Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

View House din Dubova

Dubova, șoseaua Principală, nr. DN57 -
   Seracin Maria din Timisoara
nota: 10
schedule 06.05.2022
Locatia este excelenta cu o superba vedere spre Dunare; camerele spațioase, curate si decorate frumos astfel incat, odata cu intrarea in interior, iti ofera o stare de liniste si relaxare; gazdele sunt foarte primitoare si săritoare si incearca sa ajute cu tot ce le sta in putința! Curtea dispune de foișor cu lounge pentru entertainment, loc pentru gratar cu bucatarie si frigider, piscina, jacuzii, ponton cu șezlonguri, ideal pentru a face plaja.
Pentru doritorii de adrenalina si explorare, gazdele dispun de un yacht care sta la diapozitie pentru plimbări si petreceri!
Locul este indicat atat pentru un grup de prieteni “petrecăreți” cat si pentru familii!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet, așteptăm cu drag sa reveniti , oameni minunati
   Ana-maria Mican din Timisoara
nota: 10
schedule 29.09.2021
Ofera tot ce v-ati putea dori: camere spatioase, curatenie, piscina, jacuzzi, o incredibila panorama asupra golfului Dunarii, un plan foarte bine gandit al amplasarii pensiunii, personal amabil si dornic sa ajute in orice moment. A fost cea mai buna alegere pentru a ne organiza cununia civila si nu numai.

Nu am cuvinte sa le multumesc gazdelor pentru toata implicarea, intelegerea, rabdarea si efortul depuse pentru a ne ajuta si a ne fi alaturi. Multumim pentru miciile detalii care au facut si fac diferenta (intampinare cu sampanie si cadoul minunat: prosop cu logo-ul View House). Ne bucuram din suflet ca v-am cunoscut!
Răspunsul unității:
Mulțumim și ne bucurăm ca am fost o mică parte din fericirea dumneavoastră , sunteți oameni frumoși și deosebiți , v-a dorim tot binele și fericirea din lume . Va așteptăm cu drag sa reveniti.
   Andreea Dumitrescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.09.2021
Totul este la superlativ, camerele arata impecabil si sunt amenajate cu bun gust, curatenia a fost peste asteptari, paturile mega confortabile. :)

Despre gazde, nu am cuvinte, doamna Camelia si domnul Arthur sunt niste oameni exceptionali, iar comunicarea cu dansii a fost foarte placuta.

Doamnele de la curatenie au raspuns nevoilor noastre de fiecare data.

Multumim mult pentru tot si ne bucuram ca ne-am gasit!
Răspunsul unității:
Mulțumim din tot sufleul , sunteți minunati și abia așteptăm anul viitor sa ne revedem . Va îmbrățișăm cu mult drag
   Marius din Deva
nota: 10
schedule 16.08.2021
O locatie de exceptie, gazde amabile si primitoare, curatenie mult peste asteptari, priveliste de vis, bucataria exterioara dotata cu tot ce e nevoie chiar si pentru alt fel de mancaruri decat banalele gratare.

