Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Andreea din Vatra Dornei grade grade grade

Vatra Dornei, str. Chiliei, nr. 43B -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Istrate Claudia din Botosani
nota: 10
schedule 16.01.2024
Am rezervat aceasta pensiune integral, in perioada 12-14 ianuarie 2024, pentru un grup de 16 persoane, totul a fost la superlativ, exact ca si in poze si descrierea acesteia pe toate siturile. Pensiunea dotata cu tot ce este necesar pentru sederea a doua zile a unui grup numeros, bucataria cu vesela, masina de spalat vase, ustenile pentru gratar. Camere mari, spatioase, foarte curate. Foisor pentru gratar generos.
Un mare plus incalzirea din pardoseala in zona comuna de la parter.
Gazde foarte dragute si primitoare.
Recomand cu mare drag acest loc!!!
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.02.2023
Gazda primitoare si atenta la nevoile noastre, locatie si priveliste incredibila, curatenie excelenta, apartamentul a fost grozav si confortabil, pretul mai mult decat ok. Recomandam si vom reveni, cu drag.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca serviciile noastre s-au ridicat la nivelul asteptarilor dumneavoastra si ca ati avut parte de o vacanta minunata la vatra Dornei. Va multumim din suflet pentru vorbele frumoase si speram sa ne revedem curand.
   Ioana R. din Brasov
nota: 10
schedule 18.07.2022
Nu am nimic de reproşat acestei unităţi... care, deşi este cotată la 3 stele, ne-a oferit condiţii de 5. Să detaliez: curăţenia este exemplară, bucătăria este dotată cu tot ce ai putea avea nevoie, foişorul la fel; am avut o privelişte deosebită din apartamentul de la mansardă; gazdele sunt foarte primitoare, prietenoase, ne-au oferit informaţii despre atracţiile turistice din zonă, am stat de vorbă cu ei despre ce am vizitat şi ce mai avem în plan, oameni cu adevărat interesaţi de cei care le trec pragul. Un aspect pe care nu l-am întâlnit în alte pensiuni: la bucătărie, pe un perete, există un afiş cu câteva restaurante recomandate şi o listă cu site-uri care oferă informaţii turistice. La doi paşi de pensiune este un service auto, dar să nu aveţi nevoie de el! (ca noi). În concluzie, recomandăm din toată inima această pensiune! Mulţumim, casa Andreea, pentru sejurul oferit!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru vorbele frumoase. Si noi ne-am bucurat sa avem asa oaspeti frumosi! Va dorim multa sanatate si spor in toate. Salutari tuturor si speram sa na mai revedem
   Paulina din Reghin
nota: 10
schedule 21.02.2022
Totul a fost minunat! Nimic nu ne-a lipsit☺! Locatia este foarte bine pozitionata, curata si super dotata! Camerele foarte frumoase si dotate cu minifrigidere. Proprietarii discreti dar saritori cand ai nevoie de ceva! Parcarea si curtea foarte mari! Un plus - camera de joaca ☺!
Răspunsul unității:
Multumim pentru gandurile bune
   Emanuela Durchi din Glavanesti
nota: 10
schedule 19.02.2022
Super cazare, super personal, nu avem nimic de reproșat, totul a fost minunat, curățenie, baie în fiecare camera, vedere la munte, balcon, foișor cu gratar, ceaun, camera de joaca pentru copii, condiții excelente.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri dar in primul rand multumim pentru vizita voastra si pentru lectia data cu privire la grup de tineri ( de care lumea se fereste in general :-)): absolut exemplari, linistiti, respectabili care au lasat totul aranjat si curat asa cum au gasit. Felicitari voua!
CONTACT
Paula
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Paula
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0750 481 089
WhatsApp