Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Cisnădie

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Cisnadie

Cisnadie mai demult Cisnadia Mare ( este un oras din judetul Sibiu, Transilvania, Romania, situat la 10 km sud de Sibiu, pe valea paraului Argintului (Silberbach) si a paraului Ursului (Bärenbach), la poalele Magurii Cisnadiei .

Sursa: www.wikipedia.org

Obiective turistice în Cisnădie

Biserica Evanghelica Fortificata

Aceasta a fost construita in secolul al xIII-lea si fortificata dupa atacul turcesc din 1493. Biserica este imprejmuita de trei centuri de ziduri cu coridoare de aparare si santuri destinate umplerii cu apa.
Tezaurul de la Cisnadie a fost adapostit aici, in anul 1793 fiind descoperite mai multe obiecte de valoare, o parte fiind folosite la restaurarea Bisericii, iar restul regasindu-se acum la muzeul Brukenthal din Sibiu.

Cetatea

În Cisnădioara se află o bazilică în stil romanic din a doua jumătate a secolului al XII-lea și cea mai veche orgă cu tuburi din România în stare funcțională (începutul secolului al xviii-lea).

Activități de agrement în Cisnădie

Baza sportiva

Baza sportiva are 2 terenuri de tenis si fotbal dotate cu nocturna.


Baza sportiva “Panalim” asigura cursuri de initiere pana la performanta in domeniul tenisului cu antrenori profesionisti.

Cursurile se adreseazã copiilor de toate vârstele care doresc sã învete tenis sau sã ajungã la nivel de performantã. Este recomandabil ca vârsta minimã la care se încep cursurile sã fie de 4 ani.


Tarife cursuri

12 lei/pers/ora in grup
20 lei/pers/ora in grup – 3 pers.
60 lei/pers/ora individual

    Date de contact:
  • Nume: Nicolae Popa
  • Telefon: 0752 65 65 65
  • Email: contact@sportpanalim.ro
  • Web: www.sportpanalim.roVezi toate unitatile de cazare din Cisnădie