Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Bellevue din Băile Herculane

Băile Herculane, str. Pecinișca, nr. 174A -
Nota 10.0 / 11 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Gaiu Lenuta din Galati
nota: 10
schedule 24.08.2023
Am avut un concediu de vis. Ne-am simțit foarte bine, totul a fost la superlativ. Camerele mari spatioase, bucataria utilata cu tot ce este nevoie. Curatenie exemplara. Generozitatea gazdelor nea atins sufletul dincolo de cuvinte. Recomandam Vila Bellevue cu mare drag tuturor care vor sa petreacă o vacanta reușită în Băile Herculane. Piscina cu apa termala ,,La Matu" foarte aproape de pensiune.
   Albac din Arad
nota: 10
schedule 03.05.2023
Camere spatioase, cu o priveliște minunată, spațiul disponibil oaspeților este foarte generos atât în interior cât si in exterior.
Gazde foarte amabile si foarte atente să te simti bine si sa nu iti lipsească nimic. Parcare generoasa in fata pensiunii, este aproape de centru. Cu siguranță o să revenim.
   Marian din Targu Jiu
nota: 9.67
schedule 15.08.2022
Piscina curată, terasa exterioara pentru petrecerea timpului liber, bucătărie dotata cu tot ce este necesar, gazda foarte amabila, care te face să te simți bine, oferind posibilitatea pregătirii mesei la solicitare (mic dejun, prânz, cină). Camera mare, curată, cu balcon, tv, frigider. Pensiunea se afla într-o zona liniștită. În concluzie, ne-am simțit foarte bine.
   Kiss Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.08.2022
Cele mai primitoare gazde! Mancare buna, liniste si curatenie. Aproape de toate facilitatile statiunii. Camerele sunt mari si spatioase, recent renovate, cu mobila schimbata. Loc de joaca pentru copii, piscina, gratar, bucatarie utilata cu masina de spalat vase, aparat de cafea etc.
   Dumitrescu Stefan din Craiova
nota: 8
schedule 01.08.2021
Gazde primitoare și mereu atente cu noi, ni s-a oferit o alta camera single sa dormim când am cerut și un pătuț pt copil fără alte costuri.

Am plecat la 2 noaptea fără sa anunțam pentru ca i s-a făcut rău copilului, iar dimineața când am sunat au spus ca nu e nici un fel de problema.
   Ploscariu Andreea din Făget
nota: 10
schedule 14.04.2021
Excelentă locație: curățenie, liniște, personal amabil care te face să te simți răsfățat, camerele mari și spațioase, cu o priveliște minunată, spațiul disponibil oaspeților este foarte generos. Ne-am simțit foarte bine.
   Madalina M din Craiova
nota: 9.5
schedule sejur: 31.07.2015 - 02.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii fac tot posibilul ca turistilor sa nu le lipseasca nimic.A fost un sfarsit de saptamana foarte relaxant.Recomand aceasta pensiune!
thumb_down
Aprecieri negative:
Frigiderul din camera are un zumzait deranjant
   Corina din Craiova
nota: 9.33
schedule sejur: 24.07.2015 - 26.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere mari, spatioase, confortabile, curate, patut pentru bebe, trusa de prim ajutor cu medicamente uzuale in caz de nevoie, bucatarie mare cu tot ce trebuie, gradina si foisor foarte frumos amenajate, acces la gratar si piscina super! Proprietara foarte amabila si draguta, dornica sa ne ajute cu orice si sa ne faca sederea mai placuta. Recomand cu caldura!
thumb_down
Aprecieri negative:
Un minus ar fi faptul ca usile de la intrare sunt toate din termopan si se auzea cam tot, dar nu este un inconvenient f mare.
   Mariana din Huedin
nota: 1
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu exista nici un plus !
thumb_down
Aprecieri negative:
Proprietara Vilei Bellevue este complet neserioasa. Am facut rezervarea pentru 2 camere (4 adulti) pentru 2 nopti. Rezervarea mi-a fost confirmata chiar de proprietara, mi-a spus si ca o camera va fi la etajul 2 iar una la mansarda.
Cand am ajuns in statiune (am mers din Cluj) proprietara mi-a spus `imi cer scuze, dar nu mai am camere, am uitat sa va notez` Este inadmisibil asa ceva...am ajuns la ora 19 dupa 400 de km...si ea imi spune: `imi cer scuze`.
Nu recomand nimanui acesta vila si mai mult: avertizez pe toata lumea ca proprietara vilei Bellevue este o persoana complet neserioasa ca sa nu spun dea dreptul `nesimtita`
   Laura din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 31.07.2014 - 02.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera spatioasa, piscina, gratar, bucatarie bine dotata
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia foarte mica si un miros un pic ciudat
   Corina din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 06.08.2013 - 09.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate, confort, liniste
CONTACT
Florica Rădoi
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florica Rădoi
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0725 613 907
WhatsApp