Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Felicia din Voroneț

Voroneț, str. Cartier Voroneț, nr. 114 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ovidiu din Dorohoi
nota: 10
schedule 01.01.2024
Superba cabana, am avut tot ce am avut nevoie ca sa avem un sejur minunat, iar proprietara este foarte intelegatoare si prietenoasa. A fost usor de gasit chiar si doar cu coordonatele oferita aici pe site, bucataria este utilata cu tot ce este nevoie pentru ca pregati mancare, cafea pe toata perioada cazarii, pretul este unul fenomenal am fost si mirati de cat de ieftin am putut sa gasim! Camerele pur si simplu superbe si dragute, singurul lucru e ca scartaie podeaua dar asta se intampla cand e facut din lemn pana la urma asta este, in restul totul a fost minunant, chiar si zona este placuta si foarte aproape de punctele turistice.
   Mirela Si Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2023
Am fost cazati o saptamana in luna august: 2 adulti si 2 copii. Cazarea a fost perfecta: bucataria dotata cu toate ustensilele necesare, frigiderul incapator, apa calda, gratar, televizor in toate camerele chiar si afara la foisor. Gazda, doamna Carmen, o draguta: a umflat piscina gonflabila pentru fete (una mai mare decat cea anterioara) si ne-a asteptat cu apa calda in ea, tocmai buna de balacit. Copiii au avut in casuta cu ce sa se joace in putinul timp pe care l-am petrecut in curte. Putin pentru ca sunt foarte multe obiective turistice de vizitat in zona: manastiri, mocanita, salina Cacica, Parcul Arinis la 10 minute cu masina (parc cu mega tiroliana de 2,2 km, piscina inchisa, trasee de catarat, telescaun, fantani muzicale, etc.), Manastirea Voronet unde puteti face poze in costume traditionale, etc.. Iar cazarea este perfect pozitionata si poti ajunge usor oriunde deci recomand tuturor. Pont: d-na Carmen si gateste foarte bine (sarmalele si varza cu afumatura au fost delicioase), deci ii multumim pentru o vacanta frumoasa.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela din Botosani
nota: 10
schedule 04.07.2023
O cabana utilata cu tot ce ai nevoie. Curtea amenajata cu bun gust. (foisor spatios, gratar mare, loc pentru ceaun, inclusiv ceaun), locul ideal pentru relaxare. Gazda foarte discreta. Privelistea îți taie răsuflarea. Vom reveni ori de câte ori vom avea ocazia.
   Mihaela din Botosani
nota: 10
schedule 01.07.2023
Locație de vis, locul ideal pentru relaxare, gazda primitoare, sociabila, discreta, o femeie de nota 10+. Mulțumim doamnei pentru gazduire, ne-am simțit ca acasă, cu drag ne vom intoarce când vom avea ocazia! Locația este dotata și utilata cu tot ce ai nevoie! Curtea frumos amenajata, foișorul, gratarul dotat cu tot ce ai nevoie. În concluzie, ne-a plăcut și ne-am simțit minunat!
   Mircea Florentina din Calarasi
nota: 10
schedule 20.06.2023
Suppeeer casaa (va sunt puse la dispozitie toate conditiile de care ai nevoie).
   Dacian Grigoruță din Iasi
nota: 10
schedule 05.02.2023
Locație frumoasă și liniștită, cu posibilități de drumeții in zonă. Pensiune foarte curată, living spațios, cu canapea extensibilă. Bucătărie dotată cu tot ce este necesar. Foișor frumos amenajat, cu grătar mare și loc special pentru ceaun (inclusiv ceaun). Gazda foarte amabilă și discretă.
   Otilia din Iasi
nota: 9.67
schedule 16.12.2022
Amplasata intr-un peisaj mirific si linistitor, casa Felicia reprezinta locul nostru de refugiu, de incarcare a bateriilor, un loc unde te simti ca acasa. Venim la aceasta pensiune de 5 ani, in anii pandemici chiar si lunar, gazda minunata, locatie excelenta.
   Georgeta din Galați
nota: 10
schedule 07.08.2022
Cabană micuță și frumoasă, înconjurată de pădure și izvoare, liniște de jur împrejur. Gazda amabila și primitoare. Ideală pentru 2 familii cu copii sau 3 familii fără copii. Am apreciat îndeosebi faptul că este retrasă, iar peisajul din fața cabanei este superb. Se ajunge ușor cu mașina la obiective. Recomand!
   Burlacu Ioana din Braila
nota: 10
schedule 26.07.2022
Condiții excelente, gazda primitoare și minunata, curățenie exemplara, camerele amenajate cu gust, confortabile, lenjerii curate, baile curate, utilate cu tot necesarul, inclusiv mașina de spălat, apa cada, apa potabila de izvor, bucătăria utilata cu tot necesarul, grătarul cu tot ce este nevoie, inclusiv lemne pt grătar, gradina de zarzavat. Ne-am simțit minunat, merita văzută și închiriată. Peisajul mirific.
   Gabi din Botosani
nota: 9.67
schedule 12.06.2022
Locatie excelenta pentru relaxare si odihna. Priveliste minunata, curtea bine amenajata cu șezlonguri, foisorul si gratarul sunt de nota 10. Locul de joaca amenajat pentru copii este foarte bine intretinut. Multumim dnei Carmen pentru gazduire.
   Alina Cretu din Vaslui
nota: 10
schedule 05.08.2021
Totul este de vis, amplasata intr-un cadru natural si linistit.

Poze reale, proprietara super de treaba, foarte comunicativa.

Peisajul iti taie respiratia.

Camere atent aranjate, cu accent pe detalii, bucatarie foarte dotata, curtea ingrijita.

Noi am fost 7 persoane (canapeaua din living este extensibila), sub scara se afla o cutie plina cu papuci de casa (nu am intalnit acest lucru nicaieri) deci.

Scartaie putin dar este foarte normal si de asteptat fiind din lemn.
   Hurmuz Matei din Iasi
nota: 10
schedule 27.04.2021
Atmosfera de vis, gazdă excelentă. Pozitia cabanei ajuta foarte mult pentru recomandări, fiind aflata intr-un loc linistit si foarte frumos. Se poate spune ca este departe de oras, dar nu îndeajuns de departe încât sa fie o problema atunci când vine vorba de magazine, poziție perfectă overall. Cabana in sine este in stare perfecta si totul mi s-a parut îngrijit.
   Vasile Hrincă din Vaslui
nota: 10
schedule 08.02.2021
Excelentă, o locație de vis, este din lemn, scartaie, dar cine bagă de seamă. Se poate închiria toată, maxim 3-4 familii fără copii. Respectul meu proprietarului.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0743 655 608
Apel/SMS