Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Todireni din Vatra Dornei grade grade grade

Vatra Dornei, str. Todireni, nr. 10 -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Adina din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.09.2023
Cabana este foarte bine pozitionata, intr-o zona linistita dar totusi aproape de centrul orasului (cu masina 5 minute). Curtea este spatioasa si bine ingrijita. Fiecare camera are propria baie. Bucataria este echipata cu cele necesare. Totul este foarte curat iar gazdele foarte foarte amabile. Este al treilea an cand revin in aceasta locatie si cu siguranta o sa ma intorc anul viitor.
   Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.09.2023
O locatie de vis! Totul a fost minunat, liniste, cabana este dotata cu toate utilitatile, foarte curat, gazde minunate! Revenim cu siguranta. In fata cabanei este un foisor de dimensiuni considerabile, perfect pentru grupurile de prieteni, care este prevazut cu un gratar, plita pentru tuci si toate dotarile.
   Ligia Ivaz din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.09.2023
O locație de vis! Cabana este minunată, perfect utilata și gândită ideal pentru a petrece împreună timp de calitate, dar și pentru a avea intimitate daca doresti. Faptul că fiecare camera are baie proprie, este un avantaj semnificativ. Foisorul este imens și super utilat, util atât pe timp de vara cât și de iarnă. Curățenia este impecabilă și gazdele foarte primitoare și deschise. Dar nimic nu intrece frumusețea peisajului și liniștea naturii, deși este la câteva minute de tot market uri sau restaurante excelente, iar mancarea din Bucovina nu are grad de comparatie. Singurul regret a fost acela cînd a trebuit să părăsim locatia si sa ne intoarcem acasa.
   Herghelegiu Iris din București
nota: 10
schedule 25.08.2023
Cazare superba, toate facilitățile și condițiile.
Curat, spațios, totul nou și cu bun gust.
Proprietarii sunt niște oameni prietenoși, amabili și atenți la nevoile celor care se cazează. Am fost cazați 5 nopți și pot spune ca am avut tot ce ne trebuie. Nu au existat deloc probleme.
Vom mai reveni! Va mulțumim!
   Irina Cioata din Bacau
nota: 10
schedule 25.07.2023
Localizarea cabanei este superba, gazdele sunt extrem de primitoare, foarte curat și spațios, foișorul este dotat cu tot ce ai nevoie. Dacă vrei sa te relaxezi câteva zile, cabana îți oferă tot ce îți dorești. Cu siguranță vom reveni în viitorul apropiat.
   Geo din Tulucești, Galați
nota: 10
schedule 21.07.2023
Priveliște de excepție! Locație de vis, o oază de liniște la poalele muntelui, chiar la intrarea în Vatra Dornei. Căsuța de vacanță este superbă, oferă toate condițiile unui sejur minunat, de la curățenie până la utilități, totul ultramodern. Gazda a fost deosebit de primitoare! Ne-am simțit minunat. Cu siguranță vom mai reveni!
CONTACT
Chiruță Raluca
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Chiruță Raluca
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0722 886 723
WhatsApp
Apel/SMS