Localitatea Eforie Nord

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa ; este o statiune pentru cei care deoresc sa petreaca un concediu linistit si pentru familiile cu copii.

Bazele de agrement si farmecul ambientului local sunt garantia petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.

Dotarile bazelor de tratament sunt complexe:

 toate ajuta la tratarea mai multor tipuri de afectiuni.

Obiective turistice în Eforie Nord

Teatrul de vara

O cladire ce s-a conservat minunat de aproape 50 ani.

In lunile de vara Eforie Nord gazduieste cateva concerte si spectacole de teatru, multe dintre acestea strabatand litoralul pe toata durata sezonului.

Eforie Nord este una din locatiile favorite dupa spectacolele din Mamaia, fiind totodata un mod mai relaxant si mai putin aglomerat de a simti freamatul multimii.

Lacul Techirghiol

Limanul Techirghiol zis și Lacul Techirghiol este situat la marginea localității balneare Eforie Nord de pe țărmul Mării Negre la 12 km distanță de portul Constanța.
Localitatea este o renumită stațiune de tratamente, unde sunt puse în valoare efectele terapeutice ale apei sărate (mineralizate) și a nămolului din liman, recomandate pentru tratarea unor boli precum psoriazis, reumatism, alergii, ș.a.
Distanță Vila Sara - Lacul Techirghiol (7-8 km - timp 15-20 de minute depinde de trafic )

Aqua Park

De mai bine de trei ani sunt gazda petrecerilor acvatice. Eforie Aqua Park va invita sa petreceti o zi intreaga in compania soarelui, toboganelor, animatorilor si invitatilor speciali. Sau... Cine stie. Poate veti alege sa fiti alaturi de ei in fiecare zi a vacantei dumneavoastra. De la 9 dimineata si pana la asfintit au pregatite fel si fel de activitati dedicate copiilor si, de ce nu, adultilor. Si pentru ca nicio zi nu seamana cu alta, niciun bar din cadrul Eforie Aqua Park nu seamana cu celalalt.
Te plimba prin Mexic, Rusia, Vestul Salbatic, Egipt sau Cuba.
La Eforie Aqua Park va puteti relaxa in jacuzzi cu un cocktail in mana sau plutind pe Lazy River. Daca va vine pofta de adrenalina va puteti urca pe unul dintre cele sase toboganele care va ofera o minunata priveliste asupra statiunii Eforie.
Dansuri pentru copii, locuri de joaca, zumba in apa, concerte, facepainting, baloane colorate, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, tombole cu premii, o zona generoasa de food-court si multa inghetata. Acestea sunt doar o parte dintre frumusetile parcului acvatic pe care le-au pregatit vara aceasta. In sezonul acesta, Eforie Aqua Park este casa de vacanta a copilului tau.

Baile reci cu namol

Recunoscute pe intregul continent european pentru proprietatile deosebite in vindecarea multor boli, aceste bai cu namol pe malul lacului Techirghiol constituie una dintre cele mai interesante atractii ale orasului.

Ana Yacht Club

Ana Yacht Club este primul port de agrement privat din România. Acesta are o capacitate de 60 ambarcațiuni simultan, cu un pescaj maxim de 3 metri și este operațional pe intreaga durată a anului.
Portul este situat in stațiunea Eforie Nord, in golful din fața hotelului Europa (aparținand lanțului ANA hotels), la câteva minute de centrul orașului Eforie Nord. Un drum de acces din șoseaua națională permite legătura directa cu autoturismul către port.

Activități de agrement în Eforie Nord

PlayStation3

Play Station 3 – Str. Republicii, Nr. 26, Eforie Nord ( club Pescarus )

Tarife Standard:
•1 Persoana: 10 lei/persoana/ora
•2 Persoane: 8 lei/persoana/ora
•2 Persoane: 7 lei/persoana/ora

Atentie: Ofertele se solicita si se achita inainte de a incepe jocul!

