Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Roby din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Rândunicii, nr. 5 -
Nota 6.57 / 5 recenzii10 -

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:5.25
insert_emoticon Servicii:6.5
lightbulb_outline Curățenie:6.5
weekend Confort:6.5
monetization_on Prețuri:6.5
location_on Localizare:9.5


Adaugă recenzie
   Moldoveanu Teodora din Campina
nota: 4.83
schedule 27.08.2022
Am rezervat un apartament cu 2 camere si ne-am ales cu doua camere separate, eram un grup de 4 adulti si 2 copii. Mucegai in camere, frigiderul mirosea oribil, in baie venea miros de hazna, apa era rece. Propietarul ne-a spus ca parola de la internet era scrisa pe o foaie la usa de la intrare, cand am incercat sa ma conectez nu exista retea, am vorbit cu propietarul despre problema si ne-a spus: "ce? nu aveti si voi date mobile?"
Nu recomand, preturile cresc brusc la momentul intalnirii si poti ajunge in situatii in care sa te certi cu propietarul.
poze recenzie
   Carmen din Bucuresti
nota: 9.17
schedule 11.09.2021
Camera spatioasa si racoroasa, nu a fost necesar sa folosesc ac, dotata conform descrierii de pe site.

Pensiunea se afla intr-o zona linistita a statiunii, aproape de plaja, cam 5-10 min pana la Steaua de Mare si restul punctelor de interes din statiune: faleza, restaurante, magazine, farmacii.
   Georgiana din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.09.2021.
Rezervare făcută cu o luna înainte, 4 camere, familii cu copii, unul chiar de 1 an și lăsați pe strada, ne-au pus banii de rezervare în brate un domn mirosind a alcool spunând ca nu mai au camere libere! Și am înțeles ca nu suntem singurii în aceeași situație! Foarte urat, faci rezervare, dai avans și te trezești în strada căutând cazare în plin sezon cu copil de un an în brate! Dupa câteva ore au modificat și tariful pe site! Mizerabil!
   Mircea Cosmin din București
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.08.2021.
Jalnic, nu am fost cazat dar plătisem un avans pt doua camere și când am sunat cu doua zile înainte sa ajung la mare propietarul mi-a spus ca prețul nu este cel de care vorbisem ci este mai mult cu 130 de camera, după ce am vbt cu dansul și i-am spus ca vorbisem altceva a devenit recalcitrant și tipa cât putea in telefon! In viața mea nu m-as caza la aseamenea persoana și in asemenea loc.
   Manuela din Bucuresti
nota: 8.33
schedule 06.07.2021
Camera spațioasa ptr. 4 locuri am avut 2 paturi mari, răcoare fiind la parter, curat, gazda primitoare si saritoare. Accesul la bucatarie (suficient de dotata, lipsa aparat microunde) se face prin curte. Aproape de plaja, 5-10 min.

Recomand o aerisire mai buna a camerei si mai multa prospețime în lenjerie si prosoape.
CONTACT
Guțagă Cristian-Nicolae
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Guțagă Cristian-Nicolae
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0761 623 344
WhatsApp