Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Eva din Dubova

Dubova, str. Zona în Cot -
   Daniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.04.2022
Recomand! Camerele spațioase cu vedere la minunata priveliște, curățenie, tot ce ai nevoie pt bucătărie și grătar. Curte spațioasă, ponton, grătar și foișor. Gazdele niste oameni de nota 10+. Aer condiționat în fiecare cameră, paturi spațioase, sus in mansarda este camera dubla cu 2 paturi mari (excelent pt o familie cu copii). Sper sa revenim cu mare drag cat mai curând.
   Zenobia din Oradea
nota: 10
schedule 18.08.2021
Casa Eva Dubova m-a impresiont cu minunata priveliste la intrarea in cazanele mari, curatenia camerelor, ospitalitatea gazdelor si disponibilitatea de a face sa te simti bine. Ne-au informat despre locurile frumoase pe care le putem vedea si despre posibilitatea servirii mesei tradionale cu saramura de peste pescuit proaspat din Dunare la pret foarte avantajos. Am vizitat cazanele mari si mici, statuia lui Decebal, cascada Bigar, podul lui Dumnezeu, Baile Herculane. Am vazut peisaje care iti taie respiratia. Am avut un concediu relaxant, reconfortant, spectaculos.
   Ghitulescu Severica Mădălin din Craiova
nota: 10
schedule 30.06.2021
Personalul deosebit, casa foarte curata, liniște, nu esti deranjat de nimeni, aproape de piscina La Vella, de piscina Cazanele Dunării, vedere extraordinara, grătar, ponton abosult toate condițiile pentru un sejur la Dubova.
   Simona din Galati
nota: 10
schedule 13.06.2021
Pensiunea este amplasată chiar pe malul golfului Dubova, toate camerele au vedere la apa, camere foarte curate și confortabile, gazde care nu deranjează dacă nu ai nevoie și foarte amabile dacă soliciți. Atracțiile din zona merita orice efort de a ajunge din orice parte a țării.
   Sitaru Ionuț din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 31.05.2021
Locația se afla într-o zona superba, cu un peisaj mirific unde te poți relaxa. Privelistea este foarte frumoasa, toate camerele avand priveliste catre Dunăre.

Camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile. De asemenea, zona este linistita si pensiunea dispune de o curte spatioasa. Gazda foarte ospitaliera.
   Elena E din Peris
nota: 10
schedule sejur: 18.04.2020 - 20.04.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare de exceptie! Gazde de nota 20! Casa super ingrijita si cocheta. Vom reveni cu drag!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am!
   Marilena M din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 07.08.2018 - 11.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand curatenia exemplara vesela curata toaleta bine ingrijita living spatios cu bacatarie utilata modern canapea extensiliba frumos si de recomandat mai departe Punctul forte al acestei pensiuni il consider privelistea care nu se regaseste la nici o alta pensiune
thumb_down
Aprecieri negative:
Camere putine
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Popovici Cornel
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Popovici Cornel
Telefon: 0754 933 373
WhatsApp
Apel/SMS