Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Fram din Vârtop grade grade grade

Vârtop, șoseaua Principală Dn 75 -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nistor Andrei din Oradea
nota: 10
schedule 04.06.2024
Recomand cu toata increderea Cabana Fram. Camerele sunt incapatoare, paturile au saltele foarte confortabile; am fost cazati intr-o camera tripla, 2 adulti si 2 copii mici, fara nici o problema. Cabana dispune de tot ceea ce este nevoie pentru o sedere cat mai confortabila: bucatarie echipata complet (aragaz, frigider, congelator, tacamuri, vesela, etc.) zona de luat masa, la parter, incapatoare pentru toate persoanele cazate, jucarii pentru cei mici, loc de joaca, zona de gratar echipata cu toate ustensilele necesare. Personalul este foarte amabil, dispus in orice clipa sa iti asigure o sedere cat mai placuta. Cu siguranta vom reveni la Cabana Fram!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri! Va mai așteptăm cu mare drag!
   Badea Magdalena din Craiova
nota: 10
schedule 07.05.2024
Ne-am simțit foarte bine la Cabana Fram! Este situată la începutul traseului către Groapa Ruginoasă. Camerele sunt mari, am găsit curățenie, iar gazdele sunt foarte prietenoase. Nu ne-au deranjat deloc. Ne-au vizitat doar atunci când i-am solicitat. Mulțumim pentru găzduire!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri!
Vă mai așteptăm cu mare drag!
   Emilian din Fetești
nota: 10
schedule 17.08.2023
Am vizitat această pensiune curată și amenajată cu gust în mini-vacanța de sf Maria. Am fost plăcut surprinși de zona liniștită și frumoasă în care se află și de parcarea suficient de încăpătoare pentru ocupanții celor 7 camere disponibile. Bucătăria este utilitată suficient pentru prepararea și servirea celor mai multe preparate. Camerele sunt amenajate minimalist și specific zonei, dar foarte confortabile.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam cu mare drag!
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.08.2023.
O cazare foarte frumoasa, cu oameni primitori, de nota 20. Camere mari, dotate cu tot ce trebuie, apa calda, caldura. Bucatarie comuna, mare, cu aragaz, aparat de cafea, frigider, tot ce trebuie. Sufragerie foarte spatioasa. Ne-am simtit foarte bine si speram sa revenim.
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri și va mai așteptăm cu mare drag!
   Marian Flueraș din Husasau De Cris
nota: 10
schedule 08.08.2023
O locație de nota 10*, gazde deosebite, curățenie exemplară, bucătărie cu tot ce îți dorești, această cabană te face să îți dorești să revii cât de des posibil, nea Vasile care este la dispoziția turiștilor tot timpul, cu o vorbă bună și cu sfaturi pentru aproape orice.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam cu mare drag!
   Gavrea Mihaita din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.07.2023
Gazde foarte primitoare si amabile; camerele spatioase si amenajate cu mobila de calitate, bucataria dotata cu tot ce este necesar, inclusiv cafeaua din partea casei!
Ne-am simtit ca acasa, si cu siguranta vom reveni. Multumim gazdelor pentru experienta.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam cu mare drag!
   Camelia Danciu din Timişoara
nota: 10
schedule 05.06.2023
Recomand cu mult drag Cabana Fram! Este o pensiune amenajata cu mult bun gust, foarte curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Bucataria este bine utilata, curata, frigiderul este ordonat, fiind compartimentat pentru fiecare camera. Amplasarea in apropierea padurii este un mare plus. Am fost cazati intr-o camera frumoasa, cu balcon si vedere spre padure unde ne-am relaxat cu ciripitul pasarelelor si clinchetul vacutelor care pasteau linistite. Multumim gazdelor care ne-au creat toate conditiile sa ne relaxam atat de bine!
Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va mai asteptam cu mare drag!
   Daniela Patriche din Slatina
nota: 10
schedule 27.08.2022
Cabana este frumos amenajată, camerele sunt curate, decorate cu gust, totul este nou, cred că e deschisă de 2-3 ani, baia spațioasă și dotată cu tot ce este necesar, în bucătărie am găsit tot ce am avut nevoie... iar pt cine bea cafea... e din partea casei!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri, va asteptam oricand cu mare drag!
   Catalina Argesanu din Constanta
nota: 10
schedule 17.08.2022
Totul a fost grozav. Pozitia pensiunii langa padure este un plus. Am gasit si cules multe mure, am cumparat branza proaspata si afine de la o localnica. Chiar daca am ajuns fara alimente pentru micul dejun, am mancat la o pensiune, 50m mai jos, una din cele 3 din apropiere care ofereau si mancare. In Vartop nu exista magazin alimentar, dar preturile la mancare la pensiuni a fost rezonabil. De retinut ca vara trebuie sa ajungi cel tarziu la 8.30 daca vrei sa mananci. Dl. Vasile, gazda, este un om cald si amabil. Camerele sunt luminoase si curate. Am reveni oricand, simtindu-ne ca acasa! Multumim mult pentru experienta!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și noi pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Mariana din Tecuci
nota: 10
schedule 15.08.2022
Gazde deosebit de primitoare și amabile. Camerele sunt spațioase, curate, cu mobilă nouă, cu gust și calitativă. Curățenie și un ambient plăcut. Locația este într-un cadru feric, foarte aproape de pădure și de obiectivele turistice. Am vizitat peșterile din zonă, care sunt unice în lume. Voi reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Marius din Galati
nota: 10
schedule 13.08.2022
Cabana Fram se afla intr-o zona linistita, cu un peisaj superb, chiar la punctul de start catre groapa Ruginoasa. Parcarea cabanei este suficienta pentru toti oaspetii si usor de accesat, aceasta fiind chiar la strada. Camera este amenajata cu bun gust, dotata cu frigider/tv, baia spatioasa si curata. Un singur minus ar fi lipsa unui dulap in care sa-ti depozitezi hainele. Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie pentru prepararea unei mese, iar foisorul este locul perfect unde sa-ti bei cafeaua de dimineata (cafeaua fiind din partea casei). Dl. Vasile este un om de nota zece si mereu la dispozitia oaspetilor. Recomand cu caldura aceasta cabana! Noi, cu siguranta, vom reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri si va asteptam oricand cu mare drag!
   Nicoleta din Voluntari
nota: 10
schedule 17.07.2022
10-Exceptional!!!
Gazdele sunt foarte primitoare, domnul Vasile este de exceptie!
Camerele sunt mari, spatioas , foarte curate, bucataria este complet utilata, multa liniste, privelistea este minunata!
Multumim pentru gazduire, va vom recomanda cu drag, speram sa revenim la dumneavoastra!
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru aprecieri și va mai așteptăm oricând cu mare drag!
   Voinea Monica din București
nota: 10
schedule 29.06.2022
Cabana Fram este situata in Vartop, cu vedere direct spre partie. Este foarte curata, camerele sunt mari, utilate si mobilate modern si cu bun gust, paturile confortabile, gazdele foarte calde si primitoare, ne-au asigurat tot confortul. Nu avem nimic de reproșat, totul a fost perfect! Mulțumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va mulțumim mult pentru aprecieri și va mai așteptăm oricând cu mare drag!
   Gabi Cercelaru din Nadlac
nota: 10
schedule 15.01.2022
Locatie de vis, aproape de partiile de ski, cabana foarte bine utilata si super curata. Camere mari, spatioase, calitate si bun gust in amenajare. Un plus rar intalnit in alte locatii: facilitati pentru copii (masa plastic, scaunele, jocuri, saniute). Ne-am simtit f.binei, gazde f.primitoare.
Răspunsul unității:
Multumim mult de aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!




