Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Loussiana din Valea Doftanei grade grade

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Nicole Grigorescu, nr. 179 -
Nota 9.5 / 36 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.72
insert_emoticon Servicii:9.33
lightbulb_outline Curățenie:9
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:9.67
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandru Minculescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.01.2024
Locație curată, personal foarte amabil, restaurantul curat și preparate proaspete și gustoase. Meniu variat, inclusiv dedicat copiilor, servire promptă. Locuri de parcare în fața locației, ușor accesibil de la șosea. Prețuri accesibile. Se acceota și plata cu cardul. Recomand.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere! Va mai asteptam pe la noi!
   Camelia Carstea din Ploiesti
nota: 7
schedule 24.09.2023
Personalul pensiunii este foarte amabil, mancarea gustoasa dar meniul nu foarte variat si cu multe lipsuri. Camera destul de spatioasa, insa baia este extrem de mica si incomoda. Curatenia lasa de dorit. In ceea ce priveste locatia, curtea este destul de generoasa si cu spatii amenajate pentru copii insa exista un mare inconvenient in faptul ca, curtea este deschisa catre strada destul de circulata si poarta este lasata deschisa pe tot parcursul zilei, existand posibilitatea ca oricand unul dintre copii sa iasa in strada daca nu esti pe faza.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzia dumneavoastra. Dupa cum am explicat si in recenzia prietenei dumneavoastra, pensiunea nu este una cu circuit inchis, dupa cum stiati in momentul rezervarii. Terasa si curtea sunt deschise clientilor din exterior. Înțeleg ca acest lucru v-a deranjat foarte tare. Este genul de locatie in care parintii trebuie sa-si supravegheze copiii la joaca, ca atunci cand mergeti in parc sau ca atunci cand serviti masa la un restaurant. Imi pare rau ca acest lucru v-a deranjat atat de tare. Intr-adevar, sambata si duminica, din meniu, au lipsit costitele si salata cu pui insa au fost singurele preparate lipsa. Inteleg ca supararea dumneavoastra, desi copilul s-a jucat in voie, nestingherit, luand contact cu toti oaspetii nostri, a facut, pe nedrept, sa va legati de toate aceste aspecte. Suparator a fost si pentru noi ca, desi stiati ca in regulament nu acceptam produse din exterior, dumneavoastra ati consumat tot weekend-ul bautura dumneavoastră. Ne bazam tot pe respect. Nu v-a atras nimeni atentia.
Curatenia nu este deloc una precara. Camerele sunt verificate inainte de fiecare check-in. Ne respectam oaspetii.
Meniul este afisat pe pensiunealoussiana.ro, la fel si preturile. Pentru o locatie care gateste preparatele la comanda, avem suficiente mancaruri pentru a satisface toate gusturile. Speram ca pe viitor sa gasiti locatii mai satisfacatoare. Va multumim pentru vizita!
   Dinu Dragos din București
nota: 10
schedule 12.08.2023
O locație excelentă, cu un personal foarte amabil. Mâncarea foarte bună, iar servirea de nota 20. Cu siguranță, când vom mai trece prin zona, ne vom și caza. Locația este foarte frumos amenajata, cu diverse locuri de joaca pentru copii. Ne-am simțit foarte bine și, cu siguranță, vom mai vizita aceasta locație.
Răspunsul unității:
Multumim tare mult! Va asteptam cu drag!
   Roxana Braniste din Berceni
nota: 10
schedule 11.08.2023
Mâncare delicioasa, porții generoase, personal amabil! Recomand, cu încredere! Curte spațioasă, loc de joaca! Locatie f curata, cu o curte plina de verdeață și flori. Si copiii au fost f incantati, au jucat ping pong, au sărit în trambulina. Chiar dacă e localizata la șoseaua principala, zgomotul nu se percepe în curte.
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult pentru apreciere! Va mai asteptam pe la noi!
   Alexandra din Valea Doftanei
nota: 10
schedule 29.07.2023
Mancare foarte buna, personalul prietenos, curatenie si bine ingrijit totul.
