Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Căprioara din Voroneț grade grade

Voroneț, str. Voroneț, nr. 3A -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 8.7 / 12 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:8.83
lightbulb_outline Curățenie:8.83
weekend Confort:8.17
monetization_on Prețuri:8.67
location_on Localizare:8.67


Adaugă recenzie
   Riba Elena din Ramnicu Sarat
nota: 9.5
schedule 04.11.2023
Pensiunea Caprioara asigura conditii deosebite de cazare, acces usor catre principalele puncte turistice ale Bucovinei, iar turistii sunt oaspeti, tratati cu cu zambetul pe buze si respect! Meniul restaurantului este la superlativ! R$espect pentru dna Adriana si micuta Cristiana! Vom reveni cu drag!
   Cristian Petrea din Piatra Neamt
nota: 9
schedule 28.08.2023
La intrarea in Voronet, are de toate - parcare,cazare, lac cu pastravi, verdeata, restaurant cu papa bun, terase, baie cu dus, curatenie exemplara, serviabili, atenti la dorintele clientilor. Toata lumea zambeste! Perfect deci. Lucru care ma face sa revin - e un loc cu liniste, usor de ajuns.
   Antohe Georgeta din Insuratei
nota: 10
schedule 25.08.2023
Locatie excelenta, intr un cadru natural amenajat si intretinut cu mare grija de proprietari. In cee 4 zile cat am stat am fost tratati cu respect, amabilitate si caldura de proprietari si personal. Camerele foarte curate. Din punct de vedere gastronomic: felicitari!!!!
   Cataln din Iasi
nota: 4
schedule 07.08.2023
Personal insuficient, produse foarte limitate, camera f mică, pat suplimentar de fier, aroganta din partea proprietarului. Nu ma mai intorc niciodată.
   Stamatin Alina din Bârlad
nota: 10
schedule 06.08.2023
Totul a fost minunat! Deși la început eram reticienti (pana sa ajungem la pensiune), totul a fost super ok. Proprietarii foarte primitori, orice nevoie aveam primeam ajutor! Mâncarea foarte bună! Curățenie! M-a surprins faptul ca au vrut sa se joace cu fetița! Sunt niște oameni pe care ai mai vrea sa ii întâlnești! Știu ca vor vedea recenzia de aceea le transmitem sănătate și pupici de la Anais! ❤️
   Mircea Joita din Gaesti, Db
nota: 9.67
schedule 28.07.2023
Gazde extraordinare. Curatenie. Bucatarie excelenta. Ambientul este mirific, cu pastravarie, foisor inconjurat de flori, copaci, arbusti si langa doua iazuri cu pastravi. Recomand cu mare caldura. Distante rezonabile fata de celelalte puncte de atractie turistica.
   Mihaela din Tulcea
nota: 10
schedule 21.10.2022
Ne-am simțit minunat la aceasta pensiune cu oameni minunați, mulțumim pentru ospitalitate și recomand cu drag. Mâncarea ffffoarte bună, cazarea fără niciun comentariu. Cu siguranță, vom reveni când vom fi prin zona, macar pentru păstrăvul servit, care a fost delicios, iar papanașii cum nu am servit nicăieri pe unde am fost.
   Felicia din Zalau
nota: 10
schedule 16.08.2022
O oază de liniște și relaxare in apropierea mănăstirilor din Bucovina. Personalul deosebit, amabil, atent la nevoile turiștilor. Servicii de calitate. Gazde implicate ce ne-au oferit o experiența culinară de masterchef. Păstrăvul cu mămăliguță și tochitura moldoveneasca au fost delicioasele, iar papanașii au completat experiența culinară într-un mod autentic.
   Florescu din Iasi
nota: 10
schedule 24.10.2021
Totul exceptional: gazdele primitoare, sociabile, discrete, mancarea excelenta, gustoasa si intr-o prezentare eleganta.

Camerele confortabile, elegante, foarte curate, liniste si intimitate, gradina curata, ingrijita, cu terase din lemn acoperite.

Plante decorative si pomi fructiferi, bazinele cu pastravi- totul curat, ordonat, frumos si cu bun-gust.
   Fam.colesica Adrian Si Dana din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2021
Totul exceptional: gazde primitoare, extrem de amabile. Primirea foarte frumoasa, fara sa asteptam pentru cazare. Locatia este foarte primitoare, domnind bunul gust. Gradina si locurile pentru servitul mesei deosebite. Mancarea extraordinar de gustoasa.
   Mihai Cristian din Tulcea
nota: 10
schedule 26.07.2021
O pensiune care merită vizitată. Administratorii pensiunii sunt niște oameni aproape de oameni, respectă turiștii necondiționat. Atât cazarea, cât și bucătăria pensiunii sunt de nota 10, se simte în permanentă prezența patronului în bucătărie (nota 10 pentru modul de prezentare și aranjare al meniurilor). De asemenea, personalul care deservește pensiunea merită tot respectul.
   Luci din Iasi
nota: 10
schedule 24.06.2021
Păstrăvul din păstrăvăria proprie a fost excelent, vita extraordinara, iar servirea ireproșabilă. Camera tripla e micuța, dar cu dusul generos. Ne place tot la voi.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Adriana Elena Zuz
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Adriana Elena Zuz
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0742 091 247
WhatsApp
Apel/SMS