Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Căsuța din Pădure din Viștișoara

Viștișoara, aleea Valea Viștea Mare, nr. 37B -
la 6.1 km de centrul localității Sâmbata de Sus
Nota 10.0 / 9 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mugur Ionut Ilie din Măgurele
nota: 10
schedule 17.04.2024
Extraordinar de frumos! Spatii de relaxare, locuri de parcare, peisaj frumos, totul verde, gazde exceptionale. Vom reveni cu placere si anul acesta!
Ne-am simtit foarte bine, ne-am odihnit, am facut drumetii pe poteci de munte cu peisaje frumoase!
Depre locatie numai de bine, totul curat, aranjat, foarte multe flori, locuri de relaxare, hamac, tenis, bucataria dotata cu tot ce trebuie, gratar cu lemne acoperit.
   Anastasia din Moldova
nota: 10
schedule 08.10.2023
Foarte frumos. O casa cu gradina frumoasa. In fiecare detalii trăiește suflet. Proprietarii sunt amabili si prietenosi.
Vom reveni cu mare plăcere. Mulțumesc mult și va doresc mult succes. Casa se afla in loc liniștit, lingă casa este un râu in pădure. De la casa acesta noi am început drumul nostru spre Vârful Moldoveanu.
Răspunsul unității:
Multumim de aprecieri.
Ne bucuram ca ati reusit sa ajungeti pe Vf.Moldoveanu....temerari!
   Stelian Ciupe din Zalau
nota: 10
schedule 04.09.2023
A fost o cazare rezervata in scopul accesarii Vf. Moldoveanu pe valea Vistei Mari. Am ales-o pentru ca se afla foarte aproape de accesul pe traseu, scopul fiind acela de a ne odihni inainte si dupa traseu. Am avut insa o surpriza extraordinar de placuta in ceea ce priveste locatia si gazdele, cu tot ceea ce implica acest lucru: conditii, curatenie, comunicare, serviabilitate etc.
Este o locatie in care as reveni oricand cu placere pentru a petrece timp de calitate in aceasta locatie, care este un mic colt de rai.
Totul este la superlativ, culminand cu gazdele care sunt niste persoane de exceptie.
O sa revin oricand cu drag si o recomand cu maxima caldura pentru tot ceea ce ofera!
Răspunsul unității:
Multumim de aprecieri.Va asteptam cu drag sa reveniti!
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2023
Multumim pentru locatia frumoasa, ne-am simtit extraordinar de bine, oameni primitori si educati. Locatie curata, curte impecabila, multa liniste. Este un loc pentru relaxare, nu pt petreceri galagioase si lipsite de bun simt. Revenim oricand cu placere pentru a ne reincarca bateriile si plamanii.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru recenzie.Pentru noi e foarte important ca cei ce ne calca pragul sa se simta ca acasa.Va asteptam cu drag sa reveniti!
poze recenzie poze recenzie
   Viorica din Moldova
nota: 10
schedule 08.08.2023
Loc de poveste, o bucatica de rai! Gazde extraordinare, oameni calzi, receptivi si care te ajuta cu orice ai nevoie! Casa si bucatariile sunt dotate cu tot necesarul, curatenia e una impecabila, nu am dus lipsa de nimic pe toata perioada sejurului atit din acest an, cit si anul trecut (cind i-am descoperit)! Ograda e verde, aranjata cu suflet de dna Dana si dl Horatiu, plina de flori, iarba moale ca covorul, placuta la mers descult! E un loc desprins din rai unde poti savura linistea, aerul curat, sunetele naturii si a pîrāului din capatul ograzii. E plin de verde si de viata! La dispozitie ne-au stat scrinciobe, hamacuri, masa de tenis, teren si inventar pentru badminton, volei, baschet. Am trait si experienta rugului de tabara, atit de frumos organizat de gazde! Spectacol!
Ne-am simtit rasfatati, inconjurati de o oaza de caldura umana, liniste, conectare la natura si Dumnezeu! Nu sunt suficiente cuvinte de a exprima fascinatia legata de casuta din padure a dlui Horatiu si dnei Dana! E un loc de la care nu vrei sa pleci si iti doresti oricind sa revii!❤️
Va multumim de absolut tot ce ne-ati oferit si Dumnezeu sa va binecuvinteze!!!❤️
Răspunsul unității:
Multumim frumos de aprecieri,oameni frumosi.
Sa fim sanatosi sa ne vedem la anul.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.07.2023
Oaza de liniste, proprietarii serviabili si discreti. Un loc minunat! Poti alege sa te relaxezi pe leagan/ sezlong /hamac sau poti alege sa faci activitati recreative: volei, ping-pong, baschet, darts si multe alte jocuri.
Răspunsul unității:
Cuvintele frumoase si aprecierile locatiei ne ajuta ca sa continuam .
Multumim.Asteptam sa ne revedem!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Coman Andrei din București
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.10.2021.
Lipsit de maniere. Nu a mai vrut să fie de acord să stabilim detaliile din momentul în care a aflat componența grupului fără alte explicații. Am fi fost de acord la plata unei garanții, dar nici nu a vrut să audă, parcă eram talibani. Mare păcat de locație, arată super in poze. Omul sfințește locul, dar aici nu este cazul, din păcate.
Răspunsul unității:
Domnule,cred că este eroare in comunicare, o neintelegere, intrucat noi ne luam timp si oferim informatii tuturor potentialilor oaspeti, intr-un mod profesional si respectuos. De aceasta imagine si atmosfera se bucura de multi ani clientii nostri .
Toate cele bune.
   Mihai-nicanor din Bucuresti
nota: 9.83
schedule sejur: 05.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita, gazde extraordinare, curtea este mare, salon exterior pt nopti lungi, multiple jocuri puse la dispozitie, liniste totala, locuri de parcare suficiente.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de raportat.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru recenzie.
Va mai asteptam sa veniti pe la noi in special ca azi au inceput lacrarile de modernizare a drumului Victoria -Vistisoara-Manastirea Brancoveanu.
Sa ne revedem sanatosi.
   Ovidiu O din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 10.08.2019 - 14.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie foarte frumoasa, departe de agitatie, intr-o oaza de verdeata, aer curat, liniste, unde te poti relaxa in voie, exact ca in poze
- Camere curate, spatioase, cu tot ce este nevoie
- terasa utilata complet cu televizor, gratar, masa mare, chiuveta, dulap, vase, tacamuri si toate ustensilele pentru gratar si pentru a lua masa
- curtea mare, plina de verdeata, hamace, sezlonguri, cos de baschet si un râu curgand in spatele curtii langa care poti sta la o masa si te poti relaxa fara a fi deranjat. Râul este rece asa ca poate fi folosit ca frigider natural pentru bautura sau alte produse.
- domnul Horatiu si sotia, Dana, sunt niste gazde foarte primitoare si minunate, care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, uneori chiar peste ce am avut nevoie.
- raport calitate-pret foarte bun.
- recomand cu incredere
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri,Ovidiu.
Va mai asteptam!
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Cocirta Horațiu
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cocirta Horațiu
Telefon: 0724 223 503
WhatsApp
Apel/SMS