Localitatea Eforie Sud

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud numita in trecut "Carmen Sylva" are cea mai ingusta plaja dintre toate statiunile litoralului romanesc si faleza cea mai inalta.

Eforie Sud este o statiune balneara,  cu baze de tratament la standarde internationale, aici aveti posibilitatea de relaxare si distractie, in statiune fiind numeroase restaurante cu specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte, baze de agrement.
 
Statiunea este recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare.

Atractia principala a statiunii o constituie "Baile Reci" cu namol, complet modernizate.

Obiective turistice în Eforie Sud

Plaja Moon Beach

Plaja este amenajata cu Beach Bar, umbrele, sezlonguri dar si o zona generoasa pentru accesoriile proprii ( prosoape/umbrelute personale, pe zona special destinata).
*** Se pot inchiria caiace pentru agrement

Activități de agrement în Eforie Sud

Scuba Diving

Organizam cursuri pentru scafandri recreationali, certificate internaţional prin National Association of Underwater Instructors (naui).
Naui oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scufundări, de la „skin Diver” până la „instructor Training Course”, cu diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu nitrox.
Pentru neiniţiaţi, organizăm „discover scuba diving”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre.
Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii.
Indiferent dacă doreşti să faci o singură scufundare sau mai multe, îţi oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar şi expediţii pentru grupurile de prieteni care îşi doresc o vacanţă de neuitat.
Centrul de scufundare Marine Explorers are sediul în staţiunea Eforie Nord, pe plaja Belona, dar funcţionăm şi în afara sezonului în oraşul Constanţa, la solicitările clienţilor noştri.
Toate echipamentele noastre sunt de bună calitate şi bine întreţinute şi verificate, inclusiv buteliile de aer, care pot fi umplute până la 200 bari pentru a-ţi oferi o cât mai lungă călătorie subacvatică.
Instructorii noştri sunt calificaţi pentru o gamă largă de cursuri, de la începători şi neiniţiaţi la scafandri avansaţi si au o mare experienţă atât ca scafandri profesionişti, cât şi în lucrul cu începătorii.

    Date de contact:
  • Nume: Marine Explorers
  • Telefon: 0723 650 260
  • Email: office@scubadivingcenter.ro marineexplorers@yahoo.ro
  • Web: www.scubadivingcenter.ro

Poze imprejurimi Eforie Sud

Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud Eforie Sud

Vezi toate unitatile de cazare din Eforie Sud