Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Luca din Valea Doftanei

Valea Doftanei, sat Trăisteni, str. Nicolae Grigorescu, nr. 311 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.78


Adaugă recenzie
   Nastrut Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.06.2024
Am fost cazati la casa Luca si tot ce pot spune este ca ne-am simtit extraordinar! Curatenia este exemplara, gazdele foarte amabile si primitoare, bucataria este dotata cu toate cele necesare. Este un loc minunat cu liniste si aer curat si vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Ne bucuram, ptr că v-am avut ca oaspeți, va mulțumim pentru apreciere și vă mai așteptăm !
Toate cele bune !
   Andra I. din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.05.2024
O experienta minunata. Oameni foarte primitori, calzi. Mancare excelenta gatita de dna Lilian, ca la mama acasa. Minunat pentru copii, fetitele noastre au fost mega incantate de gaini, puisori, pisica, dar si pentru parinti deopotriva, sezlong, balansoar. Curatenie exemplara. Clar vom mai reveni. Recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Cu drag, va mai așteptăm, ne bucuram ptr că v-ați simțit foarte bine !
   Ariton Daniela din Slobozia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.05.2024.
O primire deosebita din partea casei. D-nul Radu ne-a intampinat cu un platou si tuica si visinata! Foarte atenți la orice am avut nevoie, pe tot parcursul concediului, comunicativi și prietenoși. Oameni deosebiți!
Curățenie, camere foarte mari și o priveliște minunată se vede de la geam. Bucătăria utilata cu tot ce este nevoie! Dacă ai nevoie de liniște și relaxare, aici o găsești! Oricând ne vom întoarce cu drag la Casa Luca!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere și vă mai așteptăm!
Bineînțeles că și dvs, oameni deosebiți și cu mult bun simt !
   Marina Moise din București
nota: 10
schedule 01.05.2024
Gazda primitoare, am fost întâmpinați cu pălinca și vișinată de la mama ei. Am primit toate informațiile de care aveam nevoie din timp fără să fie necesar să întrebăm. Zona este foarte accesibilă, există magazin la 2 minute tip “Doi pași“ și un centru de închiriat atv-uri la 20m. Peisaj superb, casă curată bec, toate utilitățile necesare la dispoziție, nimic de reproșat din niciun punct de vedere. Vom reveni cu siguranță, merită experiența!
Răspunsul unității:
Hristos a înviat!
Va mulțumim, pentru apreciere și vă mai așteptăm !
   Catalin Paun din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.04.2024
Am avut placerea de a ne caza la Casa Luca. Gazdele foarte amabile si primitoare. Iti pun la dispozitie absolut tot ce este nevoie. Cazarea este ideala pentru 2, maxim 3 familii cu copii. Sotia domnului Radu ne-a gatit o ciorbita absolut senzationala. Poate gati absolut orice daca anuntati dinainte. Noi ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni. Mult succes!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere și vă mai așteptăm și cu alta ocazie!
   Virgiliu din Medgidia
nota: 10
schedule 16.03.2024
Gazde foarte prietenoase, peisaj frumos, camere curate și paturi confortabile, casa dotată cu toate cele necesare. Soția d-lui Radu va poate pregăti toate cele 3 mese cu produse proprii, noi am optat doar pentru micul dejun, care a fost mai mult de cat trebuie. Cine dorește să aibă intimitate, liniște, curățenie, este locul perfect. Cu siguranță o sa revenim. Va mulțumim pentru tot! Succes pe mai departe.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru apreciere și ptr faptul că ne-ați ales ! Pot sa afirm cu tărie, faptul că și dvs faceți parte dintre oamenii cu mult bun simt și foarte bine educati.
Va dorim toate cele bune și vă mai așteptăm !
   Mariana Bercaru din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.01.2024
Ne-am cazat in aceasta casa in perioada 24-26 decembrie 2023. Ne-am simtit foarte bine acolo, totul a fost la superlativ, gazde foarte primitoare, amabile, discrete. Bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, curatenie exemplara, intimitate, un loc numai bun pentru relaxare. O sa revenim cu drag, ne-a placut foarte mult.
Răspunsul unității:
Casa LUCA, vă mulțumește ptr apreciere și vă mai aștepta cu drag și cu alta ocazie !
   Dragos din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.11.2023
Zona linistita si frumoasa. Foarte accesibila din punct de vedere transport. Personalul extrem de amabil. Curatenie exemplara. Bucatarie utilata pentru orice nevoi. Access la gratar si terasa acoperita. Locatie ideala pentru cei ce cauta o locatie in mijlocul naturii, deconectare, relaxare!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru că ați ales Casa Luca, va mai așteptăm și cu alta ocazie!
   Cristi din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.10.2023
Recomand, personalul este de o amabilitate excelenta, pe care ti-o doresti la toate cazarile.
Este o zona linistita si frumoasa. Camerele sunt foarte frumoase si un mare plus pentru confortul din paturi si canapele.
Răspunsul unității:
Casa Luca va mulțumeste ptr faptul că ne-ați ales și va mai așteaptăm cu bucurie și cu alta ocazie !
   Nicoleta Georgiana Mihai din Baba Ana
nota: 9.67
schedule 02.10.2023
Gazdele foarte drăguțe și amabile. Curățenie ireproșabilă, dotarea bucătăriei foarte bună, posibilitatea de a face grătar și de a petrecere timp în aer liber. Foarte multă liniște! Recomand pentru o vacanta liniștită în mijlocul naturii, pentru deconectare și relaxare!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm!
CONTACT
Radu Lilian
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Radu Lilian
Telefon: 0722 477 530
Apel
SMS