Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Alex din Băile Herculane

Nota 9.9 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.33


Adaugă recenzie
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.07.2023
Curățenie, curte amenajată cu piscina, zona verde, foișor, grătar. Gazda amabila, zona liniștita, la 10 minute de mers pe jos pana in centrul stațiunii, vedere la munte, camera tripla spațioasă cu balcon, parcare in curte. Raportul calitate preț excelent. Recomandam cu încredere.
   Andreea Maria din Slobozia
nota: 10
schedule 11.07.2023
Casa Alex este o pensiune foarte frumoasă o locație de nota 10+++++, am stat 10 zile, gazdele sunt foarte primitoare și ospitaliere, pensiunea are o un peisaj foarte frumos și o piscină foarte frumoasă. Pensiunea este dotată cu toate facilitățile. Acestă pensiune este foarte aproape de un ștrand termal cu apă caldă.
poze recenzie poze recenzie
   Mariana din Pitesti
nota: 9.67
schedule 19.05.2023
Excelente gazde, ne-am simtit ca acasă, intampinati si condusi ca niste vechi prieteni. Curat, locatie frumoasa, la poalele muntelui, cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit minunat, am avut parte de grija voastra, de atentie, dar si de intimitate. Multumim, Nicu, pentru tot!
   Rădulescu Daniela Radulescu din Craiova
nota: 10
schedule 14.08.2022
O pensiune cu gazde primitoare. Nea Nicu un om deosebit. Mulțumim pentru condițiile oferite. Camerele foarte curate, curtea mare cu piscină, grătar, foișor. Totul la superlativ. Mulțumim pentru condițiile oferite. O să revenim cu drag. Pensiune de 5 stele, confort 5 stele.
   Lorena Oană din Craiova
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 11.08.2022.
O pensiune foarte frumoasa, o curățenie exemplară, gazdele - oameni minunați, am avut pus la dispoziție orice, veselă, grătar, bucătărie, camerele excepționale. A fost pentru prima dată când vin la această pensiune, ne-am simtit excepțional. Liniște, curățenie, căldură sufletească din partea gazdelor si foarte, foarte primitori. Felicitări domnului Nicu si doamnei. Sunteti minunați suflete frumoase. Vom reveni si alta data cu mare drag.
   Angelica Parmac din București
nota: 10
schedule 25.07.2022
Am petrecut o saptamana minunata la casa Alex. În primul rand, domnul Nicu este un om de milioane. Am ajuns la cazare la ora 11 (prea devreme pt a ne preda camera), dar domnul Nicu ne-a permis sa stam în foișor pana au fost camerele gata. Ne-a recomandat unde sa mancam, ne-a ajutat cu păstrăvăria din zona (am cumpărat peste), ne-a ajutat cu un traseu în zona (a mers cu noi pana la cărarea care pornea pe munte), camerele sunt mari, spatioase, luminoase, curate, prosoapele și lenjeria de un alb imaculat. Curtea și piscina foarte îngrijite. Bucătăria super utilata. Recomand cu încredere.
   Vali Amon din Craiova
nota: 10
schedule 30.05.2022
Superb este totul. Am petrecut 2 nopti si vom mai veni. Nicu, proprietarul, este un om. Asta spune totul. Locatia, curatenia, linistea, totul la superlativ. Camere foarte mari, piscina, gratar, ca totul sa fie perfect. Am primit si cate o bere rece din partea proprietarului. :)
   Stanciu Gheorghe din Buzau
nota: 10
schedule 28.05.2022
Recomand tuturor celor care vor sa se bucure de ospitalitatea romaneasca sa aleaga aceasta pensiune! Gazdele sunt foarte amabile, in preajma carora te simti foarte bine, oameni calzi, amabili, placuti, informati, dornici sa ii faca pe turisti sa uite de cotidian si sa intre in lumea plina de farmec a locurilor ce strajuiesc muntii Domogled si muntii Cernei! Noi vom reveni cu drag la aceasta pensiune! Sa ii ajute Dumnezeu in ce isi propun si sa le dea multa sanatate! Le multumim pentru sejurul foarte placut petrecut la pensiunea Alex!
   Ovidiu din Timisoara
nota: 10
schedule 29.10.2021
In primul rând vreau sa precizez ca patronul este un om de nota 10, acesta îți oferă orice detaliu legat de aceasta locație.

