Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Aky din Voineasa

Voineasa, sat Obarsia Lotrului, str. Capra Foii, nr. 10 -
Nota 10.0 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Beti din București
nota: 10
schedule 03.02.2024
O pensiune foarte frumoasă. Peisajul este minunat, curățenia este la cel mai înalt nivel, arată exact ca în poze, iar gazdele sunt minunate. Este una din cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat și de fiecare dată am rămas plăcut surprinsă! Recomand cu încredere această locație!!
   Andreea din Râmnicu Valcea
nota: 10
schedule 01.02.2024
Minunat. Gazdele de nota 100%. M-am simtit excelent. Curățenie, bucatarie mobilata complet, sala de mese încăpătoare, perfect pentru un weekend de relaxare! Curtea din spate, cu 4 foișoare, perfect pentru grătare vara, pentru relaxarea în ciubăr, și somnul de după-amiază în hamace. Recomand cu mare încredere! Camerele descrise la perfecție, curățenie de nota 10, baie proprie.
   Comsa din Brasov
nota: 10
schedule 31.01.2024
Locația este situata intr-un cadru idilic, recomandat unui sejur ce ne-a adus liniște și reîncărcare a energiei. Camerele sunt spațioase și foarte curate. Fiecare camera are baie proprie. Gradina pensiunii foarte spațioasă cu foișoare mici separate, deosebit de cochete. Cuibarul este un plus al acestei locații. Gazdele sunt deosebit de primitoare și foarte atente la fiecare la fiecare detaliu ce oferă turiștilor îndeplinirea tuturor dorințelor. Recomand aceasta locație atât ca și sejur cu familia, dar și grupurilor.
CONTACT
Cristina, Andrei
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cristina, Andrei
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0762 240 350
WhatsApp