Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Smeu din Dubova

Dubova, str. Cazanelor, nr. 1 -
Nota 9.63 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.6
insert_emoticon Servicii:9.8
lightbulb_outline Curățenie:9.6
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:8.8
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bianca din Craiova
nota: 10
schedule 27.07.2022
Locația este excelenta, dotată cu de toate, priveliște minunată, vila moderna, totul este bine gândit acolo, nu te deranjează nimeni, plimbarea cu barca, cu domnul Mugurel, este extraordinar de frumoasa, un om cu un caracter deosebit, te ajuta cu tot ce ai nevoie, un ghid turistic foarte bun, mulțumim domnului Mugurel, recomandăm cu drag și revenim.
   Octavian Hetea din Timisoara
nota: 10
schedule 17.04.2022
Multumesc Mugurel Smeu! Locație superba pe malul apei, priveliște superba, vila modernă, noua, cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta. Proprietarul Mugurel foarte treaba si drăguț.
   Eva din București
nota: 10
schedule 08.04.2022
Locație de lux, 5 stele plus, ai tot ce ai nevoie in locație, ultra moderna, liniște și priveliște minunată, proprietarul de nota 10, te ajuta cu tot ce ai nevoie, nu te deranjează nimeni, totul foarte frumos, mulțumim!
   Andrei din Timisoara
nota: 8.17
schedule 11.09.2021
Cazarea e ok, curat și spațios, bine utilat cu tot ce e nevoie pentru un sejur.

Problema este ca închirierea întregii proprietăți nu exista, oricine poate intra pe poarta și se poate bronza, manca sau pescui, intimitate zero, chiar dacă se închiriază întreaga proprietate.
Răspunsul unității:
Multumim , dumneavoastră ați avut închiriată toată casa și un living spațios,nu va deranjat nimeni in casa ,dar pontonul este pentru toată lumea nu doar pentru dumneavoastră.
   Eva din București
nota: 10
schedule 20.07.2021
O locație excelentă pentru un concediu de vis, vila merita 5 stele plus totul este bine gândit, utilata cu tot ce ai nevoie, televizoare moderne, saltele de calitat, bai moderne.

Proprietarii sun niste oameni minunați, îți explică și te îndrumă cu tot ce ai nevoie pentru cunoașterea zonei, plimbarea cu barca a fost minunată.
Răspunsul unității:
Mulțumim,cu drag va așteptăm oricând la noi .
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Smeu Mugurel
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Smeu Mugurel
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0748 889 628
WhatsApp