Locatia este una foarte frumoasa si spatioasa, cu o curte generoasa cu loc de joaca pentru copii.
Preturile sunt accesibile. Recomand cu drag aceasta locatie!
Răspunsul unității:
Buna ziua! Va multumim mult pentru apreciere! Va mai asteptam pe la noi!
   Adrian Ciontea din Peris
nota: 9.67
schedule 24.06.2023
Ne-am relaxat si racorit 2 zile de vara in Valea Doftanei. O destinatie minunata, aproape de capitala. Am avut inspiratia sa alegem sa servim masa aici. Am fost extrem de incantati de preparatele gasite in meniu, indeosebi pastravul de Doftana, gatit excelent si de papanasii uriasi si aromati cum rar am mai mancat! Multumim pentru desfatarile culinare!
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va mai asteptam!
   Alex din Ploiesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.02.2023.
Nu am fost cazat, am luat cina. Foarte gustoasa mancarea, locatia arata ok, au loc de joaca pt copii, preturi ok. Servirea super, personal foarte amabil si spatiu aerisit. Curtea este mare, cu tobogan, sezlonguri si diverse alte activitati pentru cei mici. Se ajunge usor si rapid.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere! Va mai asteptam pe la noi!
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.01.2023
Restaurantul este excelent. Mancare f buna, doamna Simona este o persoana calda si te face sa te simti excelent aici! Revenim, cu siguranta! Multumim pentru tot! Au un loc de joaca pentru copii foarte bine dotat si poti lasa copiii in siguranta! Am mancat mic dejun excelent! Portiile sunt mari si foarte gustoase. Felicitari bucatarului!
Răspunsul unității:
Multumim mult! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Mircea Scarlatescu din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 12.12.2022
O experienta foarte placuta, incepand cu cazarea peste asteptari, cu camere curate si bine dotate si continuand si cu spatiul din curte, care este foarte potrivit pentru copiii doritori de joaca.
In interior este disponibila o camera de joaca mare si bine utilata, dar si curata, precum si o zona publica pentru adulti.
Restaurantul este de execeptie, personalul foarte amabil, iar mancarea este buna, suficient de bine portionata si la preturi foarte bune. Recomand sa incercati saramura de pastrav, ca preferinta personala.
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va mai asteptam!
   Iulia Stan din București
nota: 10
schedule 27.11.2022
Este foarte cochet, curat. Curtea mare, liniște. Mâncarea extraordinar de bună, porțiile fix cât îți trebuie. Personalul foarte amabil. Recomand din tot sufletul. Cu siguranță, vom reveni! Preturile sunt mai mult decât cu bun simț. Pe lângă restaurant, au și loc de joaca pentru copii în incinta și afara, foișor, camere special amenajate unde iarna poți juca un rummy sau cărți cu prietenii. Foarte frumos!!!
Răspunsul unității:
Va multumim tare mult! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Rodica Dinca din Dudu
nota: 10
schedule 01.10.2022
Pensiunea este foarte frumoasa, amplasarea este intr-o zona linistita, mancarea este foarte buna, servirea excelenta. Doamnele ospatarite sunt extraordinare, foarte amabile. Se preteaza in special famililor cu copii, loc de joaca interior si exterior foarte frumoase.
Răspunsul unității:
Multumim tare mult! Ne bucuram, nespus, ca v-ati relaxat la noi! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Cornel din Pitesti
nota: 10
schedule 20.08.2022
Am mâncat la restaurantul pensiunii la recomandarea unui localnic și a fost o alegere excelenta. Pensiunea are pe, lângă restaurant, și o curte interioara în care te poți relaxa înainte și după masă. Mâncarea și personalul sunt de nota 10. Foarte amabili si atenti la nevoile clienților. Am aflat ca oferă și cazare și, cu siguranță, data viitoare vom alege pachetul complet.
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va asteptam cu drag!
