Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Agnes din Vișeu de Sus

Vișeu de Sus, str. Spiru - Haret, nr. 10 -
Nota 9.4 / 67 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.72
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:9.33
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:9.33
location_on Localizare:9.67


Adaugă recenzie
   Emilia din Iasi
nota: 10
schedule 08.09.2023
Condiții excelente, camera tripla chiar are 35mp (cea mai mare camera tripla in care am fost cazată vreodată), din camera se aude apa curgatoare. Curtea foarte frumoasă, liniște, totul foarte curat și îngrijit. Comportamentul gazdei exemplar. Raport calitate/pret foarte bun. Multumim.
Răspunsul unității:
Bună dimineața,va mulțumim ptr apreciere, ne bucuram ca v ați simțit bine și va mai așteptăm cu mare drag!Zi faina,Agnes
   Zetil Florentina din Timișoara
nota: 10
schedule 13.08.2023
Pensiunea se află într-o zonă superbă, multă verdeață și flori, foarte liniștită, dimineața auzeai doar păsările și vaserul care trece pe lângă pensiune. Foarte frumos îngrijită, curte mare și loc de joacă pentru copii. Doua terase de relaxare și hamace în curte. Camera curată și îngrijită, micul dejun sățios și mâncare foarte bună! Gazdele de nota 100! (nu am cuvinte), foarte atente la nevoile tale și foarte înțelegători. Când o sa mai avem ocazia, tot acolo ne vom caza! foarte frumos!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru aceasta recenzie frumoasa și ne bucura faptul ca v ați simțit bine la noi!Va pupam și va mai așteptăm cu mare, mare drag!
   Adriana din Buzău
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 10.08.2023.
Rezervarea inițială a fost pentru trei nopți. Dar faptul că acolo am avut parte de liniște, confort, mâncare preparată la pensiune, că prin spatele pensiunii curge râul Vaser, că proprietarii, Agnes și Dan sunt persoane deosebite, ospitaliere, comunicative și foarte educate, ne-a determinat să mai rămânem încă două zile la pensiune. In serile răcoroase, chiar dacă
a fost început de august, camerele au fost încălzite. Cu indicațiile primite de la gazde, am putut vizita cam toate obiectivele turistice din zona maramureșului. Chiar dacă drumul până la pensiune este într-adevăr respingător, cam 200m, nu este vina dumnealor. Recomand cu sinceritate această pensiune, este ideală pentru familiile cu copii mici, datorită spațiului mare de care dispune.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru aceasta recenzie frumoasa, va pupam pe toți trei și va mai așteptăm cu mare, mare drag, Agnes și Dan
   Iulian Anania din Roman
nota: 6
schedule 03.08.2023
Media notelor din recenzii nu reflecta realitatea. pProprietarii oameni primitori, atenti, camere curate, dar cu miros de mucegai (cel puțin camera 9). Locatia este intr-o zona liniștită, dar ca să ajungi acolo trebuie sa parcurgi o portiune plina cu bălării care se întind inclusiv pe strada, nefiind trotuar pietonal. Micul dejun destul de săracăcios, puțin variat, cu ingrediente de la supermarket (nimic preparat traditional). Cina comandată, în care din descrierea proprietarei erau cârnați de casă, s-a dovedit a fi cârnați de supermarket. Din toată descrierea (nu vreau sa fiu "cârcotas"), per total, proprietarii mai au de lucrat mult pentru a fi măcar la mijlocul confortului d.p.d.v al cazării și mesei raportat la alte pensiuni din Maramureș.
Răspunsul unității:
Bună ziua, sunteți prima persoana din sute care ne scrie o asemenea recenzie.Mie mi ar da de gândi.O zi frumoasa, Agnes
   Neculau Gabriela din Iasi
nota: 10
schedule 10.06.2023
Ne-am simtit foarte bine la Pensiunea Agnes, multa verdeata si liniste, gazdele minunate, atente la tot ce am avut nevoie, conditiile de cazare foarte bune, curat, mancare foarte buna. Proprietari foarte calzi, primitori! Vom reveni cu drag! :))
Răspunsul unității:
Mulțumim tare frumos, ca ați fost la noi, va pupam și va mai așteptăm cu mare drag,Agnes și Dan
   Ana Dutu din Tulcea
nota: 10
schedule 02.05.2023
O pensiune unde te simti minunat pentru ca oamenii care o administreaza sunt minunati. Atentia la detalii, caldura cu care te primesc, camerele confortabile, curatenia, curtea de vis, bucatele proaspete facute chiar de Agnes, fiica vesela si amabila a lui Dan, fac din locatia asta una de nota 10! O recomand cu toata caldura.