Legat de cazare vreau sa spun ca in acest buget nu se poate mai bine, este foarte genial. Totul îngrijit și curat, bucătăria este utilată cu orice, iar in salonul de la bucătărie se afla un șemineu minunat de care se și ocupa domnul.

Nota 10, am rămas fără cuvinte.
   Burac din Botosani
nota: 10
schedule 27.09.2021
Am fost primiți foarte bine. Gazde primitoare, atenți cu clienții.

Camera mare, curata cu balcon, spre curte și piscina, baie cu apa calda permanent, tv și internet, loc de parcare.

Bucătăria dotata cu toate:vesela, cuptor cu microunde, frigidere, prăjitor de pâine, filtru de cafea, sala pentru servit masa, cu tv si un șemineu cu lemne.

În curte: piscina cu șezlonguri, grătar și un minunat foișor, pentru diferite activitati.

Patronul firmei, atent și receptiv, la solicitările celor cazati. Ne-am simțit, minunat timp de 5 zile în locatia- Casa Alex din Băile Herculane.
   Eliza din București
nota: 10
schedule 27.09.2021
Casa arata ca in poze, este conform asteptarilor din aceasta perspectiva. Curte frumoasa, ingrijita, foisor, acces la bucatarie (mica dar foarte bine dotata), camere confortabile, bazin termal situat la aproximativ 100 pasi de casa Alex.

Plusul major il reprezinta dl Nicu, gazda noastra, care ne-a facut sederea si mai reusita. In primul rand, ne-a ajutat foarte prompt cu o aeroterma in camera in care aveam bebelusul, ca sa putem pastra o temperatura confortabila (noi am prins cateva zile destul de racoroase in sejurul nostru, fiind cazati intre 21 si 25 sept). Apoi, a avut grija sa ne recomande bazin termal, loc pentru pranz, atracții din zona si a fost foarte amabil tot timpul.

Am avut un sejur foarte placut.
   Dorel din Pitesti
nota: 10
schedule 11.09.2021
Locație excelenta, pensiune de nota 10, facilitate gratar, acces la piscina, foișor, curățenie, posibilitate vizitare obiective turistice, peisaj minunat, personalul unității serviabil, totul la superlativ.

Felicitări proprietarilor!
   Daniela Grosu din Timișoara
nota: 10
schedule 27.08.2021
Am fost cazați la Casa Alex 3 nopți. Locația este liniștită, elegantă și foarte curată. Așternuturile sunt în ton cu culoarea camerei, prosoapele noi, salteaua confortabilă. Camera are și un ventilator, dar nu a fost nevoie sa-l folosim deși afară au fost peste 33 de grade. La geamuri este plasa împotriva țânțarilor. Camera mai are un dulap mare, o comodă cu televizor, un frigider mic, două noptiere și o măsuță de cafea cu 2 tabureți. Camera are ieșire la o terasă cu o masă  și 2 scaune. Baia este foarte curată și dotată cu un duș încăpător. In locație este internet wi-Fi de calitate.


Proprietarul a fost o gazdă bună. A ținut legatura cu noi încă de când am stabilit datele sejurului. Ne-a transportat cu mașina personală  la gară și  la venire și la plecare. Ne-a dat informații despre localurile unde putem lua masa, traseele turistice și obiectivele din zonă. Cu toate ca am ajuns inainte de ora pentru check-in, am putut lăsa bagajele la locație până s-a eliberat camera. La fel și la plecare. Afară, vila are un foișor mare cu grătar și o piscină cu duș. In interior este un spațiu comun pentru luat masa, 2 frigidere și o bucătărie bine utilată. Este cam la 15 minute de mers pe jos de terasele zgomotoase, drept urmare serile au fost liniștite. In imediata apropiere este și un mic ștrand termal pentru cei care vin la tratament.
   Sîrbu Silviu Sebastian din Timișoara
nota: 10
schedule 14.07.2021
Am avut parte de un weekend prelungit excepțional. Pensiunea este foarte curata, toate facilitățile de care ai nevoie inclusiv parcare, liniște, piscina și grătarul sunt atuurile dacă nu ai venit sa vizitezi prea mult ci sa te relaxezi. Gazda (proprietarul) este un om de nota 20, foarte amabil și înțelegător. Dunărea este la 15 km, se pot face croaziere, iar priveliștea de la pensiune e de vis. Prețul este sub medie.
CONTACT
Staicu Nicu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Staicu Nicu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0728 630 511
Apel/SMS