Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Magda din Vatra Dornei grade grade

Vatra Dornei, str. Bârnărel, nr. 13 -
Nota 9.9 / 21 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.6


Adaugă recenzie
   Alina din Braila
nota: 10
schedule 23.02.2024
Un sejur de 3 zile superb. Gazdele ne-au întâmpinat cu cafea, vin și țuică, nu întâlnit pana acum. Apartamentul mare și curat. Aproape de centru aproximativ 10 minute de mers pe jos. Gazdele
foarte amabile. Va multumim, am avut un sejur superb.
   Flaminzeanu Alina din Braila
nota: 10
schedule 04.09.2023
Am fost într-un sejur de 5 zile la aceasta pensiune găsită pot spune dintr o greșeală, și nu ne-a părut rău. Proprietarii, oameni,gazde, cum nu am întâlnit pot spune niciodată în cei 53 de ani pe care ii am, oameni de nota 1000 e puțin spus. Oamenia, respectul, sunt la ele acasă și pot scrie multe alte cuvinte frumoase, dar va las pe voi, cei ce trebuie sa le treceți pragul, sa vă convingeți. Vom reveni cu plăcere. Si sa nu uit sa va arat cum am fost întâmpinați in prima dimineață în aceasta pensiune de adorabilă dna Lili.
poze recenzie
   Daniela TiȚĂ din Tulcea
nota: 10
schedule 29.08.2023
O experiență plăcută!! Gazdele foarte drăguțe, atente la nevoile noastre! S-au oferit să sune pentru noi să ne facă programare la un parc de aventură și la piscină, ne-au dat pliante cu atracțiile din jurul stațiunii. Camerele spațioase și curate. Per total, o vacanță reușită!!
   Burdea din Iasi
nota: 9.67
schedule 23.07.2023
Casa drăguță, cu foișor unde se poate servi masa, un leagăn, dispun si de un grătar. La casa se poate ajunge repede pietonal de la Kaufland . Este localizată în sensul celalalt de telescaun. Camere mari, cu balcon, curate. Pret apartament de familie cu baie, 200 lei. Tura viitoare poate vom servi si afinata cea lăudată de d-voastra seara la venire, nu la plecare.
Răspunsul unității:
Buna ziua.Va steptam sa reveniti cu drag in frumoasa Bucovina locurile frumoase ,traseele montane ,ineditul la fiecare excursie parcursa o sa va incante .Din partea casei o afinata gustoasa sau de ce nu o .....zmeurata,ca acus se coace.Va asteptam oameni gragi!!!!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cornea Ildikó din Reghin
nota: 10
schedule 22.07.2023
Ospitalitate excelenta, gazde super amabile, aproape de centru, camerele au fost super ok, curățenie si o priveliște extraordinară. Ne-am simțit ca niște oaspeți la rude in vizită, am fost íntămpinați de gazde cu afinată, vin de casă. Gazda ne-a dus cu mașina proprie, prezentănd stațiunea cu obiectivele principale. Multumim gazdelor de acesta pensiune minunată si de íntampinare excelenta, o să revenim cu drag in această pensiune frumoasă.
Răspunsul unității:
Asa musafiri sa tot primesti !!! va asteptam sa reveniti!!!!
   Iuliana din Botoșani
nota: 10
schedule 12.01.2023
Despre gazdele acestei pensiuni, doamna Liliana și domnul Mitică, pot spune că li se potrivește foarte bine proverbul "omul sfințește locul!". Îi cunoaștem de aproape 10 ani și revenim, cu drag, ori de câte ori avem ocazia și timpul necesar, la pensiunea domniilor lor.
Aici găsim liniște, confortul dorit pentru relaxare și, nu în ultimul rând, disponibilitatea gazdelor de a veni în întâmpinarea noastră cu bunătăți, dar și cu bunătate și căldură sufletească, cu informații necesare despre ceea ce se poate vizita in împrejurimi și oferte de petrecere a timpului liber in mod util și plăcut. Mulțumim pentru calitatea serviciilor și apreciem in mod deosebit calitatea oamenilor care le oferă și le pun la dispoziția celor care le trec pragul.
   Alice Vasilache din Tecuci
nota: 10
schedule 04.01.2023
Recomand, cu drag, această pensiune, totul a fost minunat. Gazdele ne-au făcut să ne simțim ca acasă, ne-au oferit tot confortul și atenția de care aveam nevoie. Pe lângă faptul că am fost așteptați cu mâncare în prima zi, ne-au oferit băuturi realizate chiar de ei și un delicios tort pentru seara de revelion. Am beneficiat chiar și de sfaturi în legătură cu activitățile pe care le putem avea în zonă și ne-au ajutat cu transportul la aceste destinații.
   Andrei din Tecuci
nota: 10
schedule 02.01.2023
Nu știu dacă trăiam eu in lumea greșită sau așa este normal. Dna. Magda împreuna cu dl. Mitică ne-au primit excelent. De la platourile de mancare cu care ne-au asteptat cand am venit si continuand pe tot parcursul cazarii cu zmeurica, afinata, capsunica, palinca, vin, tort pentru revelion si multe altele. Nu s-a pus problema nici cand a trebuit sa vizitam locul, gazdele ne-au indrumat, au sunat si ne-au insotit pentru a vizita cele mai frumoase obiective turistice. Dl. Mitica a mers cu masina proprie si a stat dupa noi pe tot timpul cazarii. Ne-am simtit ca niste oaspeti la rude in vizita. In final vreau sa mentionez faptul ca am fost un grup de tineri dezinvolti, la varsta de 20 de ani, care au ascultat muzica toata noaptea si s-au distrat de minune pe timpul sejurului de revelion in compania pensiunii Magda!
   Iulian din Galați
nota: 10
schedule 02.01.2023
Am găsit aceasta pensiune dintr-o simpla întâmplare și nu regret deloc că s-a întâmplat așa. Gazda a fost una senzațională, ne-a primit cu un super vin și o masa bogată cu de toate. Ne-a fost pus la dispoziție toată casa și tot ce am cerut ne-a fost oferit. Camerele au fost și ele super ok, curățenie, căldura, baie personală, tv și cam tot ce vrei de la o camera pentru o excursie reușită.
Merita sa vizitezi măcar odată aceasta locație din Vatra Dornei și sa te cazezi la aceasta pensiune. Mulțumim gazdei de aceasta pensiune și, cu siguranță, o sa mai revenim.
   Denis Chiscop din Tecuci
nota: 10
schedule 02.01.2023
Super frumoasa cazarea, confort maxim, ospitalitate excelenta, gazdele super amabile, curățenie in permanenta, gazdele au stat cu mașina persoanala după noi pe tot timpul cazării. Pur și simplu nimic de rău de zis despre acești oameni! Recomand, cu încredere, acest loc minunat
   Haisan Loredana din Timisoara
nota: 10
schedule 07.08.2022
Am găsit un loc unde ne-am bucurat de ospitalitate, aer curat, curățenie, cafea, afinată, zmeură și alte delicatese ne-au fost servite de către doamna Magda.
Am primit ajutor pentru orice am întrebat, am fost ajutați să ne facem rezervări în excursii și drumeții.
Pensiunea este așezată pe deal, de unde se poate vedea cealaltă parte a orașului.
Pensiunea este la 10 minute de mers pe jos de centru. Se găsesc magazine, Kaufland, Lidl, de unde te poți aproviziona ușor.
Recomand cu încredere pensiunea Magda!
Răspunsul unității:
Va multumim ca a_ti ales Pensiunea Magda!
Cu drag va asteptam sa reveniti in frumoasa noastra Bucovina!
   Loredana Amariei din Falticeni
nota: 10
schedule 14.01.2022
Excepțional! Gazdele ne întâmpină cu multa căldură și ospitalitate. Peisajul este idilic, atmosfera de poveste, camere curate, călduroase cu multe facilități.
   Dumitrascu Costica din Focsani
nota: 10
schedule 06.08.2021
Zona deosebit de frumoasa si pitoreasca cu optiuni excelente de a-ti petrece vacanta.

