Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Suzana din Venus

Venus, str. Principesa Elena, nr. 10 -
   Ionut Prundeanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2022
Locatie foarte frumoasa, pot spune ca este o locatie frumoasa, linistita cu multa vardeata si aer curat.
Gazdele sunt oameni deosebiti si foarte primitori.
Am fost cazati in vila mare la apartament, foarte curat si suficient de spatios cu vedere catre piscina, care si aceasta este suficienta pentru a te racorii.
Din punctul nostru de vedere, merita toata apreciere.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri! Va asteptam cu drag oricand!
   Razvan din Butimanu
nota: 4.5
schedule 18.08.2022
O alegere mai mult decat esuata, in loc de buna dispozitie si concediu, frustrare si neputinta in acelasi timp! Am fost 2 familii, cu 2 camere duble (despre care mentionez ca au fost conform pozelor, conditiile interioare ok). Tratamentul personalului nu numai ca lasa de dorit, dar te face sa regreti ca ai venit acolo sau nu indraznesti sa ceri o solnita (apropo care nu ni s-a dat atunci cand am cerut-o), prezinta cazarea ca fiind una cu foisoare, gratar, zona de luat masa, insa pentru asta trebuie sa vii cu propriile tacamuri de acasa ptr ca altfel esti la cheremul dumnealor, daca vor sa iti dea bine, daca nu, iara bine! Pe pontonul cu mese si scaune ok, ai voie doar daca servesti masa de la dumnealor, daca servesti masa din alta parte sau faci un gratar, nu este voie, esti directionat la foisoarele care au acoperisul deteriorat! Pretul cerut a fost de 250 pe noapte conform telefon si avansului platit , iar acolo surpriza, 350 ron pe noapte ptr ca patroana m-a facut surd ca nu am inteles. Sfatul pe care as putea sa il ofer viitorilor clienti, ar fi sa se orienteze in alta parte si sa isi aleaga cu intelepciune cazarea! Apropo, in camera nu s-a facut niciodata curat timp de 4 zile, pahare inexistente, iar canalizarea infundata!
Răspunsul unității:
Stimați oaspeți,
In orice locație de pretutindeni, in orice sezon se găsește un oaspete nemulțumit, cum mentionați dvs in mesajul de mai sus. Pentru a lămuri astfel, vizitatorii, care poate doresc să iși facă rezervari in unitatea noastră este bine de precizat urmatoarele:
1. In cadrul complexului există si structuri de cazare de tip- apartament (cu minibucatarie utilată cu veselă: farfurii, tacamuri, pahare,etc).
2. Pentru a beneficia de celelalte facilități- grătare, foișoare,( pentru cine își dorește desigur), acestea sunt puse la dispoziție in regim de „autogospodărire”. Ca urmare a contextului pandemic din ultima perioadă, au fost zone diferențiate de servire, evitandu-se folosirea de veselă sau bucatarie comună.
3. Dvs ati efectuat o rezervare pentru camere duble matrimoniale si intradevăr ati primit reducere de pret, cu acceptul si din bunavoința gazdelor, fără să vă jignească nimeni, să fim onești, și toate acestea doar pentru că „așa ati înțeles prin telefon„. Nu v-ați pus întrebarea, oare de ce, dacă pe acest site in perioada 14-17 august, sunt afișate tarifele de 350 lei/n, dvs intelegeti 250 lei/n?
4.Spre deosebire de ceea ce ati scris, chiar dvs. Ati primit si beneficiat de toate facilitățile prezentate, inclusiv de cele necesare spre utilizarea grătarului începand de la tacâmuri , farfurii și până la pastilele de aprins focul.
Unitatea este prevazută cu camere de supraveghere pentru a semnala de asemenea si comportamente neadecvate, cum ar fi: aducerea de persoane din afara unitătii de cazare, fara a cere acordul, fapt nepermis nicaieri si mai cu seama atențIE, nu se acceptă fotografierea, postarea pe site, a persoanelor aflate in incintă, sau la piscină, fără acordul prealabil al acestora!
3. Un alt aspect de precizat este faptul că la intrare se află un afiș cu rugămintea ca nisipul adus de pe plajă, să fie clătit la dușul de afară, pentru buna funcționare a instalațiilor. Dacă acest aspect este ignorat, sigur că apa de la cabina de duș se va scurge mai greu.
Acum că, aceste lucruri au fost lămurite, este de la sine înțeles, unde și la cine se află omenia, si amabilitatea, indiferent că suntem gazde sau călători. Noi vă mulțumim pentru oportunitatea de a răspunde punctual și le dorim tuturor oaspeților și vizitatorilor acestei pagini, vacanțe minunate, oriunde ar fi sau oriunde ar alege să petreacă, cu mențiunea că, atâta timp, cât există comunicare, și bună intenție din start, totul are rezolvare!
poze recenzie
   Mihaela M din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.06.2011 - 04.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
In primul rand predomina ordinea si curatenia, cazarea si confortul au fost exceptionale, un sejur ideal, sigur voi reveni cu placere.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut incidente neplacute
CONTACT
Eregep Elvin
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Eregep Elvin
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0723 696 649
WhatsApp