Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Perla Doftanei din Valea Doftanei

Valea Doftanei, sat Teșila, str. Ciopărceni, nr. 1094 -
Nota 10.0 / 20 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Soare Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.10.2023
Locatie superba, asezata pe un deal cu o priveliste minunata, dotata cu terasa, foisor, gratar,plita, o curte cu multi pomi, verdeata si un iaz cu pastravi. Camere curate si bine incalzite, mancare foarte buna, preturi foarte bune si corecte in raport cu ce ofera, personal amabil si cu o atitudine perfecta fata de client. Recomandam cu drag aceasta locatie, multumim frumos pentru tot.
   Valerian Rosioru din Ploiești
nota: 10
schedule 28.03.2023
O pensiune unde ai reveni cu drag, cu oameni simpli si amabili, ai toate facilitatile, poti face gratar, poti comanda mancare facuta cu dragoste de Rodica si, nu in ultimul rand, ajutata de Marius si de fete! Se pot inchiria atv-uri, se poate juca fotbal, se poate face un foc de tabara!
   Adrian din București
nota: 10
schedule 17.01.2023
Un sejur perfec , 8 adulți și un copil, în perioada 13-15.01.2023. Am fost primiți bine, cu mâncare bună și servicii de calitate. Mulțumim gazdelor și personalului. Am beneficiat de intimitatea unui salon confortabil, unde ne-am relaxat și am mâncat excelent după plimbări. Vom reveni, cu siguranță.
poze recenzie
   Alice Cismaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.09.2021
Foarte frumos, am vrut să simt liniștea satului.

Am ales Perla Doftanei dar nu mă așteptam ca realitatea curții să fie mai frumoasă ca în poze.

Pensiunea este cladită pe deal și curtea în vale, cobori multe trepte printre flori, copăcei și brazi până ajungi la foișor, leagăn, mini teren de fotbal și livadă cu meri. Terasa este spațioasă, sala de mese din interior la fel.

Camerele curate și decente. Gazdele dăruitoare. Domnul Marius, proprietarul este extraordinar. Mi-a făcut plăcere să îl întreb și a simțit plăcere să îmi povestească și să îmi arate toată vila și să-mi povestească traseul.

Pentru cei care vor să își facă singuri un grătar există spațiu amenajat și bucătărie utitală.

Pentru cei ca mine, care vor să fie serviți există bucătari și un meniu. Voi reveni cu drag.

Mulțumesc!
   Palencsar Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.08.2021
Curățenie, foarte multă verdeață și grădină spațioasă, locație îngrijită, personal foarte serviabil și comunicativ, amabil, dl. Marius un om de nota 10, bucătărie utilata și terasă foarte frumoasă In apropiere există un râu (Doftana) și lacul Paltinul unde se poate face baie și un loc la baza lacului pt. odihnă și prepararea grătarelor și de campat cu pături. Per total o locație minunată.
   Costea Teodora din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 13.08.2021
Am fost cazati la pensiune in perioada 16-18 iulie, 5 adulti si un catel, in apartamentul cu 3 camere si un living foarte spatios. Pot spune ca am avut o mica casuta doar pentru noi, la cheie, si nu am fost deranjati de nimeni. Foarte curat si ordonat, in camere a fost racoare si nu am avut probleme cu tantarii (desi pe afara mai bantuiau, recomand haine lungi si repelente seara), nu au fost probleme nici cu apa calda la baie. Priveliste foarte frumoasa de la balcon, catre intreaga curte, un obiectiv de vizitat doar ea in sine, foarte mare si ingrijita, plina de vegetatie.

Despre proprietar - d-nul Marius, un om foarte muncitor si saritor, am numai cuvinte de lauda: ne-a adus cu masina din statia de microbuz pana la cazare si chiar se oferise sa ne ia cu masina din Campina, ne-a asteptat cu cina desi ajunsesem destul de tarziu (in jur de 21:30) in prima seara. In plus ne-a asigurat toate mesele, cu produse proaspete traditionale, jos palaria pentru pastravul cu mamaliguta pe care l-am mancat. A raspuns la telefon de fiecare data cand am avut nevoie, ne-a oferit indicatii de vizitat prin zona si nu ne-a grabit in ziua plecarii.

De mentionat ca pensiunea este construita in panta si sunt multe scari de urcat/coborat pana la gradina, iaz (pentru noi nu a fost neaparat o problema). Un alt punct este necesitatea masinii personale, distanta pana la traseele de munte este destul de mare ca sa fie parcursa pe jos.
   Fabian Ruxandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.08.2021
Pensiunea este localizata intr-o zona linistita.

Este foarte curat, gradina este superba. Fix langa locatie este si un market.

Se poate manca si acolo, gazda gateste excelent. Preturile la mancare sunt ok.