Cazare foarte buna cu toate conditiile, curatenie, confort, etc.

Gazde deosebit de ospitaliere si amabile. S-au oferit chiar sa ne fie ghid prin statiune transportandu-ne cu masina proprie.
   Lulea Aurelia din Braila
nota: 10
schedule 12.07.2021
Cazare excelenta, proprietari amabili și serviabilI, zona foarte frumoasa, curatenie, liniste. Veți fi primiți cu căldură. Vila este echipata cu tot ce trebuie, apa calda la discreție.
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag in pensiune.vacanta frumoasa !!!!
multumim.
   Danutzu din Vaslui
nota: 10
schedule 15.02.2021
Am avut rezervare in perioada 12.02-14.02.2021, 3 familii impreuna cu 5 copii. Conditii foarte bune, caldura din belsug, iar gazdele au fost mai mult decat la inaltime. Ospitalieri, saritori, amabili, palinca, cafea, ciocolata calda din partea casei. Noi avand si ceva probleme cu masina, ne-au fost de mare ajutor si fara costuri suplimentare. Ne-au dus cu masina personala pana la partia de ski, la fel fara costuri suplimentare. Din suflet multumim pentru caldura cu care ne-ati primit. Cu asa gazde minunate, nu ai cum sa nu te simti ca acasa.
Răspunsul unității:
Va multumim,si va asteptam cu drag, si in alte perioade frumoase din an la Vatra Dornei.Multumim musafirilor!!!
   Emilian din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 13.09.2020 - 14.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost deosebit de curat, gazda a fost foarte amiabilă, pensiunea e într-o zonă liniștită, curtea din spate și foișorul sunt ce trebuie, iar mini-bucătăria ne-a fost de folos.
Răspunsul unității:
La multi ani! anul2021 sa va aduca bucurii,sanatate,tot ce va doriti.
multumesc pentru aprecieri!Va asteptam cu drag sa reveniti la noi.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Vasile din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2020 - 02.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera curata cu o gazda excelentă iar peisajul foarte frumos
   Mitica M din Mangalia
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2017 - 03.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de telescaun, parcul cu veverite, trasee turistice
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am sugestii de imbunatatire
Răspunsul unității:
Va asteptam cu drag la pensiune in orice perioada din an.va multumim.
   Anna din Polonia
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2016 - 21.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Wyśmienite warunki noclegowe, bardzo serdeczni i gościnni gospodarze - można się było bez problemów porozumieć pomimo naszej słabej znajomości języka rumuńskiego :) Pensjonat położony w dobrym punkcie, przy znakowanym szlaku górskim.
thumb_down
Aprecieri negative:
Wszystko było w jak najlepszym porządku. Polecamy :)
   George Vlad G din Iasi
nota: 9.83
schedule sejur: 31.07.2015 - 03.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Oamenii sunt de treaba, chiar am fost foarte multumiti de absolut tot, iar raportul pret/calitate este unu chiar foarte bun!Recomand aceasta pensiune!!
   Catalin C din Vaslui
nota: 10
schedule sejur: 11.02.2011 - 13.02.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea la Pensiunea Magda merita toti banii. . . Este un personal de exceptie, camerele sunt curate, sunt toate conditiile unui sejour perfect.
CONTACT
Dumitru si Liliana
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dumitru si Liliana
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0740 191 894
WhatsApp
Apel/SMS