Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Vatra Bucovinei din Vatra Moldoviței

Vatra Moldoviței, sat Vatra Moldoviței, șoseaua 17a, nr. 87A -
   Buzoianu Remus Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.05.2021
Este un raport excelent pret-calitate, gazde de nota 10+, ospitalieri, atenți la nevoile clienților, mâncare tradițională excepțională, totul la superlativ.
   Valeriu din Turnu Magurele
nota: 10
schedule sejur: 05.01.2020 - 07.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este amplasată in inima muntelui, cu priveliște minunata si atmosfera linistita de sat traditional. Proprietarii sunt amabili si saritori la nevoie. Mâncarea proaspătă, ca la mama acasa si starea de pace pe care o emana acest loc ne-au facut sa ne simtim foarte confortabil. Recomandam cu incredere!
   Monica din Vaslui
nota: 10
schedule sejur: 22.11.2019 - 24.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este excelenta cu peisaj montan superb. O pensiune frumoasa de familie. Decorul este rustic cu o atmosfera calda. Mâncarea este delicioasa din produse locale. Gazdele au fost foarte primitoare și amabile. Ne-am simțit într-adevăr ca în vacanta. Mai venim!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa ne fiti oaspeti!Va asteptam oricand, cu drag!
   Andrei A din Braila
nota: 10
schedule sejur: 16.11.2018 - 18.11.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am descoperit un loc foarte linistit, curat, bine intretinut. Cu ospitalitate bucovineana, gazdele ne-au facut o impresie foarte buna. Ne-am simtit excelent, mancarea este delicioasa, gatita cu produse locale. Vom reveni cu drag!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-am fost gazde cu prilejul sederii dumneavoastra la noi si speram sa avem ocazia sa ne fiti oaspete si in viitor.
   Elena E din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 05.06.2018 - 06.06.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O atmosfera placuta, curat, primitor, pret decent. Camerele sunt spatioase. Mancarea este foarte buna. Gazdele sunt foarte amabile.Ne-am simtit minunat! Recomandam!
   Marga M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 25.03.2018 - 26.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Va multumim pentru amabilitate, efortul depus si confortul acordat. Gazda a fost primitoare, atenta si cu zambetul pe buze. Conditiile de cazare excelente, micul dejun foarte bun, totul a fost la superlativ. Am avut parte de clipe frumoase, liniste, aer curat si oameni cu bun simt si binevoitori. Pensiunea este perfect amplasata pentru cei care vor sa viziteze Manastirile din Bucovina: Moldovita, Sucevita, Gura Humorului, Voronet, Putna. In cadrul pensiunii, va poate invata din tainele mestesugurilor traditionale ( pictura pe sticla,pe lemn, incondeierea oualor,etc.). Multumim gazdei pentru ca ne-a facut sa ne simtim ca acasa. Recomand aceasta pensiune cu tot dragul si prietenilor nostri. A fost o sedere de vis!
CONTACT
Vatra Bucovinei
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vatra Bucovinei
Telefon: 0761 641 073
Apel
WhatsApp