Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Lia din Voroneț grade grade grade

Voroneț, str. Voroneț, nr. 29 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Delia din Corbeanca
nota: 10
schedule 31.05.2024
O gazda perfectă, liniște, frumusețe naturală, recomand cu mare drag! Amabilitatea gazdei ne-a incantat peste așteptări. Pensiunea este perfecta, aproape de Mănăstirea Voroneț, totul nou, imaculat, foarte curat. Am avut și o vizită a unei berze curioase. Mulțumim, Mihaela!
   Alexandra din Vaslui
nota: 10
schedule 03.01.2024
O casă dotată cu tot ce e necesar unei șederi prelungite. Mobilier nou și curățenie impecabilă! O curte spațioasă pentru joaca copiilor, cu trambulină și leagăn pentru relaxarea copiilor cât și a adulților.
Aproape de mănăstirea Voroneț. Vom reveni cu siguranță! Recomand cu drag casa Lia!
   Andrei din Galati
nota: 10
schedule 20.11.2023
Un loc de poveste, liniștit, în inima Bucovinei, foarte aproape de mănăstirea Voronet și la câțiva km de piscina, tiroliană și Gura Humorului. Foarte curat, totul în vilă nou și modern. Curtea generoasă, cu loc de parcare privat și facilități multiple, dar și căldură din casă, casa lia voronet ne-a făcut să ne simțim minunat. O locație primitoare din mijlocul naturii.
   Cristina din Galati
nota: 10
schedule 31.10.2023
Casa Lia este un loc minunat in care te relaxezi si te deconectezi, un loc unde te simti aproape de natura, dar in acelasi timp, te simti acasa. Totul este curat, ordonat, elegant, dotat cu tot ce e necesar unui turist in concediu. Curtea este foarte frumoasa si peisajul este superb. Bucataria foarte bine utilata, baile elegante, materiale de calitate si multa atentie la detalii, terasa perfecta pentru petrecut timp cu prietenii. A fost un sejur deosebit.
poze recenzie poze recenzie
   Daniela Putanu din Galati
nota: 10
schedule 09.08.2023
Vă scriem cu inima plină de mulțumiri pentru o ședere excepțională! Am fost încântați de curățenia impecabilă, curtea generoasă și toate ustensilele disponibile. Cu doi copii însoțitori, a fost o bucurie să vedem că aveau tot ce le trebuia, inclusiv jucării și nisip pentru distracție. Ați creat o experiență de neuitat pentru noi și suntem recunoscători pentru eforturile voastre.
Recomand din suflet acesta vila tuturor, dar mai ales celor cu copii mici.

   Elena Larisa din Guadalajara
nota: 10
schedule 09.08.2023
E minunat când vii în vacanță și ajungi într-un loc cum este Voronețul, iar când ajungi la casa Lia totul este perfect, de poveste. Am petrecut o vacanță de vis împreună cu familia și prietenii la casa Lia. Casa este nouă, totul este curat, bucătăria este dotată cu tot ce trebuie, camerele sunt spațioase, terasele sunt mari și priveliștea este de vis.
Este un loc ideal de mers cu copiii, curtea este foarte mare și au foarte mult spațiu de joacă, inclusiv o trambulină și un balansoar.
În zonă sunt foarte multe atracții atât pentru copii cât și pentru adulți: parcuri, telescaun, tiroliană, mănăstiri, plimbări cu mocănița huțulca de la Moldovița.
Am găsit locul perfect pentru relaxare, liniștește și un peisaj de vis. Abia așteptăm să revenim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Diana din Galati
nota: 10
schedule 06.08.2023
Un colt de rai, unde liniștea, natura și oamenii te fac sa uiți de grijile cotidiene. Amplasarea este perfecta pentru a vizita obiectivele zonei. Locația este dotata cu tot ce trebuie, se vede grija proprietarilor și atenția la detalii.
CONTACT
Recepție
Rezervat până la 23.07.2024


Recepție
Rezervat până la 23.07.2024
Rezervat până la 23.07.2024