   Andra din România
nota: 10
schedule 20.04.2023
Totul a fost peste așteptări! Este o pensiune pe care o să o recomand tuturor celor care doresc să cunoască o locație pe care nu o vor uita niciodata. O pensiune elegantă cu o arhitectură modernă, camere inalte, spatioase, foarte luminoase, mobilier clasic si un personal foarte amabil.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru aceasta recenzie minunata!Va pupam și va mai așteptăm cu mare,mare drag!Multe salutari,Agnes și Dan
   Mirela Brai din Bucureşti
nota: 10
schedule 07.11.2022
Gazde minunate. Preturi excelente. Peisaj mirific. Camera curata și acoperă toate necesitățile pentru o familie cu doi copii. Mâncarea excelenta. Vom reveni, cu siguranță. Curtea foarte spațioasă și cu multiple posibilități de petrecere a timpului liber, atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Răspunsul unității:
Mulțumim tare mult pentru aceasta recenzie frumoasa!Va pupam și va mai așteptăm cu mare, mare drag!Multe salutari,Agnes și Dan
   Iulian din Slobozia
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.10.2022.
Am ales aceasta pensiune in urma recenziilor bune, am facut rezervarea in data de 05 august 2022, pentru perioada 29.10-03.11 2022, adica cu aproximativ 3 luni inainte. In data de 24.10.2022, cu 5 zile inainte de cazare, sunt sunat de proprietara care, cu "scuzele de rigoare", imi spune ca nu mai poate sa ne cazeze, deoarece intra in mentenanta. Mi se pare cel mai jignitor mod de a-ti respinge clientii si asta cu doar 5 zile inainte. Cred ca si noi, turistii, ar trebui sa va cerem despagubiri pentru disconfortul creat.
Răspunsul unității:
Bună ziua,încă o data îmi cer scuze de inconvenient!La noi nu se întâmplă deobicei sa anulam rezervari,dar avem o problema speciala și trebuie sa închidem Pensiunea cu data de 30.100 pentru o luna.Altfel, la noi tot timpul se întâmplă ca își anulează turiștii rezervările și pentru ca nu cerem avans pentru rezervări, mai rămânem și noi în paguba,dar nu ne supărăm atât de tare.
Va doresc toate cele bune și sper sa primiți oficial scuzele noastre.Cu toată stima,Agnes
   Michescu Florin George din București
nota: 10
schedule 29.08.2022
Am petrecut un sejur excelent, locație pe malul râului Vaser, ferită de zgomotul stradal, în compania d-nului Dan și doamnei Agnes, mulțumim ptr cadoul de plecare (camera 3) care sunt niște oameni extraordinari. Camere decente, curte frumos amenajată, verde crud, sănătate, mâncare foarte bună.
Într-un cuvânt excelent. Mulțumim Florin + Corina.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru ca ne ați fost oaspeți, sunteți oameni deosebiți și va mai așteptăm cu mare placere!Multe salutari,Agnes și Dan
   Oana din Bacau
nota: 10
schedule 16.08.2022
Am petrecut o saptamana frumoasa in acest loc, cu gazde deosebite. Am stat in apartamentul Franciska, cu living si doua camere curate, spatioase, amenajate cu gust si confortabile. De asemenea, zona este linistita, pe malul raului Vaser si pensiunea dispune de o curte spatioasa, cu loc de joaca, ideala pentru familii cu copii. Pentru noi a fost alegerea perfecta, recomand cu incredere pensiunea Agnes din Viseu de Sus!
Răspunsul unității:
Va pupam și mulțumim, ca ați fost la noi!Multe salutari din Maramureș,Agnes și Dan
   Roxana Cojocariu din Iasi
nota: 10
schedule 02.08.2022
Locatie superba, personal amabil si pro activ. Am fost cazati in apartamentul Franciska, ce era curat, spatios, lenjerie si prosoape curate. Mic dejun satios si bogat. Pensiunea este retrasa si este pe malul unui rau, este liniste si are o gradina mare si incapatatoare, cu hamace, terase, spatiu de joaca pentru copii, mini porti pentru fotbal si este aproape de gara de unde se poate lua mocanita. Domnii ofereau indicatii legate de obiective ce merita vazute si care sunt traseele cele mai bune. Puteti manca si de pranz si cina la locatie, mancarea este foarte buna si portiile foarte mari.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase adresate noua și va mai așteptăm cu mare drag la Vișeu! Multe salutări, Agnes și Dan
   Flory din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2022
După un drum lung și obositor, am ajuns într un loc minunat la pensiunea Agnes, un colt de rai plin cu flori și multa verdeață și mai ales cu multa voie buna. Ne-a impresionat comportamentul gazdelor, Agnes și Dan, foarte primitori și foarte atenți la confortul oaspeților. Pensiunea este cocheta și curata, camerele spațioase, terasa și curtea fac parte dintr-un decor de poveste. Ne-am simțit ca acasă și ne dorim sa mai revenim. Recomandam cu drag aceasta locație și ne bucuram ca am avut ocazia sa cunoaștem asemenea gazde, oameni minunați!