   Dan din Giurgiu
nota: 10
schedule 09.08.2021
Gazda excelentă, curățenie exemplară, camere curate, spatioase si confortabile, bucataria pusă la dispoziție cu tot ce vrei. Foișor cu grătar.

O pensiune foarte frumoasa cu peisaje superbe, aer foarte curat și o liniște de nedescris.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri si va asteptam de fiecare data cu mare drag!
   Georgeta Calugaru din Craiova
nota: 10
schedule 05.08.2021
Gazde de nota 20, curățenie, bucătărie complet utilata, camere spatioase si mobilate cu bun gust.

Ne-am simtit extraordinar.

Aici îți vei încărca bateriile la propriu, nu am nimic de reprosat.

Tineti-o tot asa!
Răspunsul unității:
Multumim mult de aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Selea din București
nota: 10
schedule 04.08.2021
Cabana Fram se află în localitatea Vârtop, aproape de Arieșeni este situată într-o zonă retrasă, ce vă oferă un peisaj de vis.

În locație este curățenie, liniște și personal amabil.

Un loc ideal pentru odihnă, relaxare, iar în apropiere sunt obiective turistice (Groapa Ruginoasă, Cascada Vârtop, Pestera lui Ionele, Peștera de la Ghețarul Scărișoara etc).
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Vasile Turtica din Piatra-neamt
nota: 10
schedule 12.07.2021
Pensiunea este foarte bine poziționată, la marginea pădurii, fără gălăgia de trafic, super curata și spatioasa, balcoane foarte mari curte practic nelimitată bucătărie generoasă aproape de obiectivele turistice. Interioarele făcute cu gust, proprietarii super de treabă, oferă informații utile.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Alin Gorincu din Iasi
nota: 10
schedule 27.05.2021
Am ajuns intamplator aici pentru o noapte. Am fi vrut sa mai stam, dar pentru ca nu aveam rezervare nu era posibil, pentru ca toate camerele erau rezervate deja.

Pe langa noi, ceilalti oaspeti erau oameni de treaba, linistiti, fara muzica, fara galagie si injuraturi. Cocalareala aici nu a fost prezenta. Imi doresc sa cred ca asta este un criteriu pentru Cabana Fram.

