Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Inima Bucegilor din Bran

Bran, sat Sohodol, str. Muchia Hotarului, nr. 37 -
Nota 8.8 / 7 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.8
insert_emoticon Servicii:8.8
lightbulb_outline Curățenie:8.8
weekend Confort:8.8
monetization_on Prețuri:8.8
location_on Localizare:8.8


Adaugă recenzie
   Mariana din Canada
nota: 4
schedule 02.09.2022
Mare atenție... o vila plină cu viespi, soțul a fost înțepat de o viespe in gură. Câini vagabonzi in grădină, nu te poți relaxa deloc. Foarte periculos pentru copii in special. Congelator plin cu produsele proprietarii.
Locație foarte rea, foarte greu de ajuns cu mașina, imposibil cu alt mijloc de transport. Gazda a fost amabila când am ajuns, dar și-a schimbat comportamentul total la plecare. Au fost multe probleme și cu dusul din 2 camere, miros urât in vila, lenjerie murdară la 2 paturi. Am fost învinovățiți că am fumat in camere, total neadevărat. Camera fiind cu geamul spre terasă intra de acolo. A țipat la noi pentru toate chestiile. Nu recomand absolut deloc, nu am pățit in viața mea așa ceva.
Pozele de pe pagina nu sunt reale. Vila nu arată la fel.
Proprietara ne-a spus că se simte rău pentru toate momentele rele și cu o zi înaintea plecării a spus că o să ne restituie o sumă de bani înapoi. Am decis împreună că în loc de bani înapoi, să plătească dumneaei transportul nostru înapoi spre Brașov cu microbuzul care ne-a adus acolo. Totul a fost ok pină la plecare, când a făcut tot felul de scuze, inclusiv că avem bagaje și că ea nu plătește bagajele, etc... Venisem cu mai multe bagaje și nu a comentat la intrare.
Îmi pare rău că mi-am adus familia într-un asemenea loc, cu o asemenea proprietară.
Răspunsul unității:
Buna seara!la tara sunt si insecte si animalute care se pare ca nu au fost pe placul dumneavoastra.in locatie aveati 2 frigidere goale..ati venit cu masina gasita ne noi nu ati avea de ce sa va plangeti de drum.am verificat problema cu dusuriile,total functionale spre surprindera noastra.lenjeria se spala dupa fiecare utilizare. Pozele sunt reale 100% . Nu putem plati drumul celor ce ne calca pragul din pacate , chiar daca ne am dori in banutii aceia intra cazarea.ar mai fi multe de spus !... Ne pare sincer rau ca nu am putut sa fim pe placul dumneavoastra dar cred ca cautati cu totul altceva nicidecum un loc retras in inima naturii.
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.02.2022
Loc minunat in inima naturii, unde linistea este la ea acasa și unde peisajele îți aduc relaxarea necesară. Gazde deosebit de amabile și primitoare, atente la orice detaliu pentru un sejur perfect. Camere curate, bucatarie utilată, iar șemineul din living ne-a făcut fiecare seara mai plăcuta.
Răspunsul unității:
Mulțumim. Va mai așteptăm cu mare drag!
   Daniel din Rasnov
nota: 10
schedule 05.12.2021
Un loc foarte frumos cu o priveliste minunata, gazdele foarte primitoare si amabile. Camerele frumos amenajate si curate iar in rest nu lipseste nimic- living spatios, terasa , foisor cu gratar, un mare plus e ca si curtea este amenajata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.
O locatie foarte buna pentru relaxare sau distractie.
Răspunsul unității:
Mulțumim!
poze recenzie
   Mihai din Brașov
nota: 10
schedule 01.12.2021
O pensiune frumoasă, foarte curată, living cu șemineu pe lemne, bucătărie complet utilată, camere cu băi proprii, grătar afară. In interior cald și bine, sistem audio ok. Gazda foarte ok, nu ne-a deranjat și ne-a oferit tot ce am avut nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Dragis din Slobozia
nota: 10
schedule 28.11.2021
Totul este la superlativ. Nu pot sa găsesc defecte. Gazda este super de treaba. Cazarea excelenta. Drumul de acces iarna ne-a pus puțin în dificultate, dar ne-am descurcat.

Oricum se merita.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu drag!
   Loredana Milea din București
nota: 10
schedule 23.07.2021
A fost minunat de fiecare dată când am fost. Gazda perfectă, disponibilă la orice oră. Totul este impecabil de la curățenie până la amabilitatea doamnei care ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camerele spatioase, living generos cu semineu (in sezonul rece este o plăcere să stai cu prietenii), iar curtea este perfect amenajată atât pentru copii, cat si pentru adulți.
Răspunsul unității:
Mulțumim! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Florentina Barbulescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.05.2021
Dna. Simona, gazda, este o femeie excepțională, este disponibila la orice ora. Curățenia este exemplară, camerele spațioase. Sejururile noastre, 5 la numar, au fost nemaipomenite.
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet! Va mai așteptăm cu drag!
CONTACT
Simona
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Simona
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0742 085 172
WhatsApp