adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Aurelia din Voineasa

comuna Voineasa , sat Voineasa, str. Decindea, nr. 27  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile casei de vacanță Aurelia din Voineasa


   Madalina din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 09.09.2016 - 11.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este magnific , o liniste deplina si minunata , casa super primitoare , de cand pasesti in interiorul casei te simti ca la tine acasa . Abia astept sa ma reintorc .
thumb_down
Aprecieri negative:
Televizoarele ar fii singurul lucru care ar trebui schimbate , dar nu il putem numi acest fapt minus , ai tot ceea ce iti trebuie pt o vacanta in familie sau cu prieteni
   DANIEL din Ploiesti
nota: 9.3
schedule sejur: 23.08.2015 - 28.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Super OK! Gazde discrete,abia de le-am vazut,cabana cu toate facilitatile necesare,spatiu mai mult decat suficient pentru agrement:badminton,tenis de masa (exista masa in stare f buna),fotbal etc.Optim pentru cei veniti cu copiii.Liniste,temperaturile zi/noapte echilibrate.Imprejurimile sunt superbe,potentialul zonei este urias.Uiti cu adevarat de vartejul cotidian. Personal,m-as mai intoarce acolo cu drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusurile NU tin de cazare sau gazde etc,ci de preocuparea edililor pentru a furniza informatie despre obiectivele de interes. Nu exista indicatoare catre diverse locuri care nu numai ca merita sa fie vazute,dar sunt minunate!! Marcajele care au fost candva sunt acum sterse si rare.Noroc ca va pot da gazdele informatii despre zona.Caile de acces catre acele locuri ascunse sunt...hm...jalnice,dar cu grija si rabdare scapati cu masinile noroite,dar intregi;va asigur ca merita efortul.Totusi,niste info de baza le puteti extrage de pe net.
CONTACT UNITATE
Mihai / Aurelia
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,