   Mirela din Targoviste
nota: 10
schedule 13.08.2022
Mancare excelenta!!!! Personal amabil, curte interioara superba, foisor frumos, servire ireprosabila, meniu diversificat, sezlonguri, loc de joaca pentru copii, curatenie, leagan, parcare, etc. Totul la superlativ! Recomand!
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi. Va multumim si va mai asteptam!!
   Vintila Lorian din Ostratu
nota: 10
schedule 07.08.2022
Camera generoasă, curată și aerisită. Mâncarea a fost gustoasă, iar porțiile suficiente. Personalul este forate prietenos și recomand cu căldură pensiunea Louissiana, atât pentru un weekend prelungit cât și pentru concediu de odihnă. Împrejurimile sunt excelente pentru montaniarzi.
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va asteptam, cu mult drag, sa reveniti!
   Decebal Neacsu din Madrid
nota: 10
schedule 05.08.2022
Pensiunea este într-o zonă superbă și foarte liniștită pentru amatorii de liniște este locul perfect, mîncare este excepțional de bună, servirea impecabilă și personalul foarte amiabil și pentru asta le dau un 10 cu felicitari și, cu siguranță, vom reveni.
Răspunsul unității:
Va multumim mult!! Va mai asteptam pe la noi!
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.08.2022
Mancarea este excelenta, gustoasa, aromata si la un pret foarte bun. Snitelul nu este uleios deloc si are crusta aceea savuros de crocanta. Personalul este amabil si prietenos. Dispune si de o curte mare, frumos amenajata, in care te poti relaxa in timp ce iei masa.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere! Va mai asteptam!
   Elena Tudor din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 29.07.2022.
Am avut o experienta culinara excelenta la pensiunea Loussiana. Personalul este super, iar mâncarea delicioasa. Data viitoare ne gândim sa luam și cazarea tot aici. Au curte interioara generoasa cu loc de joaca pentru copii (tobogan, trambuline + jocuri de teren, badminton minge de fotbal, etc.,) am mâncat în foișorul amenajat în spatele grădinii. Recomandam!
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere. Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Gabriela Stoleriu din Bucureşti (sectorul 3)
nota: 10
schedule 26.07.2022
De fiecare dată câd mergem să servim masa la pensiunea Louissiana, știm că vom mânca ceva delicios. Așa a fost si week-endul trecut. Am mancat un bulz deosebit de gustos, iar papanasii extraordinari! Ne-am cazat intr-o camera foarte curata, linistita si racoroasa (asa cum ne doream dupa cele 39 de grade de acasa). Gazdele si personalul ne surprind de fiecare data cu grija fata de detalii si dorinta de a face clientii sa se simta ca acasa - acum am vazut o zona noua de luat masa, o trambulina si tot felul de jucarii pentru cei mici. Plata cu tichete de vacanta a fost foarte usoara. Vom reveni, cu siguranta!
Răspunsul unității:
Va multumim mult!! Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi!! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Aura din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.07.2022.
Mancarea excelenta, servire prompta si preturi decente. Curte numai buna de evenimente. Peisaj domol, linistit. Plus, multe pisici prietenoase. Recomand!
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va mai asteptam!!
   Gabi Isac din București
nota: 10
schedule 15.07.2022
Un loc calitativ, curat, ingrijit, cu atenție la detalii. La restaurant oferă mâncare tradiționala gustoasa, la preturi bune. Au o gradina spațioasă, frumos amenajata și îngrijită, cu locuri diverse de joaca pentru copii. Personalul atent, respectuos. Recomand cu drag! Merita!
Răspunsul unității:
Va multumim mult! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Vilcu Felicia din București
nota: 10
schedule 25.06.2022
Totul la superlativ! Gazdele sunt extrem de primitoare si atente cu clientii, iar personalul ospitalier si amabil. Mancarea este excelenta si gustoasa. Servirea a fost ireprosabila. Camerele sunt curate si bine întreținute, iar gradina este o oaza de liniște. Vom reveni cu siguranță!
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere!
