Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cuibușor în Bucovina din Dorna Arini grade grade grade

Dorna Arini, sat Cozănești, str. Fn, nr. 26D -
la aproximativ 5.1 km de centrul localității Vatra Dornei
Nota 10 / 15 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gavril Bogdan din Piatra-neamt
nota: 10
schedule 16.01.2022
Locația este superba, peisajul este de basm.
Camerele sunt mari, spațioase, moderne, confortabile, cu mobilier de calitate și curate, arata mult mai bine în realitate decât în poze. Bucătăria este complet utilata, baia arata foarte bine, are inclusiv uscător de par.
A fost foarte cald și bine în casă. Copiii s-au simțit foarte bine, au avut și scaune de masa și pătuț în camera.
Gazdele sunt foarte primitoare deși am vorbit doar la telefon, nu vor sa deranjeze cu nimic, sunt la dispoziția oaspeților cu tot ce e nevoie.
În zona sunt multe obiective de vizitat: partii, parc, telescaun.
La pensiune aveți toate condițiile pentru o vacanta perfecta la munte.
   Gabriela Miron din Iasi
nota: 10
schedule 08.01.2022
Am petrecut o saptamana de vis alaturi de prieteni in acest loc minunat. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile si chiar ne-au ajutat cu informatii legate de locurile de vizitat. Peisajele din zona ne-au lasat fara cuvinte. Multumim gazdelor pentru aceasta saptamana minunata!
   Chimiuc Marius din Suceava
nota: 10
schedule 13.09.2021
Ne-am petrecut momentele frumoase din viața noastră într-o loc de vis, mai bine zis într-un colț de rai. Casa e construită cu gust, rafinament și materiale de calitate.

Nu avem nimic de reproșat. Gazdele sunt amabile, simple, discrete si modeste.
   Neculai Laura din Botoșani
nota: 10
schedule 15.07.2021
Superb. O pensiune curată, amenajata cu gust, care își respectă clienții. Gazde foarte discrete cu care am comunicat prin telefon și care au răspuns prompt la orice solicitare. Camerele spațioase, două foișoare dotate cu tot ce trebuie, locuri de joacă pentru copii, peisaj de vis.
poze recenzie
   Elena din Suceava
nota: 10
schedule 15.07.2021
O locație superba înconjurată de mult verde cu un peisaj pe măsură. Gazdele foarte primitoare, curățenia impecabila în camere și bai. Curtea fiind foarte spațioasă veți găsi 2 foișoare dotate cu tot ce e nevoie pentru un ospăț pe cinste și spațiu de joaca pt. copii pentru a se simți și ei în largul lor. Locul este foarte linistit.
poze recenzie poze recenzie
   Alexandra din Târgu Frumos
nota: 10
schedule 21.06.2021
Pensiunea este foarte frumoasă, peisajele sunt superbe și pot fi admirate din camere și din foișoarele dotate cu tot ce trebuie. Gazdele sunt discrete și foarte amabile. Locul de joacă este încă un mare plus pentru familiile cu copii.
poze recenzie
   Pricop Anca din Bârlad
nota: 10
schedule 06.06.2021
Pensiunea este foarte frumoasa. Ne-am simțit foarte bine. Gazdele au fost primitoare. Cred ca am fost cam gălăgioși, dar gazdele nu ne-au făcut observații. Decorul de bun gust. Totul a fost la superlativ. Bucătăria este dotata cu de toate.
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.06.2021
O locație specială. Gazdele foarte amabile și dornice sa ne ajute, camerele spațioase, bucătăria utilata cu toate cele necesare și nimic de reproșat în privința curățeniei.

Curtea este foarte mare, cu leagăne, spațiu de joacă pentru copii, doua foișoare. Deci un loc perfect pentru relaxare cu prieteni, familie. Și nu în ultimul rând, priveliștea este deosebita.
poze recenzie
   Tugui Emilia din Suceava
nota: 10
schedule 09.05.2021
Locație deosebită. Totul a fost peste așteptări. Foarte curat, cald, primitor. Peisaj de vis, confort si intimitate. Foișoarele complet utilate, la fel ca si bucătăria. Totul este la locul lui, dând senzația de "acasă".
poze recenzie
   Alexandru Simona din Barlad
nota: 10
schedule 14.03.2021
Super frumos, curățenie, gazdele minunate. Curtea este încăpătoare, totul a fost frumos. Copiii s-au simțit foarte bine.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vîliță Anaisa Alexandra din Bârlad
nota: 10
schedule 14.03.2021
Am fost încântați atât de cazare unde am găsit tot ce ne-a fost necesar, cât și de priveliște și de tot ce deține proprietatea pentru diferitele activități pe care am dorit să le desfășurăm.

Camerele au fost confortabile și călduroase, livingul spațios, iar bucătăria complet utilată. Gazdele au fost primitoare și mereu la dispoziția noastră pentru a se asigura că vacanța noastră decurge așa cum trebuie.
poze recenzie
   Ana din Galați
nota: 10
schedule 25.02.2021
Camere curate, spațioase, bucătărie complet utilata și dotată, iar priveliștea e de vis. Gazdele foarte amabile, primitoare, dispuse sa îți facă sejurul excelent. Atât de mult ne-a plăcut, încât am vrut să ne mai prelungim șederea, din păcate pentru noi, nu am putut prelungi decât cu o noapte.
   Oana din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 27.11.2020 - 01.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveleste superba, foisoarele utile si bine utilate, gazdele foarte amabile si dispuse oricand sa ajute, cald, curat si foarte placut in camere.
   Victor din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.11.2019 - 06.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aceasta pensiune, in ansamblul ei, este una dintre cele mai frumoase si mai elegante pensiuni din Romania.
Totul aici este la superlativ: finisajele cladirii (atat cele exterioare cat si cele interioare) precum si toate dotarile interioare sunt de cea mai inalta calitate (germana, putem zice !), ceea ce conduce la un confort excelent.
Esti inconjurat de peisaje de vis... Accesibilitatea locatiei si multiplele posibilitati de mici excursii in orice directie din aceasta superba zona a Tarii Dornelor face din ea un punct central de reper.
Personalul este extrem de amabil, cald si in acelasi timp profesionist, raspunzand prompt tuturor solicitarilor noastre.
Voi reveni oricand cu cea mai mare placere in aceasta locatie... Si o recomand tuturor persoanelor care vor intr-adevar sa gaseasca in mijlocul muntilor o locatie demna de orice cartier de lux din marile metropole ale Europei !
Nota 10 (zece) pe linie... In toate domeniile ! Felicitari proprietarilor si administratorilor unei astfel de locatii !
thumb_down
Aprecieri negative:
As propune doar gasirea unei posibilitati de interzicere a fumatului in interiorul pensiunii.
   Denisa din Tg Frumos, Jud Iasi
nota: 10
schedule sejur: 26.09.2019 - 29.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie de vis foarte frumoasa!!!Gazda foarte primitoare!!!Nu ne au deranjat deloc!!!Recomand cu drag aceasta locatie este intr un cuvant "ca acasa".O sa revenim cu drag!!
CONTACT
Otilia Pilling
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Otilia Pilling
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0758 875 968
WhatsApp
SMS