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet, ca ne ați fost oaspeți și va mai așteptăm cu mare drag!Multe salutari,Agnes și Dan
   Irina Nechita din Holboca
nota: 10
schedule 15.07.2022
Maramureș, Vișeul de Sus... Pensiunea Agnes... O atmosfera intima, degajata și plina de amiciție presărată cu horinca servita gratuit cu mult aplomb de gazda. O gradina frumoasa în care e o placere sa te relaxezi după o tura pe munte sau cu mocanita. Camerele sunt curate, iar mâncarea servita acolo este foarte bună și la preturi foarte decente și cu mic dejun consistent. Gazde foarte primitoare, cu multa experienta de viata, care știu sa te facă sa te simți bine, chiar dacă poate "te-ai trezit cu fața la cearșaf". :)))
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru apreciere, ne bucuram ca ne ați fost oaspeți, va pupam cu drag și va mai așteptăm așteptăm pe la noi! Multe salutări din Maramu, Agnes și Dan
   Gergely Liliana din Turț
nota: 10
schedule 09.07.2022
Nu știu ce mi-a plăcut mai mult: locația sau gazdele? Am găsit acolo oameni minunați, deosebiți. Simpatici, prietenoși (dar nu genul acela care parcă nu te lasă să respiri), profesioniști. Locația? La 10 minute (mers pe jos) de centrul orașului dar, in același timp, parcă te afli in mijlocul unei păduri. Chiar auzi in curtea pensiunii ciripitul păsărelelor și râul care curge pe lângă curte. Nu am auzit niciun alt zgomot! Curtea aranjată cu gust: foișoare, băncuțe, leagăne, iarbă, flori… camera in care am fost cazați, super! mâncarea? Wow!
Nu obișnuim să mergem de două ori intr-un loc (vrem să vizitam cât mai multe locuri noi), dar aici vom reveni măcar pentru o cafea și o șuietă cu gazdele!
Răspunsul unității:
Va mulțumim din suflet pentru aceste cuvinte frumoase și abea așteptam să ne revedem! Multe salutări din Maramureș, Agnes și Dan
   Ionica Bolovan din Ocnele Mari
nota: 10
schedule 05.07.2022
O locație minunată!!!
Proprietari minunați!!!
Pensiunea este extraordinară, începând de la camere, care sunt curate și aranjate cu bun gust, până la mâncarea excelentă, super bun!!!
Mult spațiu verde, loc de joacă pentru copii, mult loc de relaxare!
Gazdele sunt niște oameni mai rar întâlnești, prietenoși și atenți la nevoile turiștilor.
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru faptul ca ati fost la noi, va pupam și va mai așteptăm cu mare drag! Multe salutări, Agnes și Dan
   Gazsy Csaba din Tarnaveni
nota: 10
schedule 04.07.2022
Am petrecut un sfârșit de săptămână plăcut la pensiunea Agnes. Un colț de rai cu multa verdeață, la marginea râului Vaser. Camere curate, confortabile, mâncare foarte bună, gazde amabile și foarte atente la dispoziția turiștilor! Cu siguranță vom reveni! Mulțumim pentru cadou!
Răspunsul unității:
Mulțumim tare frumos pentru cuvintele frumoase și va mai așteptăm cu mare drag! Multe salutări, Agnes și Dan
   Cristina din Craiova
nota: 10
schedule 22.12.2021
Am fost cazați la aceasta pensiune in luna iunie, condiții deosebite, mâncare foarte buna, curățenie, camere foarte mari, proprietarii niște oameni deosebiți, ne-au stat la dispoziție cu tot ce am avut nevoie. Restaurant foarte bun, aproape de mocănița.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru apreciere și va mai așteptăm cu mare drag. An nou fericit, Agnes și Dan
   Catalina Cameniță din Santana (30km)
nota: 10
schedule 03.10.2021
O pensiune de nota 10. Camere spațioase, curate și călduroase, curte mare cu multa verdeață și loc de joaca pentru copii. Mâncarea foarte bună, excepțională, foarte gustoasa.