   Alina, Codruța, Corina, Tinca din București
nota: 10
schedule 20.06.2022
Este o locație deosebită, peisaj de poveste, personal deschis și dispus să satisfacă cu zâmbetul pe buze dorințele celui mai exigent client. Mulțumim frumos doamnelor Simona, Monica, Loredana și Florina, chef bucătar, pentru mâncărurile gustoase și mereu proaspete pregătite cu grijă! Mulțumim, de asemenea, doamnei Laura pentru disponibilitatea de a primi și găzdui o gașcă de 50 de adolescenți!
Vom reveni și cu alte ocazii!
Răspunsul unității:
Va multumim mult!! Va mai asteptam!
   Tăutan Doina din București
nota: 10
schedule 15.05.2022
A fost o experiență foarte plăcută. Totul a fost fără cusur. Locația în mijlocul naturii, liniștea, vegetația si suprafața întinsă ne-au încântat. Trambulina a fost o surpriză plăcută si o mare bucurie pentru copii. Mancarea a fost foarte bună, totul foarte curat, iar servirea ireprosabila (îi mulțumim doamnei Simona pentru amabilitate, a fost o reală plăcere să o cunoaștem). Cu siguranță vom reveni. Vă mulțumim.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Neagu Mioara din 262
nota: 10
schedule 29.04.2022
Ne-am simțit super! Mâncare buna, super curat, servire excelenta ,gazde primitoare! In ziua de zi rar găsești așa ceva! Te pupam Simona și îți mulțumim!
Răspunsul unității:
Multumim mult!! Aprecierea si multumirea oaspetilor nostri inseamna enorm pentru noi.
   Popescu Geanina din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.12.2021
Ne-am simtit minunat: locatia, mancarea, personalul in frunte cu dna Simona.
Felicitari pentru interesul acordat tuturor conditiilor!
Răspunsul unității:
Ne bucuram nespus! Va multumim! Va asteptam, cu drag, sa reveniti!
   Georgiana Costachescu din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 07.12.2021
Zilele de cazare la aceasta pensiune au reprezentat o adevărată relaxare, având totul la dispoziție la calitate foarte buna: camere curate, loc de joaca pentru copii la exterior dar, mai ales, la interior (în weekendul respectiv a fost frigut, asa ca ne-a salvat foarte mult, copiii având activitate în interior), au restaurant propriu, iar servirea excelenta (dna Simona și dna Monica au fost de nota 100).
Răspunsul unității:
Va multumim foarte mult pentru recenzia dumneavoastra. Ne bucuram, nespus, ca v-a placut la noi. Va asteptam, cu mare drag, sa reveniti.
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.11.2021
Servicii de calitate, mâncare gustoasă, curățenie, personal ospitalier, preturi foarte bune, servire ireprosabilă.

O locație minunată pentru relaxare. Felicitari pentru implicare.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere! Va asteptam, cu mult drag, sa reveniti.
   Adriana din Ploiești
nota: 10
schedule 06.11.2021
Oameni primitori, serviciile de foarte bună calitate si mâncarea savuroasa.

Ambient plăcut, zona liniștita, curățenia deosebita, camerele erau curate, bine aerisite, frumos mirositoare.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru apreciere!
   Carmen Dragoescu din București
nota: 10
schedule 06.10.2021
Mâncarea delicioasa, servirea și personalul de nota 10, curățenie, totul minunat.

Felicitări tuturor pentru tot ceea ce faceți. totul este la superlativ și chiar peste!

Localizarea optima privind punctele de interes turistic.
   Males Georgel din Galati
nota: 10
schedule 04.09.2021
Am mancat extraordinar de bine, saramura de pastrav este foarte buna. Locatia este curata si ingrijita, cu masa de ping pong, sezlonguri si gazon verde.
Răspunsul unității:
Va multumim mult pentru cuvintele frumoase! Ne dam toata silinta.
CONTACT
Dedu Laura
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dedu Laura
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0740 667 577
WhatsApp