In zilele de luni, marti, miercuri si joi, intre orele 09:00 si 16:00 – Oferta 1 + 1 Gratis ( o persoana plateste si a doua persoana se joaca gratis, la un Play Station)

Oferta 3 Ore
•1 Persoana: 27 lei/persoana
•2 Persoane: 21 lei/ persoana
•2 Persoane: 18 lei/ persoana

Oferta 5 Ore
•1 Persoana: 40 lei/ persoana
•2 Persoane: 32 lei/ persoana
•2 Persoane: 28 lei/ persoana

Oferta 7 Ore
•1 Persoana: 50 lei/ persoana
•2 Persoane: 40 lei/ persoana
•2 Persoane: 35 lei/ persoana

  Date de contact:
 • Nume: Pepi Virgiliu
 • Telefon: 0757 080 245
 • Email: HotelResturantAllegro@yahoo.com

Scuba Diving

Organizam cursuri pentru scafandri recreationali, certificate internaţional prin National Association of Underwater Instructors (naui).
Naui oferă o gamă completă de antrenamente şi cursuri de scufundări, de la „skin Diver” până la „instructor Training Course”, cu diferite cursuri de specialitate, inclusiv pentru scufundările cu nitrox.
Pentru neiniţiaţi, organizăm „discover scuba diving”, scufundarea de agrement, oriunde pe tot litoralul Mării Negre.
Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii.
Indiferent dacă doreşti să faci o singură scufundare sau mai multe, îţi oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar şi expediţii pentru grupurile de prieteni care îşi doresc o vacanţă de neuitat.
Centrul de scufundare Marine Explorers are sediul în staţiunea Eforie Nord, pe plaja Belona, dar funcţionăm şi în afara sezonului în oraşul Constanţa, la solicitările clienţilor noştri.
Toate echipamentele noastre sunt de bună calitate şi bine întreţinute şi verificate, inclusiv buteliile de aer, care pot fi umplute până la 200 bari pentru a-ţi oferi o cât mai lungă călătorie subacvatică.
Instructorii noştri sunt calificaţi pentru o gamă largă de cursuri, de la începători şi neiniţiaţi la scafandri avansaţi si au o mare experienţă atât ca scafandri profesionişti, cât şi în lucrul cu începătorii.

  Date de contact:
 • Nume: Marine Explorers
 • Telefon: 0723 650 260
 • Email: office@scubadivingcenter.ro marineexplorers@yahoo.ro
 • Web: www.scubadivingcenter.ro

Aqua Park Eforie

Amator sau nu, e minunat sa privesti oamenii mici si mari deopotriva cum se bucura de racoarea apei intr-o zi insorita.
Aflat în Eforie Nord, într-o zonă de confort cu o largă accesibilitate, mai exact in perimetrul dintre Hotelul Europa si Lacul Belona, Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat statiunilor din sudul litoralului, completand astfel necesarul de agrement al intregii zone.
Cu o capacitate de peste 3000 de locuri si cu facilitati similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se defineste ca fiind unica si principala atractie turistica ce are dotari destinate tuturor categoriilor de varsta si reuseste sa creeze astfel, premisele ideale pentru o vacanta perfecta.
Buna dispozitie este intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi organizam spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, cu invitati speciali, oameni de cultura si cantareti celebrii.
Un lucru foarte important de mentionat este ca desi Eforie Aqua Park iubeste distractia, unul dintre principiile noastre de baza este dictat de calitatea si siguranta produselor oferite; parcul este supravegheat de salvamari si beneficiaza de echipe de prim ajutor si de urgenta, astfel incat cei care ne viziteaza sa-si poata petrece timpul liber in cele mai bune conditii.

  Date de contact:
 • Nume: Aleea Belona nr. 16, Eforie Nord, Jud. Constanta
 • Telefon: 0735 355 786
 • Email: aquaparkeforie@gmail.com
 • Web: www.eforie-aquapark.ro

Poze imprejurimi Eforie Nord

Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord Eforie Nord

Vezi toate unitatile de cazare din Eforie Nord