zi). De fapt, interiorul etajului unde sunt camerele iti face impresia unui hotel luxos (candelabre, mocheta rosie etc).
Mancarea e foarte buna, cred ca au un bucatar cu scoala ceva, am fost serviti cu preparate foarte bine aranjate si super gustoase.
Patronul se pricepe bine la vinuri (noi am venit in Vrancea sa achizitionam vin pentru niste evenimente), am gasit subiect comun cu el fix pe treaba cu care am venit noi acolo.
Pensiunea nu-i ieftina (210 lei camera pe noapte) dar e foarte eleganta si la restaurant au mancare excelenta. In general, ne-o facut impresia ca e mai mult pentru straini (cand am fost noi, am vazut in parcare o masina de la Tom Tom).
thumb_down
Aprecieri negative:
Putin cam scump pentru un oras ca Focsani.
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,