Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Inima Bucegilor din Bran grade grade grade

Bran, sat Sohodol, str. Muchia Hotarului, nr. 37 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dimu din Elena
nota: 10
schedule 09.01.2024
Am avut parte de o cazare foarte buna in perioada 2-6 ianuarie. Camere curate, spatioase, moderne, calduroase. Gazda a fost amabila si ne-a oferit informatii cu privire la obiectivele de vizitat din zona. Proprietarii pensiunii au ferma proprie, am cumparat si niste produse culinare delicioase. Localizarea este foarte buna,aproape de statiunea Bran, localitatile Pestera, Cheia Moeciu de jos, Cheile Gradistei-Fundata. Peisajul este superb. Fiind zi frumoasa, am facut si o mica plimbare prin padure. Aerul curat, proaspat. Vom reveni cu mare drag la aceasta pensiune si recomand turistilor sa stationeze la aceasta locatie.
   Florin Anghel din Tecuci
nota: 10
schedule 26.11.2023
Rămas foarte plăcut surprinși cât de bine ne-am simțit la această cazare! Foarte frumoasă locația! Doamna Simona este o gazdă foarte de treabă! Grătar afară, terasă pentru luat masa afară, diferite jucării pentru copii in curte, balansoar, leagăn etc. Foarte cald înăuntru! Recomand cu toată încrederea.
   Ionut din Medgidia
nota: 10
schedule 11.08.2023
Dacă iti dorești un refugiu unde vrei liniște, casa Inima Bucegilor este o alegere mai mult decât potrivită. Un peisaj de vis (mai frumos ca în poze) și o liniște deplină. O pensiune utilată cu tot ce ai nevoie, curățenie exemplară și doamna Simona o femeie de nota 10, mereu săritoare, răspunzând la toate nevoile noastre, foarte discretă și atentă cu turiștii. Multumim doamnei Simona și, cu siguranță, ne vom întoarce la dumneavoastră.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ion Daniela din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 31.07.2023.
Gazda foarte primitoare, localizarea proprietățiii este de vis.
Pentru cei care doresc drumeții, plimbări, relaxare în natură, este locația perfectă. Foarte curat. Ne-am simțit foarte, foarte bine!
Felicitări pentru felul în care ne-a primit și găzduit!
   Cosmin din București
nota: 10
schedule 06.06.2023
Este a doua oară când mergem în această locație superba, unde ne simțim ca la noi acasă. Gazda este o femeie extraordinara și îți lasă impresia ca îți este o ruda.
Locația este foarte curata, și este amplasată într-o zona superbă și liniștită.
De data asta am fost cu un grup numeros de prieteni, și din copii. Vreau sa precizez ca, sunt puține locuri unde copii au unde sa se joace toată ziua afara (în poienita amenajata special pentru ei).
Vom reveni ori de câte ori vom avea timp. Daca doriți sa evadați de zgomot și poluare, mergeți cu încredere la acesta locație cu un peisaj de vis.
Merita fiecare bănuț și efortul de a ajunge la ea.
   Teodora Ion din Brasov
nota: 10
schedule 13.04.2023
Pensiunea este spațioasă si foarte curată. Bucătăria este complet utilată. Pensiunea este foarte frumoasa, iar gazda foarte primitoare. Zona este frumoasa și liniștita. In curtea pensiunii este un loc de joaca pentru copii și un grătar. Camerele sunt spațioase, curate și au baie proprie. Recomand, cu drag!
   Madalina din Alexandria
nota: 10
schedule 27.03.2023
Pensiunea este situată intr-o zona liniștita, gazda foarte amabila și discreta, care gătește foarte bine, folosind ingrediente din gospodăria proprie. Camerele confortabile și curate, exista zona amenajată pentru copii. Vom reveni aici, cu placere! ☺️
   Ioana din București
nota: 10
schedule 05.10.2022
Locatia foarte linistita si curata inconjurata de peisaje minunate. Am petrecut numeroase sejururi in pensiune si fiecare vizita a fost frumoasa. Gazda este o persoana foarte amabila si deschisa, pensiunea este curata, bucataria utilata complet, gradina e un loc perfect pentru relaxare si pentru copii. Recomand cu drag!
   Constantin Sorin din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.10.2022
O locație frumoasă, gazdă primitoare, camere curate, bucătărie utilată, living incăpător cu un călduros șemineu, loc de joacă pentru copii, poți face trasee cu bicicleta sau drumeții pe culmile mereu inverzite, descrierea exte exact ca in prezentare, un loc unde ne intoarcem mereu cu drag pentru un strop de relaxare.
   Constantin Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.10.2022
O locație minunata! Gadza primitoare, curățenie, loc de joaca pentru copii, dar loc de relaxare pt adulți, foișor, terasă, priveliști care taie răsuflarea! Bucătărie dotată, camere curate, spațioase, căldură pe perioada rece, iar șemineul din living este extraordinar! Totul la superlativ! Recomand cu drag!
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.02.2022
Loc minunat in inima naturii, unde linistea este la ea acasa și unde peisajele îți aduc relaxarea necesară. Gazde deosebit de amabile și primitoare, atente la orice detaliu pentru un sejur perfect. Camere curate, bucatarie utilată, iar șemineul din living ne-a făcut fiecare seara mai plăcuta.
Răspunsul unității:
Mulțumim. Va mai așteptăm cu mare drag!
   Daniel din Rasnov
nota: 10
schedule 05.12.2021
Un loc foarte frumos cu o priveliste minunata, gazdele foarte primitoare si amabile. Camerele frumos amenajate si curate iar in rest nu lipseste nimic- living spatios, terasa , foisor cu gratar, un mare plus e ca si curtea este amenajata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
O locatie foarte buna pentru relaxare sau distractie.
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie
   Mihai din Brașov
nota: 10
schedule 01.12.2021
O pensiune frumoasă, foarte curată, living cu șemineu pe lemne, bucătărie complet utilată, camere cu băi proprii, grătar afară. In interior cald și bine, sistem audio ok. Gazda foarte ok, nu ne-a deranjat și ne-a oferit tot ce am avut nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Dragis din Slobozia
nota: 10
schedule 28.11.2021
Totul este la superlativ. Nu pot sa găsesc defecte. Gazda este super de treaba. Cazarea excelenta. Drumul de acces iarna ne-a pus puțin în dificultate, dar ne-am descurcat.

Oricum se merita.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu drag!
   Loredana Milea din București
nota: 10
schedule 23.07.2021
A fost minunat de fiecare dată când am fost. Gazda perfectă, disponibilă la orice oră. Totul este impecabil de la curățenie până la amabilitatea doamnei care ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camerele spatioase, living generos cu semineu (in sezonul rece este o plăcere să stai cu prietenii), iar curtea este perfect amenajată atât pentru copii, cat si pentru adulți.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Florentina Barbulescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.05.2021
Dna. Simona, gazda, este o femeie excepțională, este disponibila la orice ora. Curățenia este exemplară, camerele spațioase. Sejururile noastre, 5 la numar, au fost nemaipomenite.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet! Va mai așteptăm cu drag!
CONTACT
Simona
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Simona
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0742 085 172
WhatsApp
Apel/SMS