Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Noor din Vatra Dornei grade grade grade

Vatra Dornei, str. Roșu, nr. 61A -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Dana-alina Ungureanu din Targu Mures
nota: 10
schedule 18.02.2024
Una dintre cele mai frumoase si ingrijite pensiuni la care am fost cazati. Locatia este minunata, nu departe de oras, cu multa liniste. Este amenajat cu foarte mult bun gust si incredibil de curat, iar gazdele sunt calde si s-au asigurat ca nu ne lipseste nimic. Este ca acasa.
   Simona din Constanța
nota: 10
schedule 16.03.2023
O locație superba, familiara, curățenie, căldură, liniște, camere spațioase moderne, totul a fost absolut minunat, gazda foarte drăguță și amabilă, vom reveni oricând, cu drag! A fost un sejur minunat! În fiecare dimineață aveam surpriza sa avem musafiri, căprioare drăguțe care veneau sa mănânce din ieslea special amenajata pentru ele!
   Georgiana din Constanta
nota: 10
schedule 26.02.2023
O locatie superba, curata, cu bun gust si mai ales familiara si calduroasă. Recomand, cu drag, si gazda extrem de ospitaliera. La plecare am primit si fise sa spalam masinile, ceea ce e wow.
Nu ni s-a mai intamplat treaba asta plus caprioare in fiecare dimineata in gradina.
poze recenzie poze recenzie
   Solomon Aina din Targu Neamt
nota: 10
schedule 17.05.2022
Nota 10 este prea puțin pentru a descrie aceasta minunata pensiune. Aici am gasit tot confortul de acasă, curata, echipata corespunzător, liniște, o atmosfera de vis, gazdele nemaipomenite, living-ul te îndeamnă la relaxare, priveliștea este exact ceea ce ai nevoie pt a te deconecta de viata cotidiana! Recomand cu mare drag! Și felicitări gazdelor pentru profesionalismul de care dau dovada! Uitasem de măsuța cu capace de bere, foarte, foarte originala!
   Nicoleta din Suceava
nota: 10
schedule 15.08.2021
O pensiune proaspat inaugurata, de un bun gust la superlativ, moderna si discreta in acelasi timp, nu ma gandeam sa avem atat de multa intimitate si liniste intr-un loc atat de accesibil.

Peisajul catre vf.Ousorul iti face cafeaua de dimineata surprinzator de gustoasa, iar paharul de vin servit admirand luminile orasului Vatra Dornei e perfect.

Maxime multumiri gazdelor!
CONTACT
Alina Diana
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Alina Diana
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0755 368 960
WhatsApp