Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Gura Voronețului din Voroneț grade grade grade

Voroneț, aleea Piatra Pinului, nr. 251 -
la aproximativ 4.5 km de centrul localității Gura Humorului
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Constantin din Iasi
nota: 10
schedule 03.04.2024
Cabana foarte bine poziționată, fără prea mulți vecini, distracție în voia și în limita bunului simț. Foarte multe băi, ceea ce e un lucru foarte bun, 2 bucătării, zona de relaxare unde se află grătarul e nemaipomenită, masă de biliard, ping-pong, jocuri de societate etc. Pe scurt, vacanța cu prietenii a fost excelentă iar gazda foarte primitoare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   David din Roman
nota: 10
schedule 21.02.2024
Cabana e ideala pentru a petrece câteva zile într-o locație pitorească alături de prieteni. Este spațioasă și foarte bine dotată, atât foișorul, cat și bucătăria cu livingul. Gazdele au fost deosebit de amabile și primitoate, au avut întotdeauna grijă ca noi sa ne simțim bine. Recomand cu plăcere acest local!!
   Ana-maria din Pașcani
nota: 10
schedule 18.02.2024
Ne-am simțit super la această cabană, primitoare, călduroasă, atât ea cât și gazda, oameni faini care au avut grijă să fie totul exact așa cum trebuie și să ne simțim bine. Spațiu de joacă pentru copii, masă de tenis, ciubăr, foișorul super tare cu toate dotările. Mulțumim din suflet și vom mai reveni cu drag, neapărat și pe timpul verii.
   Bălan Malina din Iasi
nota: 10
schedule 07.01.2024
Vă mulțumim pentru un sejur minunat la această cabană! De la ospitalitatea dumneavoastră și până la ultimul detaliu, totul a fost perfect! Confort, curățenie și localizare - nota 10!!! Vom reveni curând să ne bucurăm și de această locație pe timp de vară!
   Pintilii Marius din Iasi
nota: 10
schedule 30.12.2022
Cabana este minunată și curățenia nota 10, o cabană de pus la preferate. Foarte bine amplasată, chiar și pentru cei fără permis. Am plecat cu părere de rău la cât de minunat este totul. Nu am regretat nicio secunda, confortul a++. Mulțumim proprietarilor, oameni minunați! ⭐️⭐️⭐️
   Gabriel Manea din București
nota: 10
schedule 07.11.2022
O cabana superbă, amplasata într-o zona minunată... niște gazde amabile si calde, care te fac sa te simti ca acasa. Totul a fost la superlativ. Camerele curate, lenjerii curate și paturile foarte confortabile. Casa a fost amenajata cu bun gust. Abia aștept sa ma reîntorc.
CONTACT
Botezat Cristina Mihaela
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Botezat Cristina Mihaela
Telefon: 0732 162 896
WhatsApp
Apel/SMS