Gazdele sunt primitoare si sociabile, te ajuta cu orice ai nevoie. Ne-a recomandat ce locuri putem vizita si ne-a dat sfaturi utile.
   Tunaru Daniela din Ploiesti
nota: 10
schedule 21.05.2021
Am rezervat intreaga locatie pentru un majorat si s-a dovedit a fi exact ca in poze, un peisaj superb, intreaga cladire si gradina foarte curate, personalul amabil si respectuos. Singurul minus este faptul ca bucataria nu este foarte utilata, dar acesta se aplica doar in cazul in care se doreste prepararea personala a mancarii.
   Dorel din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 14.10.2020 - 16.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Peisajul, personalul de calitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai multe sugestii de petrecere a timpului din partea personalului. Puncte de interes, cum se ajunge.
   Irina din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 06.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gradina pensiunii este exact ca in poze, camerele sunt confortabile, gazda a fost foarte primitoare, sociabila, receptiva. Am fost foarte multumiti.
   Elena din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 05.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitia si spatiul verde din jurul pensiunii; foarte adaptata pentru copii de 9-12 ani
   Claudiu C din Valea Doftanei
nota: 9.67
schedule sejur: 21.07.2015 - 24.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare cu bun simt, conditiile sunt excelente,foarte curat si cu o priveliste de neuitat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt minusuri
   Dimitrie D din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 26.06.2015 - 30.06.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Atragatoare prin pozitionare cat si prin modul de constructie ofera turistului posibilitatea regasirii linistii si intimitatii.
thumb_down
Aprecieri negative:
O revizuire periodica a instalatiilor sanitare din camere ar fi ideala
   Emilian din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 14.02.2015 - 15.02.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune de cazare, curatenie, personal amabil, mancare buna (la cerere), cei care nu vor mese incluse au la dispozitie o bucatarie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nimic
   Andreea Maria A din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 05.09.2014 - 07.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
De multi ani, an de an mergem la Festivalul Cascavelei din Valea Doftanei.Anul acesta ne-am cazat la pensiunea Perla Doftanei unde am petrecut un weekend minunat impreuna cu prietenii.Este destul de usor de ajuns si daca ai si GPS nimeresti fara probleme avand in vedere ca pensiunea este situata pe un drum secundar.Noi am rezervat camerele cu baie proprie,toate foarte curate, mobilate modern (dar fara frigider), nu foarte mari dar cu o priveliste splendida spre gradina(pozele de pe site reflecta realiatea).Pensiunea iti pune la dispozitie o sala de mese atat inauntru pentru sezonul rece dar si o terasa superba pentru vara unde poti sa servesti masa (fie pregatita de proprietari fie un gratar facut de tine, ceea ce am facut si noi).De asemenea ai la dispozitie vesela, tacamuri,cani, pahare, absolut orice este nevoie. In permanenta a fost o doamna draguta care te ajuta cu orice aveai nevoie si chiar dupa fiecare masa te ajuta la stans masa si spala vasele, serviciu pe care eu nu l-am mai intalnit la nici o alta pensiune pana acum.Pensiunea are o gradina foarte frumoasa la care ajugi coborand foarte multe scari, toata pensiunea fiind facuta pe o coasta.Aici gasesti cateva sezlonguri, un leagan mare si o mica pastravarie care intregeste foarte frumos peisajul pe langa multitudinea de flori care iti incanta privirea.Un pic mai greu este la urcare pentru ca trebuie sa iei la pas toate scarile pe care anterior le-ai coborat insa putina miscare este binevenita intotdeauna.Pensiunea are si un magazin propriu de unde poti cumpara orice ai uitat acasa.Gazdele sunt extraordinare, primitoare, gata sa-ti stea la dispozitie cu orice ai nevoie si tot timpul se intereseaza daca totul este ok.Daca te cazezi in perioada festivalului si vrei sa ajungi acolo poti sa mergi si pe jos, asa cum am facut noi anul acesta, ceea ce presupune o plimbare agale de circa o ora dus si o ora intors, cu masina in maxim 10 minute esti acolo. Per total aici regasiti un loc frumos unde te poti relaxa si
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusul ar fi doar pentru cei care nu iubesc deloc miscarea sau pentru cuplurile cu copii mai micuti deoarece la orice nivel din pensiune vrei sa ajungi trebuie sa urci si sa cobori foarte multe scari,si pentru copii pot fi putin periculoase insa de data asta am petrecut un weekend fara copii dupa noi si nu a fost nici o problema.
   Bogdan B din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 28.06.2014 - 29.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc de relaxare bine venit, pentru cei dornici de drumetie usoara recomand padurea de brazi si izvorul secret...si este a doua oara cand venim, deci se merita!
thumb_down
Aprecieri negative:
Din pacate am nimerit peste o problema cu reteaua locala de apa, ar fi fost bine daca proprietarii ar fi avut un hidrofor.
   Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.05.2014 - 01.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele arata chiar mai bine decat in poze
-Gazdele sunt foarte amabile si serviabile
-Poti opta sa iei masa in pensiune, iar meniul este destul de bogat si mancarea foarte buna
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri
   Costin C din Bucuresti
nota: 8.83
schedule sejur: 05.11.2011 - 06.11.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare, la fel si personalul. Mentionez ca propietarii sunt foarte sufletisti si mari iubitori de animalutze. Nu au fost probleme cu apa calda si caldura cu toate ca afara era foarte frig. Am petrecut un weekend linistit (am avut sansa sa nu fie cazati alti turisti galagiosi)
thumb_down
Aprecieri negative:
O zona cam izolata unde am ajuns doar prin ghidare telefonica, coordonatele Gps ne-au dus pe partea opusa a vaii, parcarea masinii se face intr-o curte vis a vis, nu sunt alte puncte de interes in apropiere - doar linistea naturii tulburata din cand in cand de drujbele si circularele vecinilor. Pensiunea e construita pe o costa abrupta, intrarea se face pe o ulita din spate, foarte multe trepte de urcat si coborat, aspect de care trebuie sa tina seama cei fara conditie fizica.
   Angelica Mioara A din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 24.04.2011 - 27.04.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Serviciile sunt foarte bune
thumb_down
Aprecieri negative:
Vila nu are numar si denumire, dar cu indrumarea proprietarului o gasesti relativ usor
Pretul camerelor nu este actualizat
   Turist din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 11.02.2011 - 13.02.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea foarte buna!
Gazde primitoare
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt obiective turistice in zona, doar peisajul
CONTACT
Marius Richea
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marius Richea
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0744 753 380
WhatsApp
Apel/SMS