Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa cu flori din Băile Herculane grade grade

Băile Herculane, str. Florilor, nr. 13 -
Nota 10.0 / 16 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dana din Tgjiu
nota: 10
schedule 17.03.2024
Un sejur reusit, o locatie deosebita cu oameni minunati, absolut tot confortul, curatenie impecabila, liniste, relaxare maxima, multe flori.
poze recenzie
   Bogdan Lucian din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 28.02.2024
Cazarea este aproape de centrul statiunii; camerele sunt curate, calduroase; privelistea este frumoasa. Comunicarea cu proprietarul a decurs la modul superlativ; am stat 3 nopti si cu siguranta dorim sa ne mai intoarcem aici, daca vom avea ocazia. Recomandam cu toata increderea aceasta pensiune.
   Bogdan Lucian din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 25.02.2024
Cazare impecabila. Camera curata; caldura din plin, asa ca nu am simtit iarna de afara. Comunicarea cu proprietarul foarte buna. Absolut nimic de reprosat. Ne-am simtit excelent si speram sa mai revenim in aceasta locatie frumoasa. Recomandam cu incredere!
   Rosianu Mihai din Craiova
nota: 10
schedule 25.02.2024
Am fost cazați o singura noapte, este o locație foarte aproape de centrul stațiunii. Pensiunea dispune de terasa, foișor și grătar. În camere este curățenie, pat confortabil și căldura pentru cei mai mari frigurosi. Gazde foarte amabile și ospitaliere. Recomand! Noi cu siguranță vom reveni!
   Nemeș Raluca din Dej
nota: 10
schedule 16.01.2024
Cazarea este foarte buna, dispune de aer condiționat, baie proprie, terase, bucătărie, grătar, condiții extraordinare, localizat in centrul stațiunii, camerele sunt încăpătoare, curățenia impecabila, gazdele sunt amabile și primitoare! Cu siguranță o să mai revenim!
   Aurelia Manea din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 18.11.2023.
Gazde primitoare, camere curate. Calduroase, aer conditionat, tv cablu. Baile curate. Facilitati pentru prepararea meselor, gratar, bucatarie utilata. Ne-am simtit excelent. Locatia este situata aproape de centrul statiunii. Loc de parcare in fata locatiei. Cu siguranta vom reveni in acest loc unde am avut un sejur placut alaturi de familia noastra.
   Popescu Liliana din Lipova
nota: 10
schedule 24.09.2023
Mulțumim gazdelor pentru ospitalitate și bun simț.
Locația este minunată, o adevărată casă cu flori.
Curățenie peste tot, de la intrare până la cameră. Camera primitoare, curată, luminoasă. Baia, la fel.
În cameră există aer condiționat, tv satelit. Pentru doritori, există dotări cu tot necesarul pentru a găti. Recomandam cu căldură această pensiune.
   Illes Bogdan din Timisoara
nota: 10
schedule 23.09.2023
Superb. A meritat acest concediu.
Personalul foarte amabil. Am fost primit cum se cuvine, camerele erau pregătire, impecabile, curate.
Dotările sunt la fel cum scrie în descriere, aer condiționat la discreție, parcare în fata locației supravegheata, m-am simțit în siguranță.
Mulțumesc, recomand!
   Preda Florin Marcel din Craiova
nota: 10
schedule 17.08.2023
Recomandăm, cu drag, această locație. Am avut parte de un concediu foarte placut si linistit. Gazdele sunt foarte primitoare și cu bun simt! Camera curata si amenajată cu bun gust si suflet. Cazarea este bine amplasata, in centrul statiunii. Cu siguranta, va fi prima optiune pentru viitor!
   Ghencea din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 17.10.2022.
Locatie foarte curata, personal atent la fiecare solicitare, aproape de centrul comercial, caldura in camera, bucatarie utilata corespunzator. Ne-am simtit foarte bine. Multumim pentru promtitudine si largul concurs acordat. Vom reveni. Recomandam!
   Popa Niculaie din Fieni
nota: 10
schedule 02.10.2022
Sejur reusit. Gazde foarte amabile. Multa liniste in zona. Curatenie si ospitalitate. Statiunea se prezinta din ce in ce mai bine. Vom reveni. Multumim!
   Gina C. din Pitesti
nota: 10
schedule 09.08.2022
O locație excelentă din toate punctele de vedere.
Referitor la proprietari, mai rar se găsesc asa oameni, cu asa respect, cu asa mult gust (curățenie, liniște, peisaj de invidiat, totul la discretie).
Totul la superlativ, o recomand cu mare drag.
   Aneluta Lera din Faget
nota: 10
schedule 26.06.2022
A fost excelent!!! Condiții minunate, curatenie, tv, apa calda, aer conditionat, gazdele sunt foarte primitoare, casa este la 3 minute de centru. Este intr-adevar casa cu flori, curtea, grădina sunt pline cu flori, foisor, grătar, un loc minunat de relaxare. O sa revenim cu drag!
   Mirela din București
nota: 10
schedule 02.05.2022
Totul la superlativ! Ne-am simțit extraordinar! Liniste, peisaj sublim, iesi din camera si, de pe terasa, se vad munții care par foarte aproape.
   Alexandru Stan din Pitesti
nota: 10
schedule 30.04.2022
Ne-am simtit excelent, locatia foarte aproape de centru, liniste si gazdele foarte amabile, camera curata si baia de asemenea (noi suntem foarte pretetiosi), gratarul nu l-am folosit dar am vazut ca este si un foisor foarte frumos, am inteles ca este nou construit. Sigur vom reveni!
   O Cristiana din Hunedoara
nota: 10
schedule 15.04.2022
Am fost incantați de servicii! E prima data când mergem la Casa cu flori și, cu siguranța, vom reveni cu mare mare drag și in toamna! Domnii proprietari sunt foarte amabili! Noua ne plac linistea si curățenia in primul rând, iar aici am găsit aceste aspecte foarte importante pentru noi. Casa este aproape de centru, restaurante.
CONTACT
Gîrmencea Gheorghe
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gîrmencea Gheorghe
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0747 238 629
WhatsApp
Apel/SMS