Proprietarii foarte atenți la nevoile noastre, sunt deosebiți. Oameni de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet, că ne ați fost oaspeți, ne bucuram, că v ați simțit bine la noi și va mai așteptăm cu mare, mare drag la Vișeu. Multe salutări din Maramureș, Agnes și Dan
   Fundeanu Ana Maria din Constanta
nota: 10
schedule 25.08.2021
Un loc de vis! Am sarbatorit la aceasta locatie un Craciun de poveste in anul 2019. Gazdele au fost super dragute, camerele spatioase, confortabile si curate, mancare din belsug si foarte gustoasa! La fel si horinca! Nicio masa fara horinca. La masa de Craciun, gazdele ne-au pregatit o surpriza foarte frumoasa, invitand un grup de colindatori astfel incat sa simtim intru totul spiritul sarbatorilor in Maramures.
   Petru Caprar din Vulcan
nota: 10
schedule 24.01.2021
Multumiri gazdelor primitoare pe scurta perioada de sedere! Ne-am simtit excelent. S-au vazut ospitalitatea si bunul simt de care dati dovada.
Răspunsul unității:
Mulțumim din suflet pentru apreciere, ne a făcut deosebita placere sa va găzduim și speram sa ne revedem sănătoși la o proxima ocazie! Multe gânduri bune, Agnes și Dan
   Prisacariu Violeta din Suceava
nota: 10
schedule 29.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelent. Amabilitate, bun simț, un cuplu minunat care au grijă de o pensiune care este potrivită pentru orice categorie de turisti. Curatenie, liniște, spatiu frumos. Proprietarii atenți și foarte disponibili pentru orice este nevoie.
Micul dejun foarte proaspăt, bun și diversificat, cafeluță foarte buna. Mi_a plăcut mult și faptul că micul dejun era adus și servit la fiecare separat și nu te înghesui la bufet. Nu îți lipsește nimic aici.
Răspunsul unității:
Ne bucuram din suflet, că v ați simțit bine la noi, mulțumim frumos pentru aceste cuvinte minunate și va mai așteptăm cu mare drag oricând sunteți în zona sau aveți nevoie de câteva zile de recreere. Multa sănătate va dorim și va îmbrățișam cu drag, Agnes și Dan
   Nicolina din Resita
nota: 10
schedule sejur: 27.11.2020 - 28.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde amabile, curățenie, camere si băile spatioase, dotate corespunzator.
Răspunsul unității:
Stimata familie Puichita. Mulțumim mult pentru apreciere, ne a făcut mare placere sa va cunoaștem, va îmbrățișam și va mai așteptăm cu mare drag! Sărbători fericite, Agnes și Dan
   Camelia din Slobozia
nota: 9.83
schedule sejur: 13.11.2019 - 14.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a plăcut tot!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
poze recenzie
   Liviu din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 25.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Se vede ca este o afacere de familie, un loc foarte linistit, placut, cu gazde calde si primitoare. Cu siguranta voi recomanda locatia si voi mai reveni cand suntem prin zona.
   László din Brașov
nota: 9.83
schedule sejur: 08.11.2018 - 09.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde amabile, liniste, camere spatioase curate,calde plus se accepta animale de companie!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
poze recenzie
   Marian M din Galati
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2018 - 24.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O gazda foarte primitoare. O curte frumos amenajata. Totul ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
   Gabriel G din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 03.08.2018 - 05.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul
thumb_down
Aprecieri negative:
Cina si pranz pe viitor
   Rodica R din Montrouge
nota: 10
schedule sejur: 09.05.2018 - 11.05.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
L'accueil des propriétaires est très chaleureux, le confort des chambres et appartements, la propreté et le calme comme si on était à la campagne. Une table simple mais délicieuse et copieuse. Les proprietaires sont en permanence aux petits soins des résidents, quelque soit la demande ils font au mieux pour la satisfaire.
C'est la seconde fois que nous venons en 4 ans, et toujours la même qualité de service et de confort. Nous projetons d'y retourner encore cette année avec nos enfants et petits enfants.
thumb_down
Aprecieri negative:
On n'à pas trouvé des défauts
   Petru din Arad
nota: 9
schedule sejur: 17.08.2016 - 20.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oameni ospitalieri,o adevarata afacre de familie
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reprosat,totul a fost ok
CONTACT
Agnes
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Agnes
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0742 153 808
WhatsApp
Apel/SMS