adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Angelica din Voineasa

comuna Voineasa , sat Voineasa, I G Duca, nr. 7  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei Angelica din Voineasa


   George din Giurgiu
nota: 6
schedule sejur: 21.04.2017 - 24.04.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Livingul,care ar trebui sa existe in fiecare pensiune,si aici este destul de generos ,intr-o asezare fericita facand spatiu comun cu bucataria.Dotat cu televizor mare ,canapea si coltar.Spatiu de relaxare cu masa de tenis ,rauul care curge pe langa curtea pensiunii.Parcare in curte interioara.A fost cald in camere ,bucatarie,living.
thumb_down
Aprecieri negative:
Livingul era cumva inghesuit de prezenta unei mese cu 10 scaune asezata in centru (putea fi depozitata si montata la nevoie).Portile zavorate tot timpul ceea ce a transmis o nota de disconfort sa soliciti prin telefon gazdei sa le deschida .
Pentru a ajunge la gratar si foisor este neveoie sa cobori o scara metalica abrupta.NU se spune in descriere ca fumatul este interzis in camere,living,bucatarie.A trebuit sa fumam afara desi era foarte frig.O singura camera are baie proprie restul de 3 sunt arondate la 2 bai pe hol.
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
In prezentare se lasa sa se inteleaga ca patru camere sint cu bai proprii ceea ce nu este adevarat.
Răspunsul unității:
Conform legislatiei in vigoare:`fumatul este permis in spatii separate, complet izolate si inscriptionate special pentru aceasta destinatie, precum si pe terase exterioare amenajate in acest scop.` Legea antifumat!!!!! Referitor la telecomanda pentru poarta, a fost inmanata la solicitarea dumneavostra, cat despre scara metalica la care faceti referire este o parere stric subiectiva, probabil din diverse probleme de ordin locomotor...
   Paul G. din Drobeta Turnu Severin
nota: 8.5
schedule sejur: 03.08.2015 - 10.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spatioase, curate. Cu balcon.
Gazdele - d-na Doina si d-l Tica, foarte amabili,buni gospodari, discreti, dar prezenti intotdeauna la nevoie! Se observa clar a fi o casa si o gospodarie bine aranjata, cu bun gust si toate cele util-necesare si totodata, bine intretinuta!
thumb_down
Aprecieri negative:
Este situata la intrarea dinspre Brezoi (Valea Macesului). Avand de parcurs cca 2,5 -3 km pana in centrul localitatii si zona comerciala (aprox 25 - 30 min mers pe jos), dar in concediu treb sa facem mai multe drumetii!
- sunt necesare niste cuiere in camera si, mai ales, in baie, pt prosoape (cu care cam treb sa vii de-acasa; noi nu am avut puse la dispozitie decat doua mici-micute pt cele 7 zile!)
Răspunsul unității:
Casa Angelica este situata chiar la intrarea in statiunea Voineasa fiind de parcurs decat 1 km pana la zona comerciala.
CONTACT UNITATE
Hodorog Doina Angela
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,