Liniste, bun gust, curatenie, priveliste, oameni faini.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Anca din Timisoara
nota: 10
schedule 29.03.2021
Nu am decat cuvinte de lauda despre conditiile de cazare de la Cabana Fram. Mi-a placut foarte mult ca a fost foarte curat, bucataria dotata, ca si amplasament e foarte bine pozitionata, langa padure, la parter e incalzire in pardosea si un loc unde copiii se pot juca fara griji.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Dan Morgovan din Oradea
nota: 10
schedule 09.02.2021
Cazarea si proprietarii sunt de nota 10*, camerele impecabil de curate, parcare privata, drum asfaltat, priveliste de vis.
Multumim proprietarilor, oameni minunati care ne primesc cu caldura si ospitalitate!
Răspunsul unității:
Multumim pt aprecieri, va așteptăm de fiecare dată cu mare drag!
   Valentin din Arad
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2020 - 13.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitia superba, curatenie exemplara, bun gust in toata locatia.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate un mic dulap in camera nu ar strica.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecieri si sfaturi!
   Ana Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2020 - 03.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost locul perfect pentru o vacanta relaxanta.

Cabana este pozitionata ideal la marginea padurii, departe de agitatie, iar traseul spre Groapa Ruginoasa incepe chiar de la pensiune. Gazda a fost foarte amabila, ne-a facut placere sa stam de vorba si chiar si turistii ne-au parut cu mult bun simt (se vorbea incet seara, fara muzica de “fundal” sau galagie).

Camerele mobilate cu bun-gust, totul curat, mobilier nou, plasa la geamuri, chiar si la baie. Ne-a placut camera primita cu vedere spre padure, avea balcon spatios, cu o masuta si 2 scaune.

Este bine de stiut ca nu toate camerele au balcon, dar noi am intrebat telefonic inainte. Un mare plus - existenta mini-frigiderului in camera, nu multe pensiuni la munte au aceasta optiune.

thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus raportat la vremurile curente este ca masurile Covid-19 erau doar pe hartie, nimeni nu purta masca in interior sau in zonele comune, noi am purtat pentru siguranta si ca asa suntem obisnuiti.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri si sfaturi!
Va asteptam oricand cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie
   Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2020 - 12.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune frumoasa așezată la marginea pădurii, într-un cadru natural de poveste, departe de traficul din strada principala. Gazdele au fost amabile, și chiar am putut sa schimbam doua nopți camera dubla pe care o aveam rezervata la parter, din nefericire fără balcon, cu una tripla cu balcon.
Pensiunea este noua și foarte curata, aranjata cu gust.
Proprietarul a fost foarte amabil și ne-a ajutat și cu câteva sfaturi în legătură cu locurile de vizitat din zona.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca o sugestie pentru viitor și nu ca un minus, dacă s-ar putea servi micul dejun de către pensiune ar fi foarte bine, în zona fiind puține variante de pensiuni cu restaurant. Noi am mâncat în fiecare dimineață în Arieșeni și am pierdut ceva timp, nefiind pregătiți cu cumpărături de acasă pentru a prepara masa de dimineață la pensiune.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri si va asteptam oricand cu mare drag!
   Amelia din Campia Turzii
nota: 10
schedule sejur: 21.02.2020 - 23.02.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur perfect. Recomand , cu drag. Totul a fost la superlativ. Gazdele incantatoare. NU ratati, aceasta pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim din suflet pentru aprecieri!
Va asteptam cu mare drag oricând!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ionuț I din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 21.10.2019 - 23.10.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana Fram este locul ideal când vrei sa fi in mijlocul naturii și să te bucuri de liniște și relaxare. Gazdele foarte primitoare. Am ajuns cu soția noaptea târziu și ne-au așteptat până când am venit. Recomand cu cea mai mare plăcere aceasta locație de vis.
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin Claudiu din Breaza
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2019 - 19.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este amplasată într-un loc mirific , la poalele brazilor , cu o priveliște încântătoare ! Curățenie exemplară şi , foarte important , gazde deosebite care sunt atente la toate nevoile turiştilor , făcând să te simţi ca parte din familia lor . Vom reveni cu mare drag !
Răspunsul unității:
Vă mulțumim foarte mult pentru aprecieri și va așteptăm oricând cu mare drag!
   Aura din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2019 - 24.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul la superlativ!
Peisaj de vis, cabana foarte bine amplasata.Camerele sunt foarte curate si spatioase.
Gazde primitoare si foarte atente la nevoile turistilor.
Va multumim!
Ne-am simtit foarte bine la dvoastra!
Răspunsul unității:
Multumim si noi pentru aprecieri va asteptam cu mare drag oricand!
   Valentin din Urziceni
nota: 9
schedule sejur: 03.08.2019 - 08.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomand. Locație buna, gazda super amabilã .
Răspunsul unității:
Mulțumim valentin va mai așteptăm cu mare drag!
   Marius din Campina
nota: 9.33
schedule sejur: 21.06.2019 - 25.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este curata ingrijita, se afla la marginea padurii intr-o zona linistita.
Gazdele sunt foarte de treaba si intelegatoare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai sunt cateva aspecte de pus la punct dar tinand cont ca pensiunea abia s-a dat in folosinta cred ca pana la finele anului se vor rezolva.
Răspunsul unității:
Mulțumim dl Marius pt aprecieri și sfaturi!
CONTACT
Mariana
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mariana
Telefon: 0740 329 747
Apel
WhatsApp