Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Robinson din Vama Veche grade grade grade

Vama Veche, str. Midiei, nr. 7 -
   Ovidiu Cristian din Ploiesti
nota: 8.83
schedule sejur: 07.09.2020 - 11.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Se află la aproximativ 50 metri de plaja din fața hotelului, Amfora, și la cca. 300 metri de centrul stațiunii cu magazine și terase.

În ziua în care am ajuns ni s-a permis să lăsăm mașina în curte până a fost gata camera, întrucât am ajuns pe la 10 dimineața. La fel și la plecare, deși am eliberat camera pe la ora 11, am putut lăsa mașina în curte până când am plecat, în jurul orei 18.

Gazda a fost foarte amabilă, ne-a ajutat cu ce am avut nevoie. Camera a fost în regulă, dotată cu frigider mare, plită electrică, cuptor electric, chiuvetă, vase, tacâmuri.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camera nu a avut televizor, deși celelalte aveau. Am înțeles că nu a fost gândit bine peretele pe care ar fi trebuit să fie montat.

La dușul de la cadă se potrivea foarte greu apa, iar presiunea apei scădea foarte mult când roteai robinetul către apa caldă. Curtea necesită un pic de amenajare.

Temerea inițială legată de patul supraetajat mi s-a adeverit, în sensul că marginile sunt foarte joase și am avut emoții pentru copilul cel mic care a dormit acolo.
CONTACT
Luca Maria
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Luca Maria
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0723 643 968
WhatsApp
Apel/SMS