adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Denisa din Voineasa 4 grade grade grade grade

comuna Voineasa , sat Valea Măceșului  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici

Recenziile pensiunii Denisa din Voineasa


   Ion L. din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 30.09.2016 - 02.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatizare foarte frumoasa, confort de calitate ( curatenie, caldura, acces la TV, wi - fi, mancare buna ), personal amabil .
A fost un weekend excellent.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa semnal telefon mobil Vodafone, dar compensat cu punerea la dispozitie pentru urgente a unui telefon propriu; acces la Whats App si Viber
   John M. din Bucharest
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2016 - 01.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie excelenta, personal foarte calificat si amabil! Vom reveni!
John
   Dragos din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2016 - 25.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune superbă, personal extrem de amabil, poziție excelentă, bucătărie care poate satisface orice gust al clientului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru atragerea potențialilor clienți ar fi necesară o semnalizare mai bună, locală a pensiunii: totem luminos la intrare, firmă luminoasă pe clădire ( pe sistem LED ptr. Consum mic
   Oros D. din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2013 - 11.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata intr-o zona paradisiaca, linistita, ideala pentru cineva care doreste sa se relaxeze. A fost construita cu generozitate, exista mult spatiu si totul este realizat cu mult bun gust. Camerele si baile sunt spatioase si au mobilier modern.
Mancarea a fost excelenta si in cantitati mai mult decat suficiente.
Personalul este extrem de serviabil si flexibil, iar doamna administrator Ungureanu este un profesionist in meseria ei si intelege foarte bine conceptul `clientul nostru - stapanul nostru`.
Am avut un weekend de vis si in mod cert vom reveni la aceasta locatie cat de curand posibil.
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 21.09.2012 - 23.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este superba, mai ales pentru bucuresteni, obisnuiti numai cu blocuri in jur. Am avut doua camere, una pe fata, stateai in pat si dimineata te trezeai cu dealul in fata, pe care soarele cobora usor, usor. Cealalta camera a fost pe spate, padure, un paraias caruia i se auzea susurul din camera. Amandoua camerele mari si spatioase, baile mari, balcoanele... Locatia ne-a placut foarte mult, superba...
Personalul foarte amabil, puteam lua micul dejun pana tarziu, fara limita de timp, sambata cand au fost mai multi turisti au stat pana tarziu... Nu avem nimic de reprosat...
Ce m-a impresionat a fost ca au redus preturile camerelor si asa am platit chiar daca facusem rezervarea stiind alte preturi (nu am platit avans) - corecti si foarte amabili.
Ce pot sa mentionez este ca erau foarte multi caini, mie imi era cam frica, dar nu s-a intamplat niciun incident, nu latrau la oameni, mancau orice, chiar daca seara mancasera resturi de la gratar, a doua zi dimineata au hapait paine.
CONTACT UNITATE
Ungureanu Elena
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,