Felicitari proprietarilor!
Răspunsul unității:
Mulțumim foare mult, va așteptăm sa reveniti cu mult drag. Zile minunate va dorim
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ana Molenta din Bucuresti
nota: 4
schedule 27.07.2021
Am inchiriat locatia integral (12 persoane desi capacitatea este de 16) si am specificat ca dorim intimitate inca de cand am platit avansul. Am fost asigurati in prima zi ca nu ne va deranja nimeni, insa am fost deranjati de diferite persoane(unele chiar facand poze si filmulete). Doamna care venea sa faca curat si sa curete jacuzzi-ul ne-a aruncat 2 saci de gunoi pe masa, ne-a reprosat ca am intrat in piscina si jacuzzi cu lotiune de soare, desi afara erau 32 grade si nici jacuzzi-ul nu l-a curatat. Am plecat mai devreme decat trebuia, pusi in situatia in care ne-am trezit intr-una din zile cu baiatul proprietarilor insotit de o domnisoara, vizibil deranjata de faptul ca am intrebat cine sunt, raspunzandu-ne clar “daca nu va convine puteti pleca, țăranilor”. Am cerut banii inapoi pe noaptea de cazare si am plecat dupa ce a fost verificata vila si totul era ok. Ni s-a urat de catre baiatul proprietarilor “marș” si “aveti grija la drum ca e lung si cine stie ce se poate intampla”. La 10 minute dupa plecare, ne-a sunat propietara cerandu-ne 600 lei pe o usa rupta: “mai bine va intoarceti sa aduceti banii daca nu vreti sa apelez la alte metode”, desi cand am plecat totul era ok.
poze recenzie
   Cheberle Janina Marinela din Orşova
nota: 10
schedule 19.06.2021
Locatie excelenta, parcare, curatenie exemplara, piscina foarte curata, camere spatioase, gazdele-oameni deosebiti, cum rar intalnesti.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult , ne bucurăm ca v-ați simțit minunat la noi , așteptăm cu drag sa reveniti. Zi minunata ca dumneavoastră va dorim.
   Andreea A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Primire călduroasă, curătenie, poziționat foarte bine,totul este de bun gust
thumb_down
Aprecieri negative:
Deși ne am descurcat foarte bine, ar ajuta un aragaz
Răspunsul unității:
Multumimn mult, încercam sa rezolvam . O zi minunata și va mai așteptăm cu drag .
   Ana A din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 05.07.2020 - 07.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele curate. Baia curata. Ne_a plăcut mult și piscina. Priveliștea de la balcon a fost minunata.
Daca vom mai avea drum în zona sigur vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca o sugestie de îmbunătățire ar fi paturile. Deoarece scârțâie. Dar nu este o nemulțumire.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult, chiar e bine venită sugestia, nu știam de paturi . O zi frumoasa, așteaptă cu mult drag sa reveniti.
   Larisa L din Timișoara
nota: 7.33
schedule sejur: 14.08.2020 - 16.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cu adevarat privelistea este minunata.
thumb_down
Aprecieri negative:
Frigidere mai mari, clar din moment ce nu ai optiunea de a cumpara bauturi de la ei ai nevoie sa le depozitezi undeva iar in minifrigiderele de la camere daca pui doua sticle de bere nu mai ai unde sa pui altceva, o bucatarie mai spatioasa, jacuzzi-ul sa functioneze iar cand ajungi acolo sa fi intrebat macar daca doresti sa il porneasca pentru a il folosi, foarte mare galagie de la La Vella, daca mergi acolo pentru un weekend getaway linistit nu ai nici o sansa.
Răspunsul unității:
Mulțumim de aprecieri, in descrierea unității este specificat ca este situată la 50 m de clubul Vela, deci v-ați asumat zgomotul , ne pare rău ca nu am putut sa facem sa răsară soarele pe cer pentru dumneavoastră, fapt pentru care a doua zi ați plecat de dimineata, pentru ca nu ați fost mulțumit de vreme de afara, de menționat ca unitatea nu v-a perceput taxa pentru întreruperea sejurului, frigiderele sunt standard ca la orice hotel, iar pentru a compensa nevoile clienților noștri am pus in bucatarie o vitrina frigorifica mare,jacuzzi a fost reparat a doua zi( nu aveam de ce sa va întreb ceva in legătura cu jacuzzi ,pentru ca nu aveam ce porni) , și nu am de unde sa știu dorințele clienților noștri și nici nu doresc sa se simtă agasați . O zi frumoasa va dorim.
poze recenzie
   Razvan R din Targu Mures
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2020 - 13.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie foarte modernă, proprietarii foarte primitori, piscina, jacuzzi, raport calitate-preț excelent, mult peste ce este in zona.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri
Răspunsul unității:
Mulțumim mult, va așteptăm sa reveniti cu mult drag. Zile minunate va dorim .
poze recenzie
CONTACT
View House
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














View House
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0732 154 098
WhatsApp