Pensiunea Casa Rustica din Vatra Dornei grade grade grade

Vatra Dornei, str. Argestru, nr. 118A  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Andreea A din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 04.10.2018 - 06.10.2018
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am putut folosi wc-ul deoarece nu se putea trage apa.
   Arne A din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 20.08.2015 - 24.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Bucatarie foarte mare si foarte bine utilata, liniste, personal atent, gradina enorma. Faceti va rog si un loc de joaca, ajuta mult familiile cu copii.
   Turist din Timisoara
nota: 7.83
schedule sejur: 20.03.2011 - 23.03.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea a oferit exact ceea ce cautam, adica un loc linistit, aproape de natura, in mijlocul unui peisaj minunat. Locatia si facilitatile pe care le ofera s-au mulat perfect peste asteptarile noastre. A fost evadarea perfecta: singuri in pensiune, liniste, lipsa oricaror disturbari din exterior si, ceea ce ne-a placut foarte mult, o bucatarie complet utilata la dispozitie pentru a ne prepara propriile bucate.

Administratorul pensiunii, domnul Ursaca, s-a ocupat indeaproape de noi si s-a asigurat ca avem absolut tot ce ne trebuie. A fost foarte dragut si ne-a luat de la gara cu masina personala, ne-a dus inapoi si a fost tot timpul disponibil si plin de solicitudine fata de oaspetii sai. De asemenea este un om si un partener de conversatie placut, cu care ne-a facut placere sa petrecem cateva momente.
thumb_down
Aprecieri negative:
Avem de reprosat un singur lucru si acela tine mai degraba de verticalitatea si onestitatea omeneasca. Pe site scria ca tariful pentru cazare este de 60 Ron/camera dubla. Cand am vorbit la telefon cu administratorul pensiunii am intrebat in mod special daca tariful este 60 de Ron indiferent de perioada anului sau de zilele saptamanii si mi s-a confirmat ca intr-adevar tariful este de 60 de Ron tot timpul. In ziua plecarii, insa, cand am dorit sa platim pentru cazare, administratorul ne-a solicitat 70 Ron/noapte spunand ca pe perioada iernii tariful este mai mare. Daca nu as fi intrebat in mod special de acest aspect inca inainte de a merge acolo, nu as fi vazut nicio problema in a plati mai mult, mai ales ca a trebuit incalzita intreaga pensiune pentru numai doua persoane. Insa faptul ca pentru 10 Ron diferenta un om este dispus sa isi pateze cinstea ne-a facut sa hotaram ca nu vom mai merge niciodata acolo (doream sa mergem in vara cu niste prieteni si sa inchiriem intreaga pensiune pentru cateva zile).

Am fi lasat mai multi bani daca ni s-ar fi solicitat deschis acest lucru, caci oricum am oferit mai mult domnului Ursaca pentru faptul ca a fost atat de dragut sa ne transporte cu masina personala. Insa gasim ca justificarea oferita pentru tariful mai mare a fost neonorabila. Nu este vorba despre o suma mare, 10 Ron in plus pe noapte nu inseamna mare lucru, insa gestul cantareste mult iar noi tinem seama de astfel de lucruri.

Ne pare tare rau pentru aceasta situatie si ne-am fi dorit sa lasam un calificativ 100% pozitiv, insa corectitudinea ne obliga sa amintim de toate aspectele.
CONTACT UNITATE
Ursaca Petru
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.