Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Badea Tinică din Venus

Venus, str. Iuliu Maniu , nr. 5B -
Nota 9.9 / 53 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.87
insert_emoticon Servicii:9.87
lightbulb_outline Curățenie:9.87
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.87
location_on Localizare:9.76


Adaugă recenzie
   May Ann Taub Maquinto din Bârlad
nota: 10
schedule 29.07.2023
A very nice place to spend a short/long term holiday! Quite, clean, reasonable room space for couples, families or group of friends. Mr. Ilie and mrs. Mona are very accomodating, and very nice owners. Wide parking, outside covered veranda - located near the black sea - 5 minutes walking distance to the beach.
Highly recommended based on experienced!
Răspunsul unității:
Thank you very much !
   Ionașcu Cătălin din Vaslui
nota: 10
schedule 28.07.2023
Pret accesibil și condiții de cazare excelente, camera mobilată cu bun gust, primitoare, lenjerii si prosoape curate, bucataria complet utilata, absolut toate condițiile necesare pentru a te relaxa în concediu. Dl Ilie și dna Mona, gazdele pensiunii, doi oameni deosebiți, atenți, mereu preocupați să ne asigure tot ce avem nevoie.
Recomand cu mult drag!
Răspunsul unității:
Va Multumim si va mai asteptam cu mare drag !
   Bighiu Vali din Bârlad
nota: 10
schedule 27.07.2023
Am petrecut o vacanță minunată! Pensiunea este într-o zonă liniștită, și totuși aproape de plajă și de restaurantele din stațiune. Este o locație impecabil îngrijită, la fel și curtea, o curățenie desăvârșită. Camerele sunt frumos mobilate, atmosferă relaxantă, odihnitoare, iar bucătăria este dotată cu toate utilitățile necesare. Gazdele au fost foarte primitoare, amabile, prezente mereu și receptive la nevoile noastre. Vom reveni întotdeauna cu mult drag!
Răspunsul unității:
Va Multumim si va mai asteptam si alta data !
   Sirbu din Barlad
nota: 9
schedule 27.07.2023
O locatie foarte agreabila, gazde nota 10, curatenie impecabila, bucatarie utilata, locatie calma chiar lânga vechiul cinematograf de vara. Pret pe camera acceptabil, baie si dus exterior, daca nu ai chef sa intri in camera. Cafeluta foarte buna din parte gazdelor.
Răspunsul unității:
Multumim !
   Ionescu A. din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.07.2023
O revenire cu mare drag, gazde primitoare si disponibile la orice nevoie, bucătărie utilata complet, curatenie impecabilă in camere, cafea din partea casei, curte umbrită si ingrijita, liniste si voie buna. Vom reveni cu siguranta.
Dl. Ilie si dna Mona sunt oameni de excepție cum rar întâlnești in turismul nostru cel romanesc.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu mare drag !
   Dumitriu George din Germania
nota: 10
schedule 22.07.2023
Am fost impresionat de locația convenabilă a acestei cazări. De îndată ce am ajuns, am fost încântat să descopăr că plaja se află la doar câțiva pași distanță. Acest lucru a facilitat accesul la apă și mi-a oferit libertatea de a mă bucura de marea minunată, oricând doream. De asemenea, deoarece cazarea este situată într-o zonă liniștită, am avut parte de o atmosferă calmă și relaxantă în timpul întregii mele șederi. Amplasată într-un mediu natural pitoresc, departe de poluare și trafic intens, am avut privilegiul de a inhala aerul proaspăt de mare și parfumul florilor în fiecare zi. Cazarea în sine a fost excelentă. Camera în care am stat era spațioasă, confortabilă și curată. Gazdele au fost extrem de amabile și atente la nevoile mele. Am primit o primire caldă la sosire și am fost ajutat în orice moment aveam nevoie de informații sau asistență suplimentară. Ei au făcut tot posibilul să se asigure că mă simt binevenit și că am o experiență plăcută.
Răspunsul unității:
Va multumesc si va mai asteptam cu mare drag !
   Prigorean Dumitru din Barlad
nota: 10
schedule 22.07.2023
Recomand cu placere! Locație de vis, liniștitoare și foarte aproape de restaurante și mare! De apreciat sunt și gazdele proprietații, care sunt foarte primitoare! In ceea ce privește confortul camerelor, aceste sunt spațioase si dotate cu tot ceea ce este necesar, iar curățenia acestora se realizează zilnic! Zi frumoasa și spor la turiști!!!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag !
   Ion Postolache din Galati
nota: 10
schedule 22.07.2023
Am avut un sejur relaxant. Camerele au fost foarte curate. Gazda primitoare. Plaja este la o distanta ok. O locatie linistita pentru relaxare si uitare de probleme. Cum sa zic, este o evadare perfecta pentru a te destinde si a crea amintiri de neuitat. Cu siguranta o sa revenim.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam si alta data !
   Lapadat Raul Dorin din Arad
nota: 10
schedule 30.12.2022
E primul concediu in care chiar m-am relaxat total. Gazda este de nota 10 +, foarte primitori dna. Mona și dnu-l Ilie, cu mult bun simț și omenoși. A fost o liniste totala, paturile foarte comode, pilota calduroasa, curtea extraordinara, privelistea fantastica. Au fost foarte inspirati cand au ales numele pensiunii pentru ca am simtit ca ma intorc in timp, cand eram copil, acasa la bunici. Cu liniste, doar sunetul pasarilor, natura, miros de pamant umed seara. Cu siguranta, voi reveni! Excelent, servicii de 5☆. Mulțumesc din suflet pentru primire și găzduire.
Răspunsul unității:
Va Multumim frumos si va mai asteptam cu mare drag !
poze recenzie
   Dragomir Mihai din Fuldatal
nota: 10
schedule 13.08.2022
Pensiune de nota 10, recomand cu încredere, liniște, gazda primitoare, un loc super, unde să-ți petreci vacanța împreună cu familia. Un loc frumos pentru cei mici. Toată stima și respectul.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai astept cu mare drag !
   Corneliu din Londra
nota: 10
schedule 09.08.2022
O locatie de vis, camerele îngrijite, curate și răcoroase. Gazdele au avut grija sa nu ne lipsească nimic și au avut grija ca noi sa ne simțim foarte bine. Locația e foarte aproape de magazinele și restaurantele locale și la aproximativ 7 minute de mers pe jos pana la plajă. Va mulțumim.
Răspunsul unității:
Va Multumim frumos si va asteptam cu drag si alta data !
   Marian din Mangalia
nota: 10
schedule 06.08.2022
Localizare superba in natura cu multa liniște și verdeața și, in același timp, foarte aproape de mare și plaja. O casa foarte spațioasă cu o grădina superba și loc pentru bbq. Camerele foarte spațioase și răcoritoare și nu necesita aer condiționat. Casa e foarte curată, băile foarte spațioase cu toate facilitățile incluse (apa calda, rece), paturile foarte confortabile. Locuri de parcare sunt disponibile in fata locație.
Casa e situată aproape de restaurante și supermaketuri.
Răspunsul unității:
Multumim Domnu Marian ! Si va mai asteptam pe la noi !
   Paula Niculina din Ciumarna
nota: 10
schedule 01.08.2022
Casa Badea Tinica e un loc foarte fain. Este situata într-o zonă liniștită, la 5-7 minute distanta de plaja. Camerele sunt foarte aranjate, au baie in fiecare camera, băile sunt foarte curate. Afara este o terasa, unde poți face grătar sau să îți petreci dupa-masa la o poveste. Totul este foarte curat și îngrijit. Gazdele sunt foarte primitoare, cu zâmbetele pe buze. Mereu îți sar în ajutor daca ai nevoie de ceva. Recomand cu cea mai mare încredere, daca vrei sa fii într-o zonă liniștită și aproape de mare.
Răspunsul unității:
Va Multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Patricia din Galati
nota: 10
schedule 30.07.2022
Locație minunată! Recomand cu mare drag doritorilor! O oază de liniște și relax!!! Camere curate și răcoroase, pisici zburdalnice in curtea plină de verdeață... proprietari pe măsură!
Răspunsul unității:
Va Multumim si va mai asteptam cu drag !
   Bogdi Pușcaș din Treznea
nota: 10
schedule 28.07.2022
Recomand cu încredere. Proprietarii sunt niste oameni deosebiți, deschiși și primitori, care o sa va sară în ajutor când apare o problema. Drumul de la cazare până la plajă îl parcurgeți in aproximativ 5 minute. Camerele sunt intr-o stare excelentă, dotate cu orice ai nevoie.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ! Si va mai asteptam !
   Anda Tiriac din Zalau
nota: 10
schedule 28.07.2022
Revenim aici cu drag! Proprietarii sunt foarte primitori, locatia este este foarte aproape de plaja, liniștita și curata. Camerele sunt frumoase, cu baie proprie și frigider. Se poate găti afara, in foișor, un loc foarte relaxant, unde găsiți si doua pisicuțe jucăușe.
Răspunsul unității:
Va Multumim , si va mai asteptam cu mare drag !
   Ana Si Andrei din Iasi
nota: 10
schedule 24.08.2021
Locatie linistita situata la aprox 10 min de plaja. Propietarii primitori si foarte atenti,
bucatarie de vara dotata cu tot ce ai nevoie, gratar in curte, loc de parcare la umbra, curatenie, camerele primitoare si racaroase. Pozele din prezentare sunt ca in realitate.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ! Si va mai asteptam si alta data !
   Zlata Maricica din
nota: 10
schedule 16.08.2021
Casa este situata intr-o zona umbroasa, cu multa vegetatie, camere curate si racoroase, bucatarie de vara accesorizata cu toate utilitatile.

Gazde extrem de primitoare (multumim pentru smochine, a iesit o dulceata super)!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag ! Si alta data !
   Virgil din Bacau
nota: 10
schedule 01.08.2021
Locatie retrasa intr-o oaza de verdeata, linistita, ferita de zgomotul strazii, la o distanta de aprozimativ 15 minute de plaja.

Proprietarii primitori si atenti cu turistii.

Curatenie, bucatarie dotata cu tot ce este necesar, gratar in curte, frigider in camera si la bucatarie, loc de parcare pentru autoturism.

Fotografiile din prezentare reflecta realitatea.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam si altadata !
   Gigi din Bacau
nota: 9
schedule 31.07.2021
O locatie cu multa verdeara si un loc retras si linistit. Terasa este dotata cu gratar si bucatarie foarte primitoare si bine utilata. Locatia este situata la 15 min. de plaja. Camerele sunt dotate cu frigider. Domnul Ilie este o gazda primitoare si agreabila.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag !
   Iulian din Bacau
nota: 9
schedule 31.07.2021
O gazda primitoare, conditii foarte bune, acces la bucataria utilata pe terasa, gratar in curte si o zona linistita plina de verdeata cu aer curat si racoros. Pozele din prezentare reflecta realitatea. Ne-am simtit foarte bine.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu drag si altadata !
   Catalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.07.2021
Gazda foarte amabila si oricand disponibila pentru eventuale relatii.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam !
   Mihai din București
nota: 10
schedule 26.07.2021
Gazdele sunt foarte ospitaliere, amabile, iar condițiile de cazare sunt foarte bune. Camera este spațioasă și curată. Curățenie, liniște, atât în interior, cât și in curte. Pensiunea dispune de tot ce este necesar. Timpul parcurs de la locație pana la plaja Europa FM este de 10 minute, mers pe jos.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu mare drag !
   Georgiana Didelea din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2021
Niste oameni deosebiți, săritori și gospodari. A fost perfect pentru bebelina mea de 10 luni. Am avut la dispoziție tot ce am avut nevoie, bucătărie completa in care am putut gati, toaleta in camera, curățenie și cel mai important liniște.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam !
   Babriel Plesea din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2021
Foarte ok ca locatie, in unitate foarte curat si este aproape de plaja, un loc linistit si o atmosfera placuta, servici de calitate. Comportamentul gazdelor excelent.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag !
   Alexandra Bucuresti din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2021
Localizata intr-o oaza de liniste, inconjurata de natura, la 5 min mers pe jos de Plaja Venus, camerele foarte curate, curtea foarte ingrijita si curata, camere racoroase si confortabile, gazde primitoare, mereu sa te ajute cu orice aveti nevoie. Avem bucatarie de vara afara pentru a ne gati un mic dejun sau o cafea, un loc in care te relaxezi si te incarci de energie.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam !
   Aioanei Alina-georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.07.2021
Este o locație excelentă, cu multa liniște, înconjurată de natură, mi-a plăcut foarte mult sejurul petrecut aici, proprietari sunt oameni extraordinari, foarte primitori și orice ai nevoie ei îți oferă.
Răspunsul unității:
Va multumim ! Sa va mai asteptam cu drag !
   Cristina C din Otopeni
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O oaza de liniste la 5 minute de mers pe jos până la plaja.
Curatenie si gazde primitoare.
Loc de parcare
Răspunsul unității:
Va multzumim si va mai asteptam cu mare drag !
   Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O casă foare primitoare (frumos amenajată, gazdele sunt niște oameni minunați), curată și răcoroasă (aerul condiționat nu este necesar), poziționată într-o zonă liniștită. Curtea este spațioasă, cu loc amenajat pentru grătar, cât și o bucătărie deschisă. Este locul ideal pentru un sejur pe litoral.
Răspunsul unității:
Va multzumim si va mai asteptam !
   Luana L din Medias
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 20.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, voie buna, locație potrivita pt relaxare.
Răspunsul unității:
Multumim frumos !
CONTACT
Ilie
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ilie
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0751 341 515
WhatsApp