Vila Madeleine din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Vasile Alecsandri, nr. 8  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2016 - 19.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Daca doriti sa va petreceti vacanta intr-o locatie care sa se ridice la nivelul asteptarilor este varianta potrivita. Am avut parte de un sejur minunat: camerele spatioase si cu toate dotarile incluse, personalul amabil si deschis, dispus sa iti ofere ajutorul in orice situatie, foarte curat, toate cumulate creaza un mediu primitor in care chiar te poti relaxa si te poti deconecta. Recomand cu drag si cu siguranta anul viitor ne vom intoarce.

Personal acord nota 10 pentru site. Initial am incercat sa facem rezervarea pe booking, insa nu am reusit sa gasim nici o varianta in statiunea in care doream si pentru numarul de persoane pentru care aveam nevoie sa rezervam. Ulterior un prieten mi-a recomandat Turist Info. Am intrat pe site, care este foarte usor de utilizat de oricine, si am gasit numeroase variante. Am ales-o pe cea potrivita pentru noi si am reusit sa avem o vacanta minunata. Mutumim Turist Info!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit
   Anton virgil din București
nota: 9.17
schedule sejur: 14.07.2016 - 19.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia, dotarile, totul.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
   din București
nota: 9.5
schedule sejur: 03.09.2015 - 07.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confortul este la fel ca la un hotel de 4 stele cu un plus care este accesul la bucatarie. Totul este curat si ordonat. Pretul este bun pentru toate buzunarele si asta conteaza pentru a avea un grad mare de ocupare in tot sezonul. Locatia amplasata bine, se ajunge repede la plaja si in alte puncte de interes. Am fost foarte multumit si cu siguranta in 2016 vreau sa revin aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Observatii de specialitate: presiunea prea mare la apa, ceea ce produce in instalatie zgomote deranjante atunci cand deschizi un robinet si volumul de apa calda insuficient atunci cand consumul creste.
   Florin F din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 04.09.2015 - 06.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O vila tare cocheta situata destul de aproape de mare (5 minute),camera destul de curata si spatioasa.
Am gasit liniste aproape de mare .
Mi-a lasat o impresie buna si cu siguranta vom revenii.
   Violeta din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 19.07.2015 - 25.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, proprietari deosebiti. Am fost extrem de multumiti de conditiile de cazare oferite, recomandam din toata inima vila Madeleine!
CONTACT UNITATE